Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mám se obávat TSS?

FanynQa . 28.11.2013 redakce uLékaře

Dobrý den. Já bych se chtěla zeptat: Mám teď menstruaci a bolí mě hlava a bolela mě ještě před tím, mám se obávat TSS? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Nemusíte mít obavy toxický šok má podstatně dramatičtější průběh než jen bolest hlavy. Příjemný den

Související dotazy

TSS
Dobrý den , včera sem si vzala tampon a po hodině mě...
Mám se obávat cukrovky?
Dobrý den. Je mi 17 let a moje matka má cukrovku 2....
Mám sa niečoho obávať?
Asi dva týždne pociťujem jemné svrbenie.Spočiatku len...
Mám se změn nějak obávát?
Dobrý den, před několika lety jsem si v třísle objevila...
Mám se obávat ?
Na penisu se mi udělala bíla bulka, nebolí, ale nevypadá...
TSS
Dobrý den, v den menstruace jsem náhle omdlela, předcházela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mam RS?

Dobrý den, prosím Vás byla jsem hospitalizovana ve FN kvuli tomu ze jsem stratila...

Mám sa niečoho obávať?

Asi dva týždne pociťujem jemné svrbenie.Spočiatku len v oblasti brucha no teraz...

Mám sa obávať tehotenstva a pôrodu

Vážený MUDr. Sládeček, v roku 2008 som ako prvorodička potratila svoje dieťatko...

Mám sa prosím zaoberať zvýšenou hodnotou leukocytov c moči?

Dobrý deň vážený pán doktor. Chcela som sa spýtať, či sa mám zaoberať zvýšenými...

Mám se bát artroskopie?

Dobrý den,jsou to tři roky,kdy mi byla diagnostikována chondropatie pately....

Mam se bat?

Dobrý večer, paní doktorko. Před vánocemi jsem měla úraz, při kterém mi zjistili...

Mám se najíst než půjdu k zubařce

Tento týden v pátek jdu k zubařce a nevím jestli se mám najíst. Poslední roky...

Mám se něčeho obávat? Štítná žláza

Dobrý den,již delší dobu se léčím se štítnou žlázou, medikace Letrox 75 1 x...

Mám se obávat ?

Na penisu se mi udělala bíla bulka, nebolí, ale nevypadá to moc dobře...měl...

Mám se obávat cukrovky?

Dobrý den. Je mi 17 let a moje matka má cukrovku 2. typu. Asi 2x mi měřila hladinu...

Mám se obávat vážného onemocnění ? Například leukemie ?

Dobrý den , je mi dvacet let a již jsem měla různé zdravitní potíže .Trpím na...

Mám se objednat k psychiatrovi?

Dobrý večer, nevím, kde začít. Už několik let přemýšlím o svém psychickém...

Mám se zajímat o alergii?

Dobrý den, při každém vyšetření krve se mi objeví, že jsem na něco alergická....

Mám se změn nějak obávát?

Dobrý den, před několika lety jsem si v třísle objevila malou ranku, myslela...

Mám schizofrenii?

zdravím, mám otázku občas mám pocit že trpím schizofreníí, přitom ale zatím...

Mám si s tím dělat starosti?

Dobrý den, ráda bych se zeptala na radu. Od mládí jsem mentruovala po 35 dnech,...

Mam si trhat zuby sám

Dobrý den mam takový problém. pokud mě bolí zub mam si ho vytrhnout sám nemám...

Mám si zakoupit testovací set

Dobrý den je my 48let byla jsem na momografu a sonu prsa a tam my řekly že mám...

Mám skoro tříletého syna a mívá při stolici v nočníku jakoby hlenovité "cucky".

Dobrý den, mám skoro tříletého syna a mívá při stolici v nočníku jakoby hlenovité...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Přenos HIV


Bolestivé šlachy dolních končetin

Mám problém začalo mě včera tahat na zadních částích dolních končetin v ohybu...

MUDr. Marcela Houštecká

Alergologická a imunologická ordinace

Nechutenství, nevolnost, strach z jídla, nutkání sledovat jídelníček


Šestý den cítím bolest na hrudníku


Pálení při močení

Dobrý den, mám takový problém, že mám jakoby pocit pálení, při močení někdy...

MUDr. Lidia Pauleová

Stomatologická ordinace

Erytrasma

Dobry den. Asi pred pul rokem se mi objevil v trisle cerveny flek, ktery me...

MUDr. Miroslav Šťovíček

Ordinace PL pro dospělé

Potřebují miminka očkování proti pneumokokům?

Když se u miminka započne s očkováním, je na rodičích, aby rozhodli, zda kromě...

Plicní embolie


Pupinky na předkožce

Dobrý den, mám puppínky na předkožce nebolí nesvědí. moch bych poprosit o inforfaci...

Poranění víčka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohlo dojít k poranění oka? Dnes jsem omylem...

Praskání v uších


Bolest pod kolenem


MUDr. Hana Vašátová

Odborný pneumolog

Zápach těla


Prasklý meniskus a přetržený přední křížový vaz


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×