Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Léková interakce

Ondřej . 21.4.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, zajímalo by mě, jak moc je škodlivý "koktejl" antabusu, příležitostného lexaurinu a prestaria nea na tlak. Děkuji,¨ Petr

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Tato kombinace je možná, přeji Vám brzké a úspěšné zvládnutí závislosti na alkoholu. Doporučuji Lexaurin užívat pokud možno jen minimálně, vede rovněž k závislosti.

Související dotazy

Léková interakce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se lék Betaxolol...
Léková interakce
Dobrý den, dnes jsem dostala jako prevenci před častými...
Interakce
Dobrý den Nikde nemužu najít interakci mezi warfarinem...
Interakce léků
Dobrý den, beru dlouhodobě Citalec 20mg. Zajímalo by...
Interakce s antikoncepcí
Dobrý den chci se zeptat na Biotussil dnes jsem si...
Interakce léků
Dobrý den, mám dotaz ohledně interakce léků. Užívám...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lékařská zpráva-vysvětlení

Dobrý den, jsem v 5TT, diagnostikována mi byla uterus bicornis, ve zprávě od...

Lékařská zpráva, Anestezie

Dobrý den, mám na Vás 2 velice důležité dotazy, proto jsem zvolila tuto cestu....

Lékařská zpráva, revmatologie

Dobrý den, chtěla bych ještě trochu upřesnit svůj minulý dotaz ohledně lékařské...

Lékařská zpráva:vyšetření na CT Ls páteř nativ, Konzultace nálezu rentgenologem cílená

Dobrý den, prosím o objasnění a vysvětlení mého problému z CT vyšetření, na...

Lékařské tajemství

Dobrý den, jen jsem se chtěl zeptat na chování jedné nejmenované ordinace praktické...

Lékařské tajemství ?

Dobrý den, prosím Vás o radu - ma obvodní lékařka mi po manželovi poslala zadanou...

Lékařský název

Prosím o celý název zkratky EFLK /pokud možno i v češtině/. Děkuji...

Lékařský název

Prosím o celý název zkratky EFLK /pokud možno i v češtině/. Děkuji...

Leknutí a vliv na plod

Dobrý den, jsem ve 12.tt a strasne jsem se předevčírem lekla, muže moje leknutí...

Lékořice

Dobrý den paní doktorko. U lékořice se nedoporučuje dlouhodobé užívání. Pokud...

Léková interakce

Dobrý den, dnes jsem dostala jako prevenci před častými anginami 1. injekci...

Léková interakce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se lék Betaxolol Teva 20mg může ovlivňovat...

Léková kombinace


Léková kombinace, interakce

prosim o informaci,zda mohu současně brát léky: RYTMONORM, LOKREN, WARFARIN,...

Léková medikace

Prosím o radu. Mám ICH DK, st.p.PTA + stent těsné stenozy AIC dx v 11/04. V...

Léková porada

Dobrý den,mám reflux a zanet jicnu,beru lanzul a itoprid..nyni.zjisten na Orl...

Léková závislost

Dobrý den. Každý den beru na noc 1/2 léku Neurol 0,25. Za jak dlouho může vzniknout...

Lékové interakce

Dobrý den, jaké je riziko při užívání antibiotik DUOMOX 1000 (předepsané lékařem)...

Lékové interakce

Dobrý den, mám dotaz ohledně léků, které užívám, jaké je tam riziko pokud se...

Lékové interakce

Dodrý den.Prosím o odpověď ns následující dotaz : jak de ovlivňují léky KALNORMIN...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost HIV


Dysfuknce kyčlí od dětství


Bolest bradavek

je mi 53 let a poslední dobou mě bolí bradavky,jako bych kojila,co je...

„Zlatá horečka“ v léčbě revmatoidní artritidy je už minulostí


HAK v graviditě


Nadýchání se plynu ze sporáku


Brnění obličeje a uší


Bolest ramene a lokte

Dobry den Asi tri mesice me boli prave rameno a trosku i loket, zejmena po...

MUDr. Jarmila Zapletálková

ordinace lékaře specialisty - psychiatrie

Podzimní trendy v oblékání punčoch


Cytologie a její stupnice


MUDr. Soňa Šípková

Ambulance pro choroby kožní a pohlavní

MUDr. Jiří Sombota

Ordinace PL pro dospělé

Rozvoj astmatu souvisí s výskytem atopického ekzému


Těhotenství


Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění


Sladká chuť v ústech


TBC nákaza


Proč se homosexuálové rozvádějí?


Cysty na vaječníku; vysoká děložní sliznice


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×