Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Methionin

Renata . 30.3.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, je možné, že užíváním Methioninu se mi zvýšila chuť k jídlu? Methionin beru cca dva týdny na padání vlasů a zdá se mi, že od té doby začínám mít nezvladatelné chutě na jídlo. Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Hana Ferdinandová

Specializace: Nutriční poradenství Pracoviště: Soukromá praxe - MUDr. Hana Ferdinandová

Methionin je doplněk stravy, nemá tudíž schválené léčivé účinky a nejedná se o lék..Pokud máte pocit,že máte po něm větší chuť k jídlu, doporučuji změnit ,,,,

Související dotazy

Methionin
Na problémy s vlasy a nehty jsem užívala během prázdnin...
Po METHIONINU gynekologické problémy
Dobrý den.Užívám METHIONIN-1 tabletu denně proti padání...
Methionin
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda užívání methioninu...
Methionin
Dobrý den beru antikoncepci, mám problémy s nehty,...
Doba užívání methioninu
Dobrý den, na problém s vypadáváním vlasů jsem dostala...
Ztráta vlasů
Dobrý den, přikládám fotku mých vlasů (umytých, už...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Metastazy v mozku

Dobrý den, mé mamince (54) byl diagnostikován benigní nádor v levém plicním...

Metatarsalgia

Dobry den, chcela by som sa opytat co moze byt pricinou bolesti chodidla-oblast...

Metatarus

dobry den potřebuji poradit před 2 měsici jsem si zlomil třeti metatarus diafyzy...

Meteorismus

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak vyřešit můj problém. Trpím neustálým meteorismem,...

Meteorismus a zácpa

Dobrý den, už rok skoro 2 roky mě trápí plynatost a začal jsem si všímat i zácpy....

Meteorizmus

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - mám poslední dobou nafoukle tvrdé bříško....

Meterorismus?????

Dobrý den, mám takový nepříjemný problém.Začala jsem pracovat u linky,kde je...

Metformin (Stadamet) léčba

Dobrý den.Mamince 80let byl nyní nasazen lék na snížení krevního cukru Stadamet...

Metformin a alergická kožní reakce

Dobrý den, mám takovýto dotaz známá začala užívat Metformin a začala se u ní...

Metformin při hubnutí

Dobrý den, vážená paní doktorko, asi před měsícem mi zjistili prediabetes....

Methionin

Na problémy s vlasy a nehty jsem užívala během prázdnin dva a půl měsíce Methionin...

Methionin

Dobrý den beru antikoncepci, mám problémy s nehty, měla bych užívat tablety...

Methionin

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda užívání methioninu ma vliv na účinnost...

Methionini a alkohol

Dobrý den, nedávno jsem začala používat přípravek Methionini na zlepšení kvality...

Methotrexát

Dobrý den, v rámci své léčby užívám už rok methotrexát, poslední půl rok v...

Methotrexat

Dobrý den, již mnoho let se léčím na lupénku,jelikož se mi před dvěma lety...

Methotrexat a alkohol?


Methotrexát a alkohol?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s kombinací MTX a alkoholu? Mám nasazenou...

Methotrexát a Forcapil?

Dobrý deň, liečim sa na RA, beriem methotrexát 15mg spolu s biologickou liečbou...

Methotrexat a slnko

Dobry den, mam Stilovu chorobu - autoimunne ochorenie. Beriem 5mg/den Prednison...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×