Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Leydenská mutace

Hematologie Jana 25.3.2017

Dobrý den,
chci se zeptat, zda pacient s diagnostikovanou Leidenskou mutací může brát proti bolestem léky jako je například Ibalgin, Iburofen, Algifen nebo Paralen či Acylpirin. Za radu předem děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den Jano, vámi uváděné analgetika a antipyretika mohou užívat i lidé s diagnostikovanou Leydenskou mutací, nemusíte se ničeho obávat. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Leydenská mutace
Dobrý den, už dlouho přemýšlím že bych darovala krev....
Leydenská mutace
Dobrý den, mám trochu neobvyklý dotaz. Moje matka i...
Leydenská mutace
Dobry den, prodelala jsem povrchovou trombozu a mam...
Cvičení pánevního dna po operaci břušní kýly
Dotaz na lékaře: Dobrý den, 15.11. jsem podstoupila...
Protrombinová mutace
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na protrombinovou...
Otok DK u Leidenské mutace
Dobrý den, nedávno jsem stála 2 hodiny ve frontě a...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lexaurin a estan

dobrý den, dostala jsem se do stavu, kdy nejsem schopna jít do práce v klidu,...

Lexaurin a přechod na lék buspiron

Dobrý den, v loňském roce jsem po těžkém průběhu mononukleozy( od podzimu 2009)...

Lexaurin a těhotenství

Dobry den, v posledni dobe(cca tyden denne i na noc) jsem brala Lexaurin na...

Lexaurin AD

Dobry den, prosim Vas mam dotaz a nikde sem to na internetu nenasel. Jiz 5 mesic...

Lexaurin s Ospen 1500


Lexaurin vs. neurol

Dobrý den, mám diagnostikovanou neurogenní tetánii na kterou mi byl lékařem...

Lexaurin x Tramal

Dobrý den, prosím o radu. Jdu na extrakci osmiček z kosti a mám strach. Vezmu...

Leydenská mutace


Leydenská mutace

Dobrý den, poté, co maminka prodělala těžký hlubokožilní zánět a byla jí zjištěna...

Leydenská mutace

dobrý den,mám leyd.mutaci homozygo,je mi 49 let,3 deti. Nyní je moje 28letá...

Leydenská mutace

Dobrý den, už dlouho přemýšlím že bych darovala krev. Ale před třemi lety mi...

Leydenská mutace

Dobry den, prodelala jsem povrchovou trombozu a mam leidenskou mutaci-homozygot...

Leydenská mutace v těhotenství

Dobrý den, mám leydenskou mutaci heterozygotní. V prvním těhotenství jsem si...

Léza na děložním čípku

Dobrý den, chodím pravidelně od 15 let každý rok na prevenci gynekologickou....

Leze

Dobry den. Na druhy den po osetreni u zubara sa mi na v ustnej dutine objavilo...

Léze

Dobrý den, prosím jde vyléčit patrná izolovaná leze v segmentu s1 dx,bez odpovídající...

Léze jaterní

Dobrý den,byla mi zjištěna lehká hepatopatie(ALP2.46, bilirubin př.3.3,dále...

Léze jazyku

Dobrý den, cca před 4 měsíci se mi po zubní hygieně uděla aft na jazyku a mapovitý...

Léze kořene jazyka

Dobrý den, již přes půl roku sleduji nebolestivé zduření na jedné straně jazyka....

Léze kůže

Dotaz je, co by to mohlo byt a zda je vhodne s tím zajit na kožní. Je to bez...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Porada

Lékařská zpráva od ošetřujícího lékaře - dobrý den, moje kamarádka se teď snaží...

Vyboulené břicho

Dobrý den,mam na levé straně od pupiku vyboulene břicho,viz foto. Myslíte,ze...

Nezhoubný nádor v hlavě

Dobrý den s maminkou sme byli na CT hlavy v nemocnici a našli jí tam nádor cca...

Endogenní produkce testosteronu

Dobrý den, nějaké léky na obnovu endogenní produkce tst po vysazení AAS?Pregnyl,Pergonal,hcg...

Velikost penisu

dobry den je mi 16 a pri erekci meri muj penis 18 centimetru myslite ze je to...

Krev v moči, bolesti v bedrech


Mám se něčeho obávat?

Hezky den, podstoupila jsem revizi z duvodu zamlkleho tehotenstvi 22.11., protoze...

Clostilbegyt

Dobrý den, pane doktore, Moje gynekoložka mi předepsala Clostylbegyt, který...

Léčba bakteriální infekce

Dobrý den,chci se zeptat ,na streptokoky,stafilokoky atd fungují bezvadně penicilinové...

Anovulace

Dobrý den, už rok se snažíme o druhé dítě, poprvé jsem otehotnela hned první...

Hlíva ústřična s echinaceou a rakytníkem v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda při kojení můžu brát tablety hlívu ústřičnou...

Neplodnost a volba IVF

Dobrý den, obracím se na Vás s otázkou, popř. doporučením, které centrum...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. S přítelem se snažíme již přes rok o miminko,...

Špatný ultrazvuk v časném těhotenství

Dobrý den, dne 7.3.2017 jsem měla zatím poslední menstruaci, 5-9 den jsem...

Neplodnost


Vysoké jaterní testy

Dobrý den, po občasných zažívacích potížích (cca 1x týdně) a bolesti v oblasti...

Bolest v bedrech a brnění končetin

Dobrý den, asi před třemi měsíci se mne začal projevovat nepřijemny pocit...

Svědění v oblasti genitálíí v těhotenství

Dobrý den, jsem tehotna zhruba treti - ctvrty tyden. K doktorovi se dostanu...

Špinění před menstruací

Dobry den, s manzelem jsme se pred par mesici prestali chranit pri pohlavnim...

Spolehlivost vaginálního kroužku při užívání antimykotické terapie

Vážená paní doktorko, vážený pane doktore, užívám HAK vaginální kroužek NuvaRing....

Reklama
Zavřít