Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Lék Zoloft

Psychika Alena . 18.1.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, prosím odpověď na můj dotaz a sice: máme s manželem spor, zdali se může požít na lék Zoloft alkohol, konkrétně 2 piva jedenácti stupňové. Já tvrdím, že ne, a manžel říká, že 2 piva jednou týdně na Zoloft neuškodí. Manžel tento lék bere už měsíc, po úmrtí jeho tatínka, nemohl spát a měl špatnou náladu. Lékař mu předepsal Zoloft, 1 x denně ráno. Manžel byl předtím zvyklý 1 x týdně si zajít na pivo. Prosím, poraďte, děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Na psychofarmaka by se alkohol pít samozřejmě neměl. Nicméně doporučovala bych vám telefonicky toto konzultovat s ošetřujícím psychiatrem vašeho manžela.

Související dotazy

Zoloft
Dobrý den, užívám antidepresiva Zoloft a v příbalové...
Zoloft
Dobrý den, Užívám lék Zoloft, zhruba 5 týdnů a asi...
Zoloft
Dobrý den, 5.měsíc užívám Zoloft (50mg denně) na...
Zoloft
Dobrý den,zajímalo by mě jestli můžu na Antidepresiva...
Zoloft
Dobry den, je mi 22 let, v prosinci mi bylo naordinovano...
Zoloft
Dobrý den, pane doktore, před 2 měsíci jsem vysadila...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lek tramadol pred porodem

moc vas prosím brala jsem tramadol retard 100 mg 4 pilulky denne ted jsem...

Lék versus operace cataracty

Dobrý den, prosím jaké jsou možné nežádoucích účinků při užívání Lenuxinu 10...

Lék Victoza

dobrý večer, mám cukrovku, p.doktorka mi k Metforminu předepsala injekce Victoza...

Lék Visanne a menstruace

Dobrý den půl roku jsem brala prášky visanne a ted je to 3 týden co už je neberu...

Lék Visanne a nechutenství k sexu

Dobrý den, lék Visanne na léčbu endometriosy užívám už 5 měsíců a žádné gynekologické...

Lék Volnostin a vyšetření FENO

Dobrý den.Mám menší problém.Ve čtvrtek jsem byla v alerg.poradně a lékař mi...

Lék Warfarin X Pradaxa

Mám diagnostikovanou ischemickou chorubu srdeční, která mi zůstala po infarktu...

Lék Xarelto a alkohol

Dobrý den, dozvěděla jsem se, že pokud užívá člověk warfarin, může zároveň...

Lék Zaldiar


Lék Zefin-Lamuvudinum

Dobrý den, měl bych několik dotazů ohledně léků. Obsahuje lék Zefix (na Hep....

Lék-melocox

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na lék MELOCOX zdali je vhodný užívat při onemocnění-Morbus...

Lék.závislost

Dobrý den, začal jsem trpět nespavostí a brát různé druhy léků zolpidem stilnox...

Lék.závislost

Dobrý den, zoufale se na Vás obracím s prosbou. Je to asi rok, co jsem byl u...

Léka magrilan

Dobrý deň, pani doktorka, Rád by som sa Vás spýtal na obvykle dávkovanie...

Léka na ředění krve do letadla

Dobrý den, cca před rokem mi gynekoložka zjistila Leidenskou mutaci heterozygotní....

Léka tachmalcor

Dobrý den, několik let jsem užívala lék Tachmalcor, který mi velice pomohl při...

Lekání

Dobrý den, mám dva dotazy k mé 18ti měsíční neteři. 1. Leká se téměř při...

Lekání

Dobrý den, mám dotaz ohledně lekání. Poslední dobou se lekám téměř všeho- například...

Lekání

Dobrý den pane doktore, mám velmi stresující zaměstnání a před třemi týdny...

Lekání dítěte ve spánku

Dobrý den, mému synovi je 18měsíců a už druhou noc nespíme. Ze spánku se leká,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×