Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Malá mléčná žláza

Ana 6.6.2016

Dobry den prosim Vas, chtela jsem se zeptat pokud mam malo mlecne zlazy v prsu, je mozne nejakymi tabletami ci injekcemi ci nejakym jinym pusobem mlecnou zlazu zvysit?
Je mi 20 let.
Dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Markéta Pražáková Ph.D.


Dobrý večer, Ano, Váš dotaz předávám odborníkovi, odpoví Vám co nejdříve to bude možné. Přeji hezký večer.

Odpovídá lékař:

MUDr. Svatopluk Svoboda

Specializace: Plastická chirurgie Pracoviště: Svatopluk Svoboda - plastická a estetická chirurgie

Nevím.
Tento dotaz nespadá pod odbornost plastického chirurga.
Dr Svoboda

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Mléčná žláza
Dobry den, uz pred nejakou dobou se mi u bradavky,...
Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Uprostřed penisu se vyskytuje mala bradavička/pupínek
Dobrý den, v unoru jsem chytil do močové trubice bakterii...
Kyselina mléčná
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda když se zvýší...
Mléčná pětka přirostlá ke kosti - trhání
Dobrý večer, dnes jsem byla s dcerou na vytržení mléčné...
Malá dírka nad zadečkem u dítěte
Dobry den dcerka 3 ma nad zadockom malu dierku ako...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Malá černá tečka na kůži

Dobrý den, dnes jsem objevila na stehně malou černou tečku ( ve skutečnosti...

Malá černá tečka na předkožce penisu

Dobrý den, již tak čtvrt roku mám na předkožce penisu malou černou tečku. Chci...

Malá děloha a otěhotnění

Dobrý den, obracím se na vás s touto prosbou. Již přes rok se snažím otěhotnět,...

Malá děloha a otěhotnění

Dobrý den paní Leskovská, děkuji za odpověd ohledně mého dotazu na velikost...

Malá děloha, otěhotnění a donošení dítěte

dobrý den pane doktore, mám 1 zdravého chlapečka (narozen ve 36.týdnu) a poté...

Malá dírka nad zadečkem u dítěte

Dobry den dcerka 3 ma nad zadockom malu dierku ako spendlikova hlavicka ma...

Malá dírka v bubínku ucha

Dobrý den, chtěl bych vysvětlit lékařskou zprávu laikovi děkuji. Před 3 týdny...

Malá dírka z kraje žaludu

Dobrý den chci se zeptat asi tak před týdnem se měl před žaludem na přirozením...

Malá erekce

Dobrý den ,máme s přítelem/ 55 let/ problém,je rok po infarktu,má vysoký tlak...

Malá jizva

Dobrý den, rozsekla jsem si před 2 měsíci kotník sklenicí (z vnější strany na...

Malá mozková mrtvice

Dobrý den pane doktore.Chtěla jsem se zeptat,ohledně mého přítele.Před 14 dnima...

Malá potřeba spánku?

Vážená paní doktorko, mám dotaz, o kterém by se dalo jistě říci, že je zbytečný...

Malá prsa

Dobrý den trápí mě malá prsa. Existuje kromě plastické operace nějaký lék nebo...

Malá prsa

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně prsou, vsechny moje ženské předchůdkyně...

Malá prsa

dobrý den, jsem Lucie a je mi 18 let a měla jsem radu od přátel, abych svůj...

Malá prsa

Dobrý den, Od 12ti mi vůbec nerostli prsa. Je mi ted 22 let a vypadaji uplne...

Malá prsa

Chtěla bych se zeptat, mám hubenou postavu a malá prsa, když přiberu(o to už...

Malá prsa

Dobrý den, je mi 28let. Již 13.let navštěvuji psychiatra,ale bezvýsledně. Mám...

Malá prsa

Dobrý den! Je mi 19 let a trápí mě malá prsa. Chtěla jsem se zeptat, jestli...

Malá prsa

Malá prsa Dobrý den, mám malá prsa a jsem z toho nešťastná. Je mi 27 let mám...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tonsilitida, léčba a alkohol

Dobrý den, dnes o půlnoci (pondělí 26.2.) dobírám po 7 dnech antibiotika Dalacin...

Neplodnost


Tonsilektomie u dítěte

Dcera, 3,5 roku, má zvětšenou nosní mandli. Nemocná vůbec nebývá, až na docela...

Tonsilektomie a chronická rýma

Dobrý večer, Chtěla bych se prosím zeptat 23.11 jdeme s dcerou na odstranění...

Tonsilektomie plasmou

Dobrý den. Měla bych na Vás dotaz. Je mi 30 let a již 2 roky trpím opakovanými...

Tonsilektomie spíše ano či ne?

Je mě 43let, léčená jsem s hypertenzi a mám geneticky potvrzené sklony k tromboze.V...

Tonsilektomie a bolest hlavy

Dobrý den pane doktore. Velice často se mi na krčních mandlích vytvářejí čepy...

Časté ranní stolice

Dobrý den, chci se zeptat. Už delší dobu mě poboliva břicho v dolní části ....

Tonsilektomie

Dobrý den, dnes jsem měla podstoupit Tonsilektomii, ale moje mamka to nakonec...

Nizoral krém

Dobrý den, mám už od mala problémy s vyrážkou na obličeji. Zjistila jsem, že...

Tonsilektomie a astma

Dobry den,pani doktorko,muj dotaz se tyka odstraneni krcnich mandli.Jsem alergik...

Tonsilektomie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějakým způsobem potvrdit , že...

Tonsilektomie

Dobrý den, moc ráda bych znala Váš názor, zda je u mě nutná tonsilektomie...

Chlamydie - tonsilitida

Dobrý den, prováděla jsem nechráněnou felaci (před 3 týdny) a 3 dny poté mi...

Výtok v počátku těhotenství

Dobrý den dnes se mě objevil Hustý bílý hlen na kalhotkách a mám 3 dny do menstruace,...

Tonsilitis

Dobrý den, dne 2.února jsem šla na pohotovost (bydlím 2h od trvalého bydliště...

Bolest nohy

Dobrý den,již několik měsíců trpím nesnesitelnou bolestí nohy.Např.Jdu po ulici...

Antikoncepce pro muže

Na internetu jsme s přítelkyní objevili článek o natikoncepci pro muže: http://zdravi.centrum.cz/antikoncepce/2009/4/27/clanky/nova-anti/ Jelikož...

Bolest třísla


Bolest těla na dotek

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,čím může být způsoben pocit zvýšené citlivosti...

Zavřít reklamu