Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Macmiror vliv na HAK

Pavla . 27.8.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, prosím o informaci, jestli mají antibiotika Macmiror (užívání 1-1-1) vliv na antikoncepci Mistra. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Obvykle se vzájemné ovlivnění účinku neudává, ale teoreticky to možné je (např. změnou složení střevní flóry po Macmimoru a následným změněným vstřebáváním antikoncepce). Chcete-li mít naprostou jistotu, používejte do konce cyklu bariérovou metodu (prezervativ).

Související dotazy

Macmiror
Dobrý den, jsem 38tt+1 a chci se zeptat, zda mohu zavádět...
Macmiror
Dobrý den, byly mi předepsány vaginální globule Macmiror...
Beru Macmiror complex
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Beru Macmiror complex...
Použití Macmiror masti na zevní genitál u muže
Dobrý den, může partner použít (vně) vagin. mast macmiror...
Macmiror complex 500
Dobrý deň. Gynekológ mi predpísal Macmiror complex...
Macmiror complex 500 vaginální globule
Dobrý den, byly mi předepsány na streptokoka agalactiae...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Macmiror compley

Dobrý den. Můj lékař mi předepsal macmiror complex 500 globule a macmiror complex...

Macmiror conplex globule a kondom

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat zda mohou globule Macmiror complex ovlivnit...

Macmiror entizol500

Hezký den. Již jsem psala ohledně těhto léků v jiném dotazu. Užívám vkládací...

Macmiror entizol500 a rosalgin

Dobrý den. Mám výtok z pochvy a dostala jsem polykací tabletky macmiror a zaváděcí...

Macmiror globule v 5tt

Dobrý den paní doktorko, Od poloviny 4tt do poloviny 5tt jsem užívala poševní...

Macmiror nifuratel a nyssiela

Dobry den, ve ctvrtek jsem nasadila nove platicko HA Nyssiela a dnes macmiror...

Macmiror tablety pro muže

Dobrý den, Moje přítelkyně má již delší dobu intimní problémy a její gynekoložka...

Macmiror v těhotenství

Dobrý den, lékař mi předepsal Macmiror comlex 500 po kontrole s tím, že to...

Macmiror v těhotenství a orgasmus

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nemohu ohrozit miminko( 14+3tt ) pokud...

Macmiror v těhotenství a sex

Dobrý den, jsem v 11tt a brala jsem Macmiror globule 12 dní, poslední globuli...

Macmiror, Duomox v těhotenství

Dobrý den, prosím o radu. Jsem v 14 tt. Již tři týdny jsem nachlazená. Rýma,...

Macrimor complex 500

Dobrý den, končím užívání globulí Macrimor complex 500 na vaginální infekci....

Mačkání žaludku

Dobrý den, prosím o radu, trápí mě již 3. den takové jakoby "mačkání žaludku",...

Madelungova deformita

Dobrý den. potřebovala bych poradit jsem po operaci obou dvou rukou. Jedna dopadla...

Madonin komplex

Dobrý den,po narození svého syna mám problémy se sexem se svou partnerkou.U...

Madřinka mandle

Dobrý den, Nevím jestli mi poradíte zrovna vy ale byla bych moc ráda... chtěla...

Mafranův syndrom

Dobrý den, je mi 19 let výška 184 váha 68 rozpětí rukou 193 jsem trochu...

Mag. rezonance mozku + šelest v uších

Dobrý den, mám na Vás prosbu. Po vyšetření magn. rezonancí mozku mně lékař po...

Magické OCD

Dobrý den mám magické OCD. Napadají mně například myšlenky že si nesmím koupit...

Magn.rezon.vysledok porada

Dobry den bol som na Mag.Rezonanicii a vysledok je taky ....Lezia uadneho rohu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×