Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Memstruace

Gynekologie kateřina . 8.3.2012

Dobrý den,chtěla sem se zeptat když beru skoro 2 týdny antibiotika a prednisol jestli jue možné aby se mi menstruace oddálila o 4 dny,antin. užívám .Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Je to možné při kombinaci antibiotik a kortikoidů, pod by se menses nedostavily do týdne doporučoval bych si udělat pro jistotu těhotenský test příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den, už pátým měsícem beru antikoncepci Dienille....
Antikoncepce
Dobry den, pred necelymi tremi mesici jsem Si nechala...
Leidenská mutace
Dobrý den, v dubnu tohoto roku jsem podstoupila...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Melatonin

Dobry den, jsem rok po porodu, je mi 31 let a jiz pul roku mam obrovske problemy...

Melatonin a merilin

Dobrý den,prosim o radu zdali mohu brat společně melatonin kupuji si ho na Slovensku...

Melatonin a rozstroušenná skleroza

Mám velké potíže s nespavostí, už zhruba 16 let nespím normálně, kromě toho...

Melatonin na nespavost

Dobrý den,je mne 55 let a par let trpim nespavosti.Chodim spat pravidelně,dodržuji...

Melatonin proti stárnutí

Dočetla jsem se o velmi dobrém účinku melatoninu zpomalení rychlosti stárnutí. Je...

Melatonin v tehotenstvi

Dobry den pani doktorko, jsem v 7.tydnu tehotenstvi a mam velke problemy s nespavosti....

Melír v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli škodí miminku melír v těhotenství,...

Meloun při divertikulose

Mohu jíst meloun vodní červený tedy bez jadýrek,když mám divertikulosu?

Melovis - účinnost

Dobrý den. Moje známá (36 let) má řadu měsíců dost velké bolesti kloubů, dle...

Melovis a hučení v uších

V minulosti jsem měl problémy s pravým kolenem, tak doktorka mi akutálně, jako...

Mému dítěti očkovala doktorka vakcínu priorix ve 14 měsících.

Dobrý den, chci se zeptat proč náš doktorka očkovala vakcínou priorich ve 14...

Memu priteli pri pohlavnim styku vystriklo semeno s krvi

Poradili by jstemi prosím poradit můj přítel ještě nenašel odvahu dojít k doktorovi.při...

Men's rogaine® extra strength solution.

Dobrý den, mám problém s nedorůstajícím obočím. Moje lékařka mi doporučila...

Mences

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci MERCILON. před měsícem jsem si neudělala...

Mences

Dobrý den paní doktorko, potřebovala bych radu. Beru hormonální antikoncepci...

Mences

Dobré ráno. Beru již 5 měsíců HA Mercilon. První tři měsíce jsem měla pravidelnou...

Mendtruce - černé zbarvení krve

Dobrý den! Chtěla jsem se Vás zeptat. Poslední čas mám při menstruaci krev...

Méně bílých krvinek u syna a imunomodulancia

DOBRÝ DEN,SYN MÁ SNÍŽENÝ POČET BÍLÝCH KRVINEK A DOSTAL RIBOMUNYL.JE MU 4,5 ROKU.POŘADILI...

Méně citlivé bříško prstu a pohmoždění

Dobrý den, paní doktorko, pohmoždila jsem si bříško prstu na ruce a od té...

Méně citlivé místo na prsu

Dobrý den, je mi 22 let. Netrpím žádnými nemocemi, jsem v podstatě zdravý člověk....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mohu být těhotná?


Masturbace


Brneni v palci leve ruky, castecne znecitliveni


Zánět osrdečníku


Chybějící menstruace po vysazení antikoncepce


Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad

Mnoho lidí trpí během zimního období chronickými bolestmi zad, a to aniž by...

Bulka na trislu

Dobry den pani doktorko, prosila bych o radu. Mam Bulku na trislu uz asi cca...

Zánět jazyka


Problém s varlaty

Dobrý den, je mi 15 let.Před nejakou dobou jsem dostal podezření na rakovinu...

Vyhřezlá ploténka


Ošetření hemeroidů přístrojem hemoron

Dobrý den, mám ošetřeny vnitřní hemeroidy přístrojem Hemoron. Po prvním ošetření...

Zbarvená stolice po jídle

Včera jsem měla zmrzlinu s černým barvivem a dnes jsem se měla cerne

Enterol kojení


MUDr. Taťána Silberová

Praktický lékař pro děti a dorost

Děti kuřaček jsou častěji nemocné

Mladá paní s těhotným bříškem a cigaretou v ruce se nezřídka stává terčem káravých...

Antikoncepce a ATB + Algifen


BPPV


Škodlivé látky ve vakcínách: je třeba se bát?

Hlinité soli a další přídatné látky ve vakcínách budí obavy. Přitom mnohem více...

Zhubněte zdravě!

Nejzdravější způsob, jak zhubnout, není ani v drastických dietách, ani v přehnaném...

Červené fleky na žaludu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×