Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Léčba metodou ACP při nekróze kyčelního kloubu

Ortopedie Jitka 9.9.2015

Dobrý den,
je mi 23 let a již 3 roky mám nekrózu kyčelního kloubu, přičemž můj stav se postupně zhoršuje, tzn. že mě noha bolí po větší zátěži - dlouhém chození či stání na místě, někdy i při nepohodlném sezení, ležení apod. Zkoušela jsem již nějaké injekce do kloubu, nicméně bez výsledku. Můj lékař se snaží oddálit co nejvíce endoprotézu, a proto mi doporučil léčbu metodou ACP. Chtěla bych se proto zeptat, jestli je tato metoda v mém případě vhodná, a zda by mi mohla pomoci.
Děkuji, s pozdravem Jitka

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil


Metoda ACP nebo PRP může mít pozitivní dopad.
Rozhodující je typ postižení kyčelního klou...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Léčba metodou ACP
Dobrý den pane doktore, v dětství jsem byla léčena...
Výška postele po náhradě kyčelního kloubu
Dobrý den - chtěla bych se zeptat - jak vysokou postel...
Píštěl po operaci kyčelního kloubu
Dobrý den, otec je 9 let po operaci levého kyčelního...
Výměna kyčelního kloubu
Vazeny pane doktore, chtela jem se na Vas obratit se...
Standardní proces rekonvalescence po totální endoprotéze kyčelního kloubu
Dobrý den.Mamka jde v dubnu na operaci kyčelniho kloubu...
Tři dny trpím bolestí kyčelního kloubu.
Dobrý večer. Tři dny trpím bolestí kyčelního kloubu....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léčba lymeské boreliozy, alergická reakce

Dobrý den, můj přítel byl nakažen boreliózou, která byla podchycena v samém...

Léčba lymeské borreliozy, různorodé obtíže

Dobry den, mesic se lecim na borelizu a temer vsechny priznaky odeznely, ale...

Léčba lymfedému

Dobrý den, prosím, o doporučení lékařského zařízení ideálně v Ostravě, či...

Léčba lymské boreliózy

Dobrý den, před cca 10ti dny jsem měla klíště. Udělal se mi červený flek,...

Léčba lymské boreliózy při kojení

Dobrý den, před 14ti dny mě napadlo klíště, které jsem neprodleně po napadení...

Léčba Lymské borreliozy

Dobrý den, před dvanácti dny jsem si v třísle odstranila přisáté klíště. Místo...

Léčba magnetem

Dobrý den,chodím na rehabilitaci-léčba magnetem na koleno,a chtěla jsem se zeptat,zda...

Léčba mé mykózy Pimafucortem a co moje partnerka

Dobrý den!Kožní lékařka mi do doby výsledků stěrů z penisu ordinuje Pimafucort.Partnerka...

Léčba metliček radiofrekvenční ablací

Dobrý den,ráda bych věděla,zda metoda radiofrekvenční ablace je vhodná pro léčbu...

Léčba metodou ACP

Dobrý den pane doktore, v dětství jsem byla léčena na Perthes, součastný nález...

Léčba migrény

Dobrý den, užívala jsem 2,5 roku hormonální antikoncepci Softine. Vždy během...

Léčba migrény

Dobrý den, migrény mám od 8mi let. Je mi 35, poslední dobou opět narůstají.....

Léčba migrény

Dobrý den, je mi 41let, mám dvě děti, migrénou trpím již léta, ale neni to tak...

Léčba migrény

Dobrý den. Rok a pul trpim na migrény. Ze začátku sem je mela casto cca 4-5krat...

Léčba migrény

Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně dávkování analgetik při migréně,...

Léčba migrény

Vážený pane doktore, chtěla bych se zeptat jaké jsou možnosti léčby v případě,...

Léčba migrény

Dobrý den, posledních cca pět let mě trápí bolesti hlavy zhruba jednou až dvakrát...

Léčba migrény

Dobry den, chtela bych vas poprosit o radu, mam dlouhodobe problemy s bolesti...

Léčba migrény

Vážný pane doktore, Jsem studentka střední školy, je mi 19 let a letos budu...

Léčba migrény

Dobry den,jsem v 8. tydnu tehotenstvi,trpim na migreny na kyere beru sumatriptan,na...