Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Likvor

Mozek a nervy Cupik . 16.10.2012

Dobrý den, dnes jsem byla na diagnostice a tam mi vyšel likvorně hypertenzní syndrom, likvorně-venózní discirkulace a šířka třetí ventrikulární komory mozku 6,4. Mohla bych se blíže zeptat, co to znamená. Mám často bolesti hlavy a migrény, cca 4-6x za měsíc, může to s tím souviset? Mockrát děkuji za radu.

Odpovídá:

MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

Dobrý den, neuvádíte, na jaké diagnostice jste byla, tudíž nelze na dotaz blíže odpovědět. M. Hlavačková

Související dotazy

Paréza lícního nervu
Dobrý den, byl jsem hospitalizován v nemocnici s parézou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lichorerisnice tinktura

Dobry den, slyšel jsem o prirodnim antibiotikum zvane Lichorerisnice. Mohu tuto...

Lichořeřišnice

DOBRÝ DEN.SYN 6 LET PRODĚLAT ZÁNĚT DUTIN A OČNICE.JÁ MATKA 40 LET PO 3 TÝDNEM...

Lichořeřišnice

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda potravinový doplněk Lichořeřišnice snižuje...

Lichořeřišnice

Dobrý den,mám dotaz-můj 5-ti letý vnuk bude užívat lichořeřišnici jak dlouho...

Lichořeřišnice

Dobrý den, působí nějak na antikoncepci přírodní antibiotikum? V mém případě...

Lichořeřišnice

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda po dobrání lichořeřnicových kapek musí být...

Lichořeřišnice

Dobrý den. Užívám již delší dobu lichořeřišnicovou tinkturu, ale plánujeme s...

Lichořeřišnice a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vliv kapek Lichořeřišnice velké na antikoncepci....

Lichý počet chromozómů z amniocentézy

Dobrý den, včera jsem obdržela poštou výsledky z amniocentézy, která byla odebrána...

Likvidace virů a bakterií

Zajímá mne, zda mytí v myčce při teplotě 65 stupňů C, je zárukou toho, že na...

Likvorea

Dobrý den, v sobotu jsem hrál nohejbal. Sport po delší době. Rok beru warfarin,...

Límec žaludu

Mám dva dotazy . Asi od 18 mám bílé pupínky na límci žaludu , dle lékaře je...

Limity ve sportovních aktivitách

Dobrý den, Chci se zeptat, léta dělám turistiku a cykloturistiku a v poslední...

Lindaxa

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, začala jsem užívat tablety Lindaxa, jeslti...

Lindaxa

Dobrý den,je mi 22 let,mám 175 cm a 81 kg,beru yadine,za půl roku jsem shodila...

Lindaxa

Prosim poradte mne,jestli muzu uzivat Lindaxu kdyz beru Tamoxifen.Dekuji.

Lindaxa

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, zda u nás ještě bude dotuptný...

Lindaxa 15 a těhotenství

Dobrý den, mám dotaz, jsem nyní těhotná a ještě než jsem se dozvěděla o těhotenství...

Lindaxa 15 nebo 10

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu užívat Lindaxu 10 nebo 15, pokud beru...

Lindaxa 15 nebo 10

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu užívat lindaxu 15. Jsem 7 měsíců po...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest bederní páteře

Dobrý den, mám už asi půl roku bolesti bederní páteře, bolí mě spíše na pravé...

Celoživotní lupenka

Po celém těle vyzkoušeno několik lékařu v okolí bohužel bez úspěchu a za ty...

Otěhotnění den po skončení menstruace?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnět 1 den po skončení...

Vznik Parkinsonovy nemoci

Jak vzniká parkinson

Dieta při onemocnění štítné žlázy


Bylinky a zdravé srdce

Názor na použití bylin při léčbě mnoha onemocnění se různí. Ani lékaři jejich...

Moje bolavá záda

Dobrý den Vážený pane doktore, žádám Vás o radu. Bolí mě záda v bederní části,...

Fialove rty

dobri den chtěla jsme se zepata ted par dnu ktere byly studene jsme nemochli...

Nevyléčitelná angína, antibiotika,


Poraněný nehet na noze

Dobrý den, Před 2 dny jsem si poranila nehet u palce na noze (rana softballovym...

Laserové operace očí

Nejen o laserových operacích očí hovořil v pravidelném pořadu U lékaře ve Studiu...

MUDr. Dagmar Galatíková

Odborný lékař interní a revmatologie

Klíště dokáže přežít v pračce i v mrazáku

Klíšťata existují na Zemi již více než 350 milionů let. V průběhu evoluce se...

Zlomenina krčku

Zlomenina krčku je přerušení souvislosti stehenní kosti, femuru, v místě...

Cysta na játrech a vaječníku


MUDr. Radovan Hranický

Praktický lékař pro dospělé

MUDr. Libor Winkler

Stomatologická ordinace

Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×