Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Léková medikace

Srdce a cévy Vlasta 29.5.2009

Prosím o radu. Mám ICH DK, st.p.PTA + stent těsné stenozy AIC dx v 11/04. V současné době obě DK bez ischemie. Laboratoř: chol.5.2 , Trigl 1.7, HDL 1.2, LDL 3.5+, glykemie 5.7 . Držím stálou chol.dietu a pohybový režim. Je nutné užívat léky na snížení cholesterolu ? Děkuji za Vaši odpověď a přeji hezký den.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
zda užívat nebo neužívat léky na snížení hladiny cholesterolu bohužel nemohu rozhodnout. Rozhodnout by měl váš ošetřující lékař, který podrobně zná váš současný zdravotní stav.
Hezký den.

Související dotazy

Medikace
Dobrý den, moje maminka (83 let) má následující dg:...
Počůrávání syna po změně medikace
dobrý den,chci se zeptat ohledně nočního pomočování...
Léková interakce
Dobrý den, potřeboval bych odbornou radu, moje hledání...
Léková kombinace
Dobrý den, mám dotaz, zda je možno bez obav kombinovat...
Léková interakce
Dobrý den, dnes jsem dostala jako prevenci před častými...
Léková interakce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se lék Betaxolol...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Leknutí způsobuje miminku oheň, je to pravda?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda stres či lekání, poslední dobou se lekám...

Lékořice

Dobrý den paní doktorko. U lékořice se nedoporučuje dlouhodobé užívání. Pokud...

Léková interakce

Dobrý den, dnes jsem dostala jako prevenci před častými anginami 1. injekci...

Léková interakce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se lék Betaxolol Teva 20mg může ovlivňovat...

Léková interakce

Užívám 3 měsíc Eliquis 1-0-1 5 mg.Před zahájením léčby jsem měla na užívání...

Léková interakce

Dobrý den, zajímalo by mě, jak moc je škodlivý "koktejl" antabusu, příležitostného...

Léková interakce

Dobrý den, potřeboval bych odbornou radu, moje hledání na Google na to nestačí....

Léková interakce

Dobrý den, včera mi na pohotovosti byl předepsan Biseptol a dnes u gynekologa...

Léková kombinace


Léková kombinace, interakce

prosim o informaci,zda mohu současně brát léky: RYTMONORM, LOKREN, WARFARIN,...

Léková porada

Dobrý den,mám reflux a zanet jicnu,beru lanzul a itoprid..nyni.zjisten na Orl...

Léková závislost

Dobrý den. Každý den beru na noc 1/2 léku Neurol 0,25. Za jak dlouho může vzniknout...

Lékové interakce

Dobrý den, jaké je riziko při užívání antibiotik DUOMOX 1000 (předepsané lékařem)...

Lékové interakce

Dobry den, od dnes uzivam KLACID SR 500 mg na 21 dni , chcela by som sa opytat...

Lékové interakce

Dobrý den beru jiz cca 20let 5mg prednisonu. Teď mi ho lekaři zvyšili dočasne...

Lékové interakce

Dobrý den, bylo mi doporučeno kvůli dlouhodobějším zdr. problémům respektive...

Lékové interakce

Dobry den beru dlouhodobe Rosucard 10 mg vecer 1 tabletu, pak jeste Duspatalin...

Lékové interakce

Dobrý deň uzivam pravidelne lieky na srdiečko na vyšší tep presne Ivabradin...

Lékové interakce

Dobrý den, již 14dní užívám léky Citalec 20 a Trittico AD75 na deprese. Ráda...

Lékové interakce

Dobrý den, začínám užívat přípravek Mobivenal micro na zhoršený stav hemeroidů,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest stydké kosti

Dobrý den, mám chronickou boreliozu, jinak žádné zjištěné problémy. Kvůli problémům...

Cysta prsu

Dobrý den,nahmatala jsem si v prsu pohyblivou kuličku velikosti cca hrášku,dnes...

Bílé pupínky na okraji žaludu

Dobrý den, Už delší dobu mi hlavou běží jedna otázka, na kterou bych se chtěl...

Píchání v rameni

Dobry den.Chcel by som sa spytat preco ma picha v ramene ked zdvihnem ruku.Nikde...

Bolest chodidel

Dobrý den, za poslední dobu sem píši již po třetí, z důvodu že mi nedokázal...

Bolest na hrudníku při kašli

Dobrý den vážená paní/ vážený pane, chtěla bych se Vás zeptat zda může přetrvávat...

Žluté dlaně

hezky den,prosim o radu co muze zpusobit zlute zbarveni dlani

Cystoidní makulární edém

Prosím o informaci, co je to cystoidní makulární edém, který vnikl mému tatínkovi...

Zvápenatění svalů

Dobrý den,zhruba před 5-6 týdny jsem obdržel tvrdý úder při fotbale do oblasti...

Revmatoidní artritida


Infarkt kosti

Manželka má zistený infarkt kosti v dĺžke 12 až 15cm na predkoleni ľavej i...

Bílá skvrna na patře

Dobrý den, zhruba před týdnem jsem začal cítit bolest na patře při konzumaci...

Vysoké GGT

Dobrý den, táta ma vysoké jaterní testy. Tvrdí, že je to z nějakých léků co...

Nutkání na močení po sexu

Dobrý den, včera jsme měli s přítelem sex třikrát po sobě a vždy dlouhou dobu....

Akcesorni slezina

Dobry den, Memu rocnimu diteti zjistili, ze ma Akcesorni slezinu. Muze to zpusobovat...

Vyrážka v rozkroku

Dobry den, zhruba pred sesti tydny se mi udelala cervena vyrazka v rozkroku/viz...

Píchání v pravém boku

Dobrý den, už asi měsíc me jednou za čas začne pichat v pravém boku těsně pod...

Bodavá bolest v konečníku


Bolesti zad

Bolest zad v okoli beterni patere a ledvin. Dobry den ...cca pred mesicem...

Zlomenina ruky

Dobrý den. Mám dotaz ohledně syna - 14 let. před 4 týdny si zlomil ruku (na...

Reklama