Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Léky a antikoncepce

Antikoncepce Kateřina . 20.9.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu při užívání antikoncepce YAZ užívat současně B-komplex? Nesníží se tak její účinnost? A ještě by mě zajímalo, zda např. nurofen, brufen nebo paralen také nemohou ohrozit její účinnost. Děkuji moc za odpověď :))

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, žádný z těchto léků účinek užívané antikoncepce nenaruší.

Související dotazy

Antikoncepce a jiné léky
Dobrý den, paní doktorko. Měla bych na Vás dotaz ohledně...
Antikoncepce a další léky
Dobrý den chci se zeptat měla jsem vodu v kolenou....
Antikoncepce a jiné léky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda tyto léky mohou...
Antikoncepce a léky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda kapky na zmírnění...
Antikoncepce + jiné léky
dobrý den, chci se zeptat, jestli Orofar (tablety na...
Antikoncepce a léky na alergii
Dobrý den, tento měsíc začnu brát antikoncepci MERCILON...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Leky

dobrý den,14dní sjme brala tabl, Biseptol480 mezitim se také brala i antikonc,lyndinette20...

Léky TORVACARD, Lecitin

Dobrý den,užívám na cholesterol TORVACARD (mám LDL 5.21) můžu k tomu léku si...

Léky - alergie

užívám více léků - betacerc24, vinpocetin, indap, glucophage1000, glymexan3,...

Leky - Bispetol, ledviny, slunce

Dobrý den. chtěla jsme se zeptat začínám brát leky Biseptol 480, dnes mi byl...

Léky - je nutný Agrenox?

Dobrý den, švagr po třech prodělaných mozkových příhodách je hospitalizovaný...

Léky - Zoloft a Mirtazapine

Dobrý den, cca před půl rokem jsem navštívil psychiatra, který diagnostikoval...

Léky , případně doplňky na doléčení boreliozy

Dobrý den, prosím o radu jaké léky případně vitamíny použít při pozitivním IgG...

Léky a alkohol

Dobrý den,užívám Roaccutane a lékař,který mi ho předepisoval mi řekl,že nesmím...

Léky a alkohol

Dobrý den. Je mi 46 let a v červnu to bude 20 let, co užívám Xanax (tehdy mi...

Léky a alkohol

Dobrý den, je možné užívat k léku Sulfasalazin K-EN alkohol? Nikde jsem nic...

Léky a antikoncepce

Dobrý denc chtěla bych se zeptat, jestli něco z těchto léků snižuje účinky antikoncepce? Clarinase...

Léky a darování krve

Dobrý den. Může člověk s minimální dávkou antidepresiv jak je Lerivon nebo sertralin(půlka...

Léky a diabetes

Jsem diabetik s vysokým tlakem. Užívám na tlak TWYNSTA, INDAPAMID a dříve KYLOTAN.U...

Léky a gravidita

Dobrý den, jak dlouho před plánovaným otěhotněním je nutno vysadit užívané léky...

Léky a játra dotaz

Dobrý den, přítelkyně užívala Norethisteron Zentiva 5 mg a téměř ke konci jejich...

Léky a játra?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár věcí. Byla jsem několik týdnů na psychiatrii...

Léky a jejich kombinace

Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru léky na psychické onemocnění,...

Léky a jejich kombinace při DM 2. typu

Dobrý den, mám diabetes melitus 2. typu na dietě, beru léky na vysoký tlak -...

Léky a kojení

Dobrý den, chtěla bych poprosit o informace jak kojit při užívání léků Rosemig-migrény...

Léky a kojeni

dobry den. plnne kojim a lecim se na vys.krevni tlak. brala jsem leky zorem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest okostice


Kotvičník zemní a jeho účinky


Zánět slepého střeva


Pásový opar


Protržení panenské blány masturbací


Motání hlavy, tlak v zátylku


Bolesti břicha


Zákaz kouření snížil počet předčasně narozených dětí


Černý pruh na nehtu


Bolesti po operaci variokokeli


Fleky na kůži


MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

Bulka na nártu


Křeče v břiše - nemoc nebo stres ??


Poznáte příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!


Přivolání onemocnění


Kolaterální oběh


Počítání týdnů těhotenství po KET


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×