Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mám si zakoupit testovací set

Jana . 26.9.2015 redakce uLékaře

Dobrý den je my 48let byla jsem na momografu a sonu prsa a tam my řekly že mám několik cyst,a že si mám zakoupit testovací set který stojí 1200,-Kč.Moje maminka měla rakovinu obou prsou a zemřela na ní.Ráda bych se zeptala jestli se ten set platí nebo je to zdarma.Touto cestou Vás prosím o radu .Děkuji Jana

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Je tím pravděpodobně míněno následující Hormonální receptorový test – zjišťuje přítomnost receptorů na estrogen či progesteron v nádorové tkáni, případně HER2 test. Nicméně je to nezvyklý postup vhodnější by bylo ověřit nález histologicky a podle podle výsledku další rozhodnutí. Příjemný den

Související dotazy

Dobrý den, zakoupila jsem...
Dobrý den, zakoupila jsem své dceři, které je teď 6...
Testovací katetr plexus brachialis
Dobrý den, 11 měsíců jsem po amputaci pravé(dominantní)...
Test na helicobacter pylori
Dobrý den, zakoupil jsem si test na žaludeční vředy...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mám se obávat ?

Na penisu se mi udělala bíla bulka, nebolí, ale nevypadá to moc dobře...měl...

Mám se obávat cukrovky?

Dobrý den. Je mi 17 let a moje matka má cukrovku 2. typu. Asi 2x mi měřila hladinu...

Mám se obávat TSS?

Dobrý den. Já bych se chtěla zeptat: Mám teď menstruaci a bolí mě hlava a bolela...

Mám se obávat vážného onemocnění ? Například leukemie ?

Dobrý den , je mi dvacet let a již jsem měla různé zdravitní potíže .Trpím na...

Mám se objednat k psychiatrovi?

Dobrý večer, nevím, kde začít. Už několik let přemýšlím o svém psychickém...

Mám se zajímat o alergii?

Dobrý den, při každém vyšetření krve se mi objeví, že jsem na něco alergická....

Mám se změn nějak obávát?

Dobrý den, před několika lety jsem si v třísle objevila malou ranku, myslela...

Mám schizofrenii?

zdravím, mám otázku občas mám pocit že trpím schizofreníí, přitom ale zatím...

Mám si s tím dělat starosti?

Dobrý den, ráda bych se zeptala na radu. Od mládí jsem mentruovala po 35 dnech,...

Mam si trhat zuby sám

Dobrý den mam takový problém. pokud mě bolí zub mam si ho vytrhnout sám nemám...

Mám skoro tříletého syna a mívá při stolici v nočníku jakoby hlenovité "cucky".

Dobrý den, mám skoro tříletého syna a mívá při stolici v nočníku jakoby hlenovité...

Mám SM

Dobrý deň. Mala by som na vás prosbu o pomoc, alebo radu. Už asi rok sa necítim...

Mám smyslu užívat jód ještě před početím?

Dobrý den, četla jsem tady na vašich stránkách o problematice štítné žlázy....

Mám snad po každém jídle nafouklé břicho


Mám správné dávkování léku?

Dobrý den, je mi 42 let, od března 2014 se léčím s hypotyreózou v důsledku autoimunitního...

Mám správně určenou diagnozu?

Dobrý den,mám po dopravní nehodě úraz kotníku a to spirální frakturu fibuly...

Mám stále bolesti v žalud...

Mám stále bolesti v žaludku,Helicobacter pylori.děkuji

Mám stále nosit nohu v ortézu a šetřit

Dobrý den, před 14 dny jsem dopadl na koleno, které mi nateklo. Na chirurgii...

Mám strach

Dobrý den, Měla bych na Vás dotaz , začnu od začátku vysadila jsem antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Komunikace místo afrodiziaka?


Zduřeniny pod žaludem II


Průjem, horečky, nevolnost


Ketony a těhotenská cukrovka


Přípravek Chlorella


Neustálé nutkání na močení


Cizí tělísko v oku


Kyselina acetylsalicylová dokáže pomoci i srdci


Přetržený vaz + meniskus


Sexuální touha, Nadrženost


Kýla a těhotenství


Gilbertova choroba


Naražená žebra


Vyrovnaná lordosa


Lymfangiom a obraz na MRi


LSIL včetně hpv, biopsie děložního čípku


Mohu se nakazit HIV z jídla?


MUDr. Zbyněk Luňáček

Praktický lékař pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×