Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Lindinette 20 a Klacid 250

Antikoncepce Wendula . 12.9.2011

Dobrý den. Už rok beru antikoncepci Lindinette 20 a dnes jsem dostala antibiotika na zánět průdušek Klacid 250. Chci se zeptat, jestli mi antibiotika nějak ovlivní funkčnost antikoncepce a když jo, tak po jak dlouhé době po dobrání antibiotik bych mohla mít pohl. styk zase jenom s natikoncepcí? Předem děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, lze použít v době antibiotik a cca 5-7 dní po dobrání bariérovou antik. nebo spermicidní krém.lze koupit v lékárně.

Související dotazy

Alkohol a Klacid
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v pátek 21.4. jsem...
Klacid 250
Dobrý den chtěla jsem se zeptat když beru klacid 250...
Dotaz na antibiotika KLacid 250
Dobrý Den, Prosím Vás po jak dlouhé době užívaní antibiotik...
Klacid 250 v těhotenství
Dobrý den! Jsem v 15.tt a lékař na ORL mi napsal na...
Klacid a antikoncepce Yosefinne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika...
Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik
Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lindaxa

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, zda u nás ještě bude dotuptný...

Lindaxa

Prosim poradte mne,jestli muzu uzivat Lindaxu kdyz beru Tamoxifen.Dekuji.

Lindaxa

Dobrý den,je mi 22 let,mám 175 cm a 81 kg,beru yadine,za půl roku jsem shodila...

Lindaxa

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, začala jsem užívat tablety Lindaxa, jeslti...

Lindaxa 15 a těhotenství

Dobrý den, mám dotaz, jsem nyní těhotná a ještě než jsem se dozvěděla o těhotenství...

Lindaxa 15 nebo 10

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu užívat lindaxu 15. Jsem 7 měsíců po...

Lindaxa 15 nebo 10

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu užívat Lindaxu 10 nebo 15, pokud beru...

Lindaxa a kojení

Dobrý den. Ráda bych se zeptala na užívání tbl.Lindaxa při kojení. Je mi jasné,...

Lindaxa/ Amitriptylin

Dobrý den, vážený pane doktore/ paní doktorko. Prosím pěkně o radu , zda...

Lindaxa15

Dobrý den je mi 16 let a chtěla jsem se zeptat jestli v tomhle věku bych mohla...

Lindynete

Dobrý den , měla bych takový dotaz ... e možné otěhotnět kdyš beru antikoncepci...

Lindynette

Dobrý den. Právě jsem začala poprvé v životě užívat HA, konkrétně Lindynette....

Lindynette

Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette. 14. den užívání platíčka jsem začala...

Lindynette

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jsem chráněná i v době menstruace antikoncepcí...

Lindynette

Dobrý den. Dva roky beru linynette, ale poslední dobou si začínám všímat nežádoucích...

Lindynette

Dobrý den, ztratila jsem z platíčka jeden prášek, ale platíčko jsem dobrala.Ale...

Lindynette - kdy jsem chráněna?

Už jsem se jednou ptala, ale nejspíš jsem byla špatně pochopena. Antikoncepci...

Lindynette - kdy jsem chráněna?

Na dva měsíce jsem po několikaletém užívání Lindynette vysadila.. Dnes už týden...

Lindynette - poslední přášek navíc

Dobrý den Zuzano, prosím o radu...poslední týden jsem měla celkem hektický a...

Lindynette + Ospen 1500

Dobrý den, beru antikoncepci Lindynette skoro rok a teď jsem dostala na angínu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×