Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Lék na spaní

Josef . 16.6.2016 redakce uLékaře

dobrý den,mám ještě jeden dotaz ,užívám warfarin 3mg,jestli můžu užívat čaj vrbovku a potom ještě jestli mohu na spaní užívat doplněk stravy Advance Calmin,děkuji Josef

Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Na spaní doplněk stravy užívat můžete, čaj pijte černý, ovocný. Když občas vypijete i tu vrbovku, tak se nic nestane, ale denně ne.

Související dotazy

Lék na spaní
chtěla bych se zeptat,zda existuje lék podobného složení...
Lek na spani
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně užíváni léku tritticca...
Léky na spaní v těhotenství
Dobrý den,léčím se už pět let s uzkostne-depresivnim...
Mluvení ze spaní
Dobrý den, poslední dobou se mi stává, že když jdu...
Prášky na spaní
Dobrý den ,jaké kapky či prášky na spaní jsou kvalitní.?Jde...
Léky na spaní a epilepsie
Dobrý den, kamarád dlouhodobě užívá léky na spaní,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lék na oddálení menstruace a jeho preskripce


Lék na padání vlasů

Dobrý den, začala jsem lokálně uživat Belohair 2%, může tenhle přípravek snižovat...

Lék na posílení imunity

V létě jsem prodělala operaci slepého střeva, od té doby jsem náchylná na nachlazení,...

Lék na prokrvení úžinového syndromu

Dobrý den. Rád bych se zeptal ohledně léku Adipex retard. Kdysi mi ho lékařka...

Lék na průjem

Dobrý den, paní doktorka. Za necelý měsíc vyrážíme s rodinou do Egypta. Moje...

Lék na předčasnou ejakulaci

Prosim Vás a jaké léky by mi pomohli stydím se a fakt se mi nechce to říkat...

Lék na předpis který je zároveň volně prodejný

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je možné že na kožním mi doktorka předepsala...

Lék na revma ARAVA

Dobrý den, můj partner trpí revmatoidní artritidou a mimo jiné bere i lék ARAVA,...

Lék na ředění krve

Dobrý den, moje maminka má 86 let a trpí na srdeční aritmii,doposud 3x během...

Lék na snížení cukru u diabetes 2.typu

Dobrý den, jsem paraplegik, 20 let na vozíku a nedávno mi byla nalezena zvýšena...

Lék na spaní

chtěla bych se zeptat,zda existuje lék podobného složení jako Dormicun? Také...

Lek na spani

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně užíváni léku tritticca na spaní..užívám teprve...

Lék na štípnutí a sport

Dobrý den, štípl mě nějaký brouk, ruka hodně otekla, otok poté opadl, ale zůstal...

Lék na tlak Hypotylin

Dobrý den, mám dotaz ohledně léku Hypotylin. Již několik let se léčím s vysokým...

Lek na tlak.

Dobry den.Nechal jsem si na vasi radu predepsat lek telmisartan.Beru ho teprve...

Lék na uklidnění

Dobrý den,ráda bych se zeptala zda jsou nejake uklidneni nervove soustavy bez...

Lék na vysoký tlak

Dobrý den, když mi v padesáti letech začal přechod, jednou mi praktická lékařka...

Lék na zvýšení imunity mandlí.

Dobrý den, je to tak 20 let zpátky a přestože v té době již dospělá, trpěla...

Lék nanespavost

Nedávno jsem se dotazovala,jestli mohu užívat Melatonin,když mám sníženou funkci...

Lék Natto

Dobrý den, ptala jsem se, jestli má někdo z Vás zkušenosti s Natto. japonským...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×