Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Lék Visanne a nechutenství k sexu

Kateřina . 17.10.2014

Dobrý den, lék Visanne na léčbu endometriosy užívám už 5 měsíců a žádné gynekologické potíže nemám. Jen už nějakou dobu nemám chuť na sex. Není problém v partnerovi, ale ve mě. Je možné, že toto nechutenství způsobují hormony v léku? A jestli ano, zmizí po dobrání? Mě i partnera to dost obtěžuje, tak se to snažím nějak vyřešit. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, je to možné. Po dobrání by se vše mělo vrátit do původního stavu

Související dotazy

Nechutenství k sexu
Dobrý den, od porodu (budou to 2 roky) mám nechuť k...
Nechutenství
Dobry den. Trpim nechutenstvim. Staci mi jidlo jen...
Nechutenství
Dobrý den, už delší dobu mám bouli pod kůží na obou...
Únava a nechutenství nejasné příčiny
Dobrý den , již rok trpím, začalo to průjmem, pak...
Nechutenství, trávicí potíže, Crohnova nemoc
Dobrý den. U mé matky se objevilo nechutenství a zvláště...
Bolesti zad, stres, nechutenství
Dobrý den, bolí mě záda, po rtg vyšetření bez nálezu,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lek sertralin

Dobrý den, mám syna(11let),je hyperaktivní a trochu "straspytlík"od malička.Navštěvujeme...

Lék Sunya

Poprve jsem zacala brat prasky sunya,zacala jsem v patek prvni den menstruace....

Lek Symbicort 200

Dobry den,jiz rok uzivam lek,prasek k inhalaci-Simbicort 200.Predchazelo tomu...

Lék Telmisartan EGIS 80mg

Dobrý den,dostal jsem lék Telmisartan EGIS 80mg na snížení krevního tlaku,jen...

Lék Timolol užívání

Dobrý den, jsem 3 týdny po operaci šedého zákalu, po kterém jsem užívala kapky...

Lek tramadol

moc vas prosím brala jsem tramadol retard 100 mg 4 pilulky denne ted jsem uz...

Lek tramadol pred porodem

moc vas prosím brala jsem tramadol retard 100 mg 4 pilulky denne ted jsem...

Lék versus operace cataracty

Dobrý den, prosím jaké jsou možné nežádoucích účinků při užívání Lenuxinu 10...

Lék Victoza

dobrý večer, mám cukrovku, p.doktorka mi k Metforminu předepsala injekce Victoza...

Lék Visanne a menstruace

Dobrý den půl roku jsem brala prášky visanne a ted je to 3 týden co už je neberu...

Lék Volnostin a vyšetření FENO

Dobrý den.Mám menší problém.Ve čtvrtek jsem byla v alerg.poradně a lékař mi...

Lék Warfarin X Pradaxa

Mám diagnostikovanou ischemickou chorubu srdeční, která mi zůstala po infarktu...

Lék Xarelto a alkohol

Dobrý den, dozvěděla jsem se, že pokud užívá člověk warfarin, může zároveň...

Lék Zaldiar


Lék Zefin-Lamuvudinum

Dobrý den, měl bych několik dotazů ohledně léků. Obsahuje lék Zefix (na Hep....

Lék Zoloft

Dobrý den, prosím odpověď na můj dotaz a sice: máme s manželem spor, zdali se...

Lék-melocox

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na lék MELOCOX zdali je vhodný užívat při onemocnění-Morbus...

Lék.závislost

Dobrý den, začal jsem trpět nespavostí a brát různé druhy léků zolpidem stilnox...

Lék.závislost

Dobrý den, zoufale se na Vás obracím s prosbou. Je to asi rok, co jsem byl u...

Léka magrilan

Dobrý deň, pani doktorka, Rád by som sa Vás spýtal na obvykle dávkovanie...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemangiomy


Zácpa

Dobrý den, mám velké potíže se střevní zácpou. Samozřejmě jsou mi známy a snažím...

Když se alergie zkříží aneb Ovoce a pyly jsou nebezpečná kombinace


Bolesti v oblasti trojúhelníku


Bolest hlavy, těla, malátnost, únava

Již 10 let trpím stěhovavými bolestmi těla, převážně levé pol. hlavy a levé...

Helikobakterie


Vláknina v jídelníčku? Při střevních zánětech se jí raději vyhýbejte

Pro naše zdraví je důležitá strava bohatá na vlákninu. Toto však neplatí, pokud...

Bolest pod levou klíční kostí hned vedle ramene


Suché červené občas svědící fleky na kůži

Dobrý den, již nějaký týden mě trápí suché červené a občas svědící fleky na...

Zarudlá předkožka

Dobrý den, mám zarudlou předkožku v oblasti žaludu. Občas to pálí ale někdy...

Bolesti břicha a hlavy, pásový opar u dítěte

Co mám dělat mám velyké bolesti břicha a hlavy někdy plivám krev z ust mám nafoukané...

Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá

Média se v současnosti plní zprávami o tom, že hormonální antikoncepce způsobuje...

Koxartroza


Nemoc z povolání

Dobrý den, lze posuzovat léčbu deprese jako nemoc z povolání,když jsem se zhroutila...

Předčasná ejakulace

Dobrý den, je mi 18 let a mám velký problém se kterým si nevím rady. Je to moje...

Cholecystolithiasa


Jak "léčit" dysplazii patellae

Byla mi dg.dysplazie patellae bilater,jelikoz jsem se celkem dost ted chytl...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×