Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Mám dva dotazy gynekologického charakteru.

Gynekologie Veronika 25.1.2019

Dobrý den,
mám dva dotazy gynekologického charakteru.
1. Chtěla bych se zeptat, zda virus HPV může mít také vliv na otěhotnění, nebo lépe řečeno na neschopnost otěhotnění.
O miminko se pokoušíme více jak půl roku. Nyní mi gynekolog při pravidelné prohlídce zjistil přítomnost HPV viru.
2. Další věc je, že po styku někdy cítím svědění a mám potřebu se jít umýt. Je toto normální? Myslím si, že i toho může mít vliv na to, že jsem zatím neotěhotněla. Co může být příčina tohoto problému?
Předem děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


DObrý den, obecně lze říct, že HPV infekce sama o sobě neovlivňuje plodnost. Můžou se objev...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: Gynekologická ambulance MUDr. Petr Lidák

Odpovědi:
1: Nemůže v žádném případě
2. Svědění samo o sobě by na otěhotnění té...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Dotaz při potížích urologického charakteru
Dobrý den mám dotaz pri potížích urologickeho charakteru...
Mám již dva roky dg.rozro...
Mám již dva roky dg.rozrousená skleroza ,mivam brněni...
Charakter entézopatie
Dobrý den, vrcholově sportuji - atletika a už je to...
EEG paroxysmální charakter- Mám epilepsie?
Dobrý den, je mi 27 let užívám lék Lamictal (vlastně...
Plochá neoplastická léze charakteru LST ve 40cm
Dobrý den, tatínek podstoupil minulý týden kolonoskopii,...
Charakter stolice
Dobrý den mám úzkou kouskovitou stolici asi od srpna....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mám dotaz ohledně zvýšených jaterních testů.


Mám dotaz týkající se zavádění Utrogestanu.

Dobrý den. Mám dotaz týkající se zavádění Utrogestanu. Před dvěma lety u mě...

Mám dotaz, jestli kamarádka Ivuš bude v pořádku?

Kamarádka hrozně brečela a potom se naládovala asi něčím na hlavu a zapila to...

Mám dotaz, jestli můžu při transvaginálním ultrazvuku přijít o panenství

Dobrý den, chci se zeptat, zda můžu při transvaginálním ultrazvuku přijít o...

Mám dotaz, může Ivuška z toho úplně zešílet?


Mám dotaz,dostala jsem na...

Mám dotaz,dostala jsem na vysoký tlak,teda na kolísavý prestarium neo 5 mg,...

Mám dotaz..

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru antikoncepci a v pondělí 8.8 večer jsem...

Mam dozluta stolici

Dobrý den.. Nekolikaty den mám jakoby svetlou trošku do zluta stolici. Nic me...

Mám druhým rokem určité problémy.

Dobrý den. Mám druhým rokem určité problémy. Tuhnutí krční páteře, špatně polykání,...

Mám duševní nemoc?

Dobrý den, můj problém je velmi obtížný zařadit. Jedná se o to, že mám posledních...

Mám dvakrát tak oteklý prst asi zánět


Mám dvě tmavé skvrny na penisu

Dobrý den, asi 3 roky, mám dvě tmavé skvrny na penisu, kůže je hrubší, skvrny...

Mám dvojitou dělohu a nechci děti

Dobry den jmenuji se Eliska je mi 16let, loni jsem se dozvedela ze mam 2 delohy....

Mám ekzém v okolí očí a pod tříslem na pravé noze

Dobrý den, mám ekzém v okolí očí a pod tříslem na pravé noze. PL naordinovala...

Mám epilepsií beru Orfiril 500/1000 , po záchvatu 12 let

Dobrý den mám epilepsií beru orfiril 500/1000 , po záchvatu 12 let vše v pořádku...

Mám fialovou vyrážku na vnitřní straně obou stehen u třísel

Dobrý den, před měsícem mi nenápadně začala malá červená vyrážka na pravém...

Mám fimózu

Je mi 20 a mám fimózu (předkožku při erekci nepřetáhnu vůbec a v klidovém stavu...

Mám generalizovanou úzkostnou poruchu

Mám generalizovanou úzkostnou poruchu. Do nedávna jsem na ni brala 2 x cipralex...

Mam genitalni bradavive

Mam pritele rok a pul a lekarka mi diagnostikovala enitalni bradavice.pritele...

Mám hemangiom jater, jak rodit? (je vhodný císařský řez?)

Dobrý den, jsem těhotná v 19tt a byl mi zjištěn hemangiom na játrech o velikosti...