Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Má viagra nějaká rizika ??

Sex Tomáš 26.10.2017 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěl bych se zeptat a nechat si od vás poradit. Je mi 26 let a už asi tři roky používám lék amfidor. Vždy užívám před sexem maximáně půlku (většinou třetinu) tabletky. Mám problémy pravděpodobně psychické, že to v tom sexu nevyjde a už jsem si na ten amfidor zvykl a bez něj už prakticky nemám sex. Chci se zeptat, jestli z toho nemůžu mít nějaké trvalé nasledky. Například impotence, neplodnost atd. Je pravda, že jsem dost sexuálně aktivní a s přítelkyní máme sex pravidelně. No a když nejsem s ní, tak masturbuji. Nemůže to mít také nějaký vliv, že při masturbaci ten penis je jinak stimulován? ....Přítelně není uplně uzká a mám s tím pak problém udžet pořádnou erekci. Dotaz tedy zní zda amfiodr mohu uzivat dlouhodobě a zda nemá nějaký vedlejší trvalejší následek. A ještě dotaz na to, jeslti nejsou nějaké vitamíny, bylinky atd. na uklidnění stresu. Mám většinou stres, že to nepůjde a přítelkyni zklamu. Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. David Folprecht


dobrý den, tento lék by nijak uškodit neměl, samozřejmě psychická závislost na něj vzniká, takže jeho neužití může způsobit stresovou situaci a reakci a selhání... takže to musíte jedině vyzkoušet a nebo neriskovat, můžete zkusit psychoterapii, dvě deci vína a podobně, samozřejmě by také asi pomohlo nemasturbovat a šetřit své síly jen na sex s přítelkyní, také jste ještě velmi mlád a časem budete psychicky odolnější a některé věci vás přestanou tak stresovat a budete brát i sex s větším nadhledem a humorem a problém se vyřeší sám :-) ještě vám napíše svůj názor i náš specialista na tuto problematiku, díky.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo

Dobrý den, Amfidor je obdoba Viagry. Pokud je správně indikovaný, tak není nebezpečný. Na erekci může mít naopak pozitivní vliv. Avšak Vaše léčba není zcela správná, pokud může erekce vadnout vlivem psychického stavu. V takovém případě byste se měl zaměřit na Váš psychický stav ve spolupráci s psychologem nebo sexuologem

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Viagra
Dobrý Den, mám pár dotazů,Viagra slouží ke stopoření...
Viagra pro ženy
Dobrý den chtěl bych se zeptat zda se dá koupit nějaká...
Viagra
Dobrý den. Chci se zeptat. Po prodělané rakovině varlete...
Prirodní viagra
Dobrý den je tato přírodní viagry mimo jiné bezpečný...
Marihuana (thc) a rizika při jeho konzumaci
Dobrý den, chci se zeptat , jak zhoršuje reálně dýchací...
Viagra a roztroušená skleroza
Dobrý den, chci se zeptat..má viagra či jakékoliv látky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Má pocit při chůzi, že se houpe

Dobrý večer přítel se léčí na psychiatrii dostává léky na úzkost a dva měsíce...

Má posilování vliv na velikost penisu?

Dobrý den, zajímalo by mne, jestli má pravidelné posilování v posilovně (bez...

Má první antikoncepce CHLOE

Dobrý den, již více jak měsíc používám antikoncepci chloe pravidelně, akorát...

Má první antikoncepce- Katya

Dobrý den, poprvé jsem začala brát antikocepci Katyu, beru ji již tři dny od...

Má rychlou ejakuaci

Dobrý den, máme s přítelem problém, který spočívá v rychlé ajakuaci. Přítel...

Má se bát Boreliózy?

Dobrý den, asi před 2 týdny mě kousnul hmyz ale nevěnovala jsem tomu žádnou...

Má streptokoka v krku


Má štítná žláza vliv na plodnost?

Dobrý den, ráda bych požádala o radu. Již od září se s manželem snažíme o miminko,...

Má to stejný výsledek?

Dobrý den , byl jsem před 7 měsíci na odběr krve , CT vyšetření a odběr výkalu...

Má vakcína proti žloutence vliv na opoždění menstruačního cyklu?

Dobrý den, byla jsem očkována první dávkou TWINRIX a chci se zeptat, zda má...

Má vliv páteř na motání hlavy?

Dobrý den, už několik let mě pobolívají záda - klasika bloklá šíje a kříž. Považuji...

Má žena mě odmítá

Dobrý den, Má žena se mnou odmítá spát už delší dobu. Začalo to ve 3 měsíci...

Maca kořen

Dobry den, rada bych se zeptala zda je mozne uzivat koren maca pokud se...

Maca peruánská

Dobrý den. Používám antikoncepci Nuvaring a ráda bych začala používat Maca peruanskou....

Maca peruánská

Dobrý den. Užívala jsem antidepresiva Elicea.Protože do budoucna plánuji těhotenství...

Maca peruánská

Dobrý den Maca peruánská, má nějaké vedlejší účinky při dlouhodobém používání?...

Macminor - tablety

Dobrý den, chtěla jsem se optat, zda macminor snižuje účinnost antikoncepce...

Macminor a antikoncepce

Dobrý den, asi před měsícem jsem byla na pravidelné gynekologické prohlídce...

Macminor a použití kondomu

Dobrý den paní doktorko, mám dotaz ohledně současného použití Macminoru a kondomu....

Macmiror

Dobrý den, byly mi předepsány vaginální globule Macmiror (zavádím je 1x denně)....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti hlavy,slabost,nevolnost,nechutenství,průjmy

Dobrý den. Již delší dobu mě trápí(cca 3-5x měsíčně) kombinace bolesti hlavy...

Bolest horního patra v ústech


Skvrny na zádech

Dobrý den , asi před tydnem se mi objevili tyhle červené pupínky , svědí .Napřed...

Dlouhé QTC,změny na EKG

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na to jak je závažný výsledek EKG- osa ,přech.zona...

Otok po operaci

Dobrý den, jsem 4 týdny po ASK kolene kde mi byl upraven přední křížový vaz,...

Antibiotika


Bolest varlete šířící se k ledvinám


Rozbor krve-ASLO

Na rozboru krve jsem měla ASLO 483 IU/ml . Referenční meze jsou od o-200. Jsem...

Zlomenina zápěstí a rehabilitace

Dobrý den,prosím lékaře o odpověd.Mám nitrokloubní kominutivní zlomeninu dist...

Prášky na hubnutí

Dobrý den poradíte mi co bych měla brat abych se zbavila přebytečného tuku v...

Chlamydie x CRP

Dobrý den, po dobrání druhých atb na chlamydie jsem šla dvakrát na krev, kvůli...

Zalehlé ucho

Dobrý den. Slyším od narození pouze na jedno ucho a proto se o něj velmi bojím. Od...

Suspektní anémie z nedostatku železa


Zánět dutin od zubu?

Dobrý den, před rokem jsem měla problém se zubem, šestka v levo nahoře. Zub...

Opakující se spálová angína

Dobrý den pane doktore, dcera 7 let trpí poslední 3 roky opakující se streptokokovou...

Roztroušená skleroza a částečný invalidní důchod

Dobrý den, je mi 23 let a mám asi půl roku diagnostikovanou roztroušenou sklerozu...

Artróza - Gonartróza


Úzkost u kojence

Dobrý den, můj dotaz se týká mého 7 měsíčního syna. Vyvíjí se jak má, otaci...

Migrena a MR mozgu

Dobry den, asi 20 rokov trpim migrenou. Pocet silnych migren sa mi znizil na...

Zápal plis a infekční průjem u kojence

Dobrý den,pane doktore.Právě ležím s ročním synem již 7 den v nemocnici.Přijali...

Inzerce
×