Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Menší varle a možnost nádrou

Jan . 15.7.2014

Dobrý den, měl jsem zde dotaz: http://www.ulekare.cz/poradna-link/86315 Myslím, že jsem nebyl úplně pochopen. Varle není o 1 cm menší ale má průměr cca 1 až 2 cm. Podle ultrazvuku není aktivní (neprodukuje spermie). Je u takového případu větší riziko rakoviny?

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Ano, u takového varlete je vyšší riziko rakoviny a bylo by vhodnější jej preventivně odstranit

Související dotazy

Menší varle a možnost nádrou
Dobrý den, má jedno varle menší než druhé a to o hodně...
Menší varle a možnost nádrou
Dobrý den, mám poslední dotaz k problému (http://www.ulekare.cz/poradna-link/86451)....
Patologie varlat
Prosím o radu.Lékař mi píchl injekci nebido.Měl jsem...
Boule u varlat
Dobrý den, poblíž varlat se mi v rozkroku udělala taková...
Problém s varlaty
Dobrý den, je mi 15 let.Před nejakou dobou jsem dostal...
Poškození varlat
Dobrý den, je mi 29 let, sexuálně aktivní jsem asi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Menší lýtko

Dobrý den, chci se Vás zeptat jak mohu zvětšit lýtko na levé noze, neboť oproti...

Menší miminko + pupeční šňůra kolem krku

Dobrý den, Moc Vás prosím o názor a vysvětlení ( co nejsrozumitelnější pro...

Menší penis, bílé pupínky

Dobrý den .Letos mi bude 17 a můj penis při erekci měří cca 10 cm . Slyšel jsem...

Menší plod

Dobrý den, chtěla bych poradit. Jsem po páté těhotná. 1.těhu bez problému, porod...

Menší plod podle ultrazvuku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je normální, když mi podle ultrazvuku...

Menší problém

Ahoj mám takový menší problém na penisu.Je mi 16 let a když se mi postaví tak...

Menší prsa při braní antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Desogestrel Stada a bohužel její negativní učinek...

Menší rána do hlavy

Dobrý den, asi se opravdu moc pozoruji, ale stejně se zeptám, protože potřebuji...

Menší rozměry plodu

Dobrý den, ve 12.-13.tt jsem byla prvotrimestrálním screeningu. Biochemický...

Menší slabost po dlouhém spánku

Dobrý den, je mi 23 let od 14 se aktivně věnuji sportu. Bylo to karate, poté...

Menší varle a možnost nádrou

Dobrý den, mám poslední dotaz k problému (http://www.ulekare.cz/poradna-link/86451)....

Menší varle a možnost nádrou

Dobrý den, má jedno varle menší než druhé a to o hodně (cca 1 cm). Chodím na...

Menší výdrž

Dobrý den, kvůli kožním potížím na penisu jsem na předpis lékaře užíval Batrafen,...

Menší vzrůst

Dobrý den,je mi 13 let a měřím pouze 142 centimetrů. Moji rodiče jsou také menšího...

Menštruácia

dobrý deň,začala som užívať antikoncepciu artizia a už mesiac mám silnú mentruáciu.Mám...

Menštruacia

Dobrý deň chcela by som sa spýtať. Mám 18 rokov. Menštruáciu som mala ako hodinky...

Menštruácia

Dobrý deň paní doktorka, som užívateľkou antikoncepcie a pred dvoma týždňami...

Mentální anorexie

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Za poslední rok a půl jsem zhubla...

Mentální anorexie

Dobrý den,pět let jsem měla mentální anorexii.Dnes jsem již dva roky zdravá,jen...

Mentální anorexie

Dobrý den, nevím jak na sobě můžu poznat začínající anorexii. Mám ted doprese...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Skladování HA NuvaRingu


Oční kapky - těhotenství a kojení


Poštípání hmyzem


Mnohočetné obtíže


Tmavě hnědý výtok


MUDr. Miroslava Horníková

Ordinace revmatologie

Bylinné čaje zklidní váš spánek


Přípravek Heart tonic


Bolest za krkem

Dobrý den, mám problém s tupou bolestí za krkem. Asi před 5 dny jsem si...

Píchání u srdce při nádechu


Vitaminy


MUDr. Michal Fišara

Praktický lékař gynekolog

Bílá skrvna okolo znaménka


Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

Poškozené nervy


Rezistence v podbřišku


Antidepresiva


Mírné píchání v pochvě


Může užívání Detralexu maskovat krvácení z kolorektálního karcinomu?


Svědění pohlavních orgánů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×