Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

M. Dequervain

Radka . 19.5.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, asi pred 2 měsíci jsem prodělala úraz distenze předloktí. V současnosti stále cítím ostrou a bodavou bolest při flexi a radialni dukci. Bolest se nachází v místech u processus styloideus radii . Byla jsem u dvou ortopedu a jeden říkal ze to může být nestabilita u os scaphoideum a druhý mi diagnostikoval M. DeQuervain. Dal mi obstrik do oblasti styloideu (diprophos a mesokain). Po obstrik me zápěstí docela dost bolelo a motala se mi hlava. Je to normální nebo to může být nějaký vedlejší účinek? Ještě bych se chtěla zeptat jaký je další postup u této diagnózy, za tři týdny mám další kontrolu. Děkuji za odpověď hezký den

Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Po obstřiku by vám mělo být v ideálním případě dobře, bez motání hlavy. Je možné, že tyto preparáty nebudete dobře snášet. Ohledně dalšího postupu u ortopedické diagnozy předkládám dotaz specialistovi

Související dotazy

M. DeQuervain
Dobrý den asi před 2 měsíci jsem prodělala úraz (distenzi...
M-antigen v krvi
Dobrý den, když jsem byla darovat krev, zjistili,...
Dobrý den, poslední tři m...
Dobrý den, poslední tři měsíce jsem měla problémy s...
M
Dobrý den, Po masturbaci začnu krvácet z penisu nevím...
M. scheurmann
Mám 20 rokov, v patnastich mi bola diagnostikovaná...
M. Bechtěrev V.stupeň
Dobrý den, prosím o Váš názor k přiloženým snímkům....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lze zjistit pohlavní nemoc z výtěru v krku?

Děkuji za vaši odpověď. Chci upřesnit - ptala jsem se, zda by ve výsledku výtěru...

Lze zjistit pri darcovstvi krve rakovinu jater?

Dobry den mam dotaz, kdyz je clovek darcem krve, lzez krve poznat onemocneni...

Lze zjistit streptokok v moči?

Dobrý den, lze zjistit streptokok z moči? Prodělala jsem angínu, ale bolesti...

Lze zjistit těhotenství před očekávanou MS

Dobrý den, beru pravidelně HA. Tento měsíc jsem jí, ale vynechala. Poslední...

Lze zvětšit penis ?

Dobrý den.. Chtěl bych se zeptat jestli existují spolehlivé metody jak zvětšit...

M

Dobrý den, Po masturbaci začnu krvácet z penisu nevím jestli je to normální,...

M-antigen v krvi

Dobrý den, když jsem byla darovat krev, zjistili, že mám M-antigen a že nemohu...

M. Bechtěrev

Dobrý den, je mi 24 a před dvěma lety mi diagnostikovali Bechtěrevovou nemoc....

M. Bechtěrev

Dobrý den pane doktore mám bechterev pátého stupně beru palgotal a po hodině...

M. Bechtěrev V.stupeň

Dobrý den, prosím o Váš názor k přiloženým snímkům. Moje diagnoza je M. Bechtěrev...

M. DeQuervain

Dobrý den asi před 2 měsíci jsem prodělala úraz (distenzi předloktí ) po pádu,...

M. scheurmann

Mám 20 rokov, v patnastich mi bola diagnostikovaná M. scheurmann so schmorlovými...

M.Baastrup

Trpím bolestmi páteře na popisu rentgenu mám napsáno: LS páteř - zvýšená lordosa,...

M.Bechtěrev

Zdravim o radu lecby Shreuermann dorsal vyhrez di TH6/7MR Th Páteře 1.12.2009'....

M.bechterev a Staphylococcus aureus


M.Blaunt

dobrý den,chci se zeptat,mám 14.měsíční dceru,dnes jsme byly na doporučení děts.lékařky...

M.Darier

Dobrý den,mám stejný problém.Asi od 12let mám na zádech,hrudníku,ruce,tříslech...

M.Darier

Dobrý den, chtěl jsem Vás poprosit jestli by jste mi mohla nějak poradit s léčbou...

M.de Quervain

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jsem objednána na drobnou operaci - operace...

M.Recklinghausen

Dobrý den, chtěla bych se Vás, prosím, zaptat: Moje dcera 6,5 let - od narození...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svědivé fleky na pokožce

Dobrý den, před několika dny se mi udělaly "pupínky" na stehnáh a...

Úzkost, svírání na hrudi, strach, iracionální pocity


Křupání zápěstí


Bakerova cysta


Zápach z úst jako po alkoholu


Bolest konečníku, endometrióza


Rektovaginální píštěl


Návrat žluči do žaludku


Atarax


Bolest břicha


MUDr. Aleš Prokopenko

Gynekologicko porodnická praxe



Vasocardin


Rýžový odvar


Infekce po zlomenině klíční kosti


Velmi silná menstruace


ITP, Prednison


Kvasinková infekce pochvy


MUDr. Jaroslav Jírový

Stomatologická ordinace

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×