Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Leky

Psychika Petr 6.7.2011

Dobry Den.
Rad bych se zeptal když přestanu brat leky typu Prozac a neberu je 4 tydny kdy odezni nežadouci učinky jako třeba velky vahovej přirustek,nebo spiše kdy uplně vliv leku uplně odezni ? Bral jsem leky 5 let ale ted přechazim na homeopatika.

Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den.asi Vás moc nepotěším,ale váhový přírůstek není nijak charakteristický nežádoucí efekt skupiny antidepresiv ,z níž fluoxetin/obchodně Prozac/pochází.Takže je otázkou,zda Vaše asociace jsou zcela "namístě".Po 5 letém užívání antidepresív bych postup vysazování rozhodně konsultovala s ošetřujícím praktickým lékařem nebo psychiatrem..nečiňte tak,prosím,"na vlastní pěst"-

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Leky
prosím o sdělení na co jsou léky panzytrát25000 a...
Léky
Dobrý den, zajímalo by mě, jak se snesou tyto léky...
Léky
Dobrý den,prosím o sdělení.Řadu let užívám Detralex...
Léky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat užívám na štítnou...
Léky
Dobrý den, beru miril 5mg půl ráno půl večer a lokren...
Léky
Dobrý den, píšu Vám ohledně jedné mé kamarádky. Bohužel...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léky

Dobry den, reaguji na muj posledni prispevek ohledne toho, jestli vysazeni prasku...

Léky

Dobrý den, po operaci haluxu mám preventivně píchat doma CLEXANE 0,4 ml. Je...

Léky

Dobrý den, syn užívá na předpis Seretide 25/50, kde je označen počet...

Leky

Dobry den byli mi predepsany leky duspatalin retart muzu ktomu brat lactobacily...

Léky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda působí Zoloft i na úzkostné neurózy bez...

Leky

dobry den chtela jsme se zepatat egzistuje nějaky lek na sklidneni chute na...

Léky

Dobrý den měl bych takový zvláštní dotaz ohledně anabolických steroidů doktor...

Leky

dobri den zase travuji ale po očkovani spalničky atd jsme po 4 dnech začali...

Léky

Dobrý den, píšu Vám ohledně jedné mé kamarádky. Bohužel je positivní a užívá...

Léky

prosím zajímalo by mě jaké léky mohu užívat na bolest-jsem alergická na kyselinu...

Léky

Dobrý den,mám k Vám prosbu.Užívám již delší dobu Egilog 25 mg na občasnou aritmii...

Léky

Dobrý den, prosím o Váš názor na kombinaci léků pro 61-letého muže ve vynikajíci...

Leky

prosim o dotaz muzu si vzit paralen kdyz uzivam prasky draslik dekuji

Léky

Dobrý den, Beru AD Triticco. Mám po něm vysušené sliznice-sucho v krku, ucpaný...

Léky

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat. Dcerka (8let),dostala na kašel Erdomed...

Léky

Dobry den chtel bych se zeptat lekar mi navysil lek brintellix z 5mg na 10mg...

Léky

Dobrý den, manžel užívá Telmisartan, Stacyl, Rosucard, Cavinton a Fokusin....

Léky

Dobrý den, zajímalo by mě, jak se snesou tyto léky a doplňky stravy: Laktobacilky,...

Léky

Dobry den . Již dva měsice beru warfarin ( aritmie srdce) a jsem morbidně obézni....

Léky

Dobrý den, mám problémy se zuby, bylo me doporučeno brát IBALGIN RAPID. Chtěla...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nadměrná únava a spavost

Hezký den paní doktorko, trápí mě nadměrná spavost a únava. Jsem bez energie....

Barronova metoda

Dobrý den, můj syn 25 let byl na odstraňování vnitřních hemeroidy, metodou Barrronova...

Krvácení

Zdravím. Je mi 17 let a mám už déle krvácení ve stolici . Ale je to spíše střídavé,...

Dysplazie děložního čípku


Omeprazol


Azitromycin Sandoz 500 mg

Dobrý den, dnes mi byly předepsány antibiotika Azitromycin Sandoz 500 mg. V...

Bolest při dýchání na plicích a hrudi

Dobrý den chtěla bych vás poprosit o radu poslední dobou mně trápí občasná boles...

RTG plic

Dobrý deň,asi pred mesiacom som bol na RTG pľúc nakoľko som astmatikov A si...

Pulz behom bežného dňa

Dobrý deň pán doktor. Chcel by som sa Vás opýtať na moj pulz, ktorý bežne mávam...

Rtg Th páteře

Prosím o vysvětlení následujícího nálezu-lumbalizaceS1,Hyperlordoza s maximem...

Pohlavní nemoci

Dobrý den, byl jsem u lékaře s potížemi s dýcháním, byl jsem na EKG i u praktického...

Katerizační ablace

Dobrý den. Před několika lety jsem byla na katerizační ablaci, mám WPW syndrom...

Papily jazyka

Dobrý den, objevil jsem na jazyku divné výrustky, takové boláčky. Jsou tvrdé...

Vedlejší účinky Doxyhexal


Trhlina řitního otvoru


Plísen na nohou mezi prsty

Dobry den, Mam uz delsi dobu (nekolik let) problem se svedenim na mych prstech...

Absence menstruace po vysazení HAK

Dobrý den, mám takový problém. Už asi 4 měsíce jsem nedostala menstruaci. Brala...

Boule za uchem

Dobry den mam tento problem udelala se mi boile za uchem,ze zacatku byla mala...

Dvě boule u levého ucha

Zdravím chci se zeptat asi před týdnem se mi u levého ucha jak končí čelist...

Kyselý výtok

Dobrý den už cca 14 dní mám kyselý výtok , ale nijak nepálí , nesvědí a ani...

Zavřít reklamu