Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

LS sy

Mozek a nervy Petr 11.9.2019

Dobrý den,
již od května 2019 pociťují bolest ve křížové oblasti zad. Bolest vystřeluje přes hýždě až do pravé končetiny do oblasti stehna. v červnu jsem podstoupil vyšetření CT páteře.
výsledek: L4/L5 intrasponginósní herniace do obou krycích desek, široká hernie disku tísnící oba kořeny L5.
L5/S1 nevýznamný dorsální posun disku, kořeny volné. res.: diskogenní tísnění kořenů L5 bilat. chronický VAS v LS úseku diskogenní s tísněním kořenů L5. klin však projevy zejména od kořene S1 vpravo. Následovalo vyšetření EMG. výsledek EMG: nesvědčí o radikulopatii S1 vpravo. mám za sebou 6 rehabilitací na předpis od neurologa (IF proudy, zahřívání, měkké techniky, sezení na míči, cviky na cvičení doma atd.)
nicméně bolest zejména v oblasti hýžďového svalu pociťují pořád v různých intenzitách, někdy více, někdy méně. Chci vás tímto požádat o váš odborný názor a na postup do budoucna, jaké možnosti zvolit. děkuji.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den pane Petře,
nález na CT vyš. není nezávažný ,ale není indikován k operačnímu ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

LS lordosa
Dobrý den, Prosím o laické vysvětlení lékařské zprávy:...
LS sy
Zdravím můžete mi lidsky přeložit Vertebrogenní algický...
LS sy
Dobrý den chtela bych vas poprosit o posouseni stavu...
LS sy
Dobrý den, je možné, že léky, které beru nezabiraji?...
LS sy
Dobrý den, pár týdnů mě trápila menší bolest v oblasti...
Dg: LS sy I. dx Spondylolistesis L5 gr. I., Foraminostenosa L5
Dobrý den, mám stálé bolesti LS páteře s vyzařováním...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

LS páteř

Dobrý den, prosím o laskavé vysvětlení následujícího nálezu: Ventrální listesa...

LS páteř

Dobrý den, byla jsem na magnetické rezonanci. A zajímalo by mě co mě ta zjistili. -...

LS páteř

Dobrý den,prosím o vysvětlení tohoto RTG,ohledně LS páteře. Bez známek diskopatie,plochá...

LS páteř

Dobrý den, bolí mě pravá strana bederní páteře a byla jsem poslána na rentgen...

Ls páteře

dobrý den pane doktore, je mi 28let a za 4týdny mám termín porodu, řeknu vám,...

Ls páteře

dobrý den paní doktorko, je mi 28let a za 4týdny mám termín porodu, řeknu vám,...

LS páteře

Dobrý den pane doktore , Řadu let mám problém s pateří ,prosím o radu posilám...

LS sy

Dobrý den, je možné, že léky, které beru nezabiraji? Po špatném došlápnutí (cca...

LS sy

Dobrý den, pár týdnů mě trápila menší bolest v oblasti pravé hýždě Při špatném...

LS sy

Zdravím můžete mi lidsky přeložit Vertebrogenní algický syndrom LSp s irit L5/S1?...

LS sy

Dobrý den chtela bych vas poprosit o posouseni stavu a radu jak pokračovat dále.Je...

LS sy s iradiací

Dobrý den, před pěti měsíci me zaclaly trápit bolesti bederní páteře a bolest...

LS syndrom

Dobrý den, od března mě trápí cukání svalu na levé noze. Bohužel se cukání postupně...

LS syndrom v těhotenství

Dobrý den, potřebovala bych poradit nebo třeba pomoci ohledně mého problému....

LSD

Dobrý den, Užívám denně: Olanzapin 20 mg Orfiril 300 mg Zkoušel jsem při...

LSI vir

Dobrý den chtěla jsem se zeptat byla jsem na ženském a objevil se u mě LSI vir...

LSIL

Dobry den, Bude mi 31 let a mam skoro rocniho syna. V tehotenstvi mi byl zjisten...

LSIL

Dobrý den mám za sebou výsledky z cytologie a již po třetí mi vyšlo LSIL tak...

LSIL

Dobry den, po cytologii mi byl zjisten LSIL a ja stale nechapu jak je to...

Lsil 4 stupeň + špiněni

Dobrý den, chodím po půl roce pravidelně na prohlídky jelikož mám nález na děložním...