Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Metronidazolum, Azytromicin, Doxycyklin

Kožní obtíže Jan 24.8.2014

Dobrý den,

Je možné při užívání těchto antibiotik jíst ořechy( mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy)nebo si z nich dělat mléko jako náhradu kravského mléka?

Děkuji,

s pozdravem

Honza

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Domnívám se, že není důvod ořechy a produkty z nich kombinovat s těmito antibiotiky.

Související dotazy

Doxycyklin
Dobry den, gynekolog mi dal na zaklade citlivosti Doxyciklin...
Doxycyklin otěhotnění
Dobrý den,chtěla bych otěhotnět,ale byli mě zjištěny...
Zánět prsu
Dobry den, mam mesicni dceru, plne kojenou. Z niceho...
Doxybene
Dobrý den. Ze stránek borelioza.cz jsem se dozvěděl,...
Dávkování Doxybene
Dobrý den. Ze stránek borelioza.cz jsem se dozvěděl,...
Rosacea a léčba
Zdravim, lze současně užívat proti růžovce, rosacee,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Metoda EEG biofeedback

Prosím o Vaše zkušenosti či Váš názor na metodu EEG biofeedback, popřípadě důvod,...

Metoda emocnich rovnic

Dobrý den Zajímá mě Váš názor na metodu emocnich rovnic,zda si myslíte,že...

Metoda Mojžíšové

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Už zhruba 4 roky mě trápí silné bolesti hlavy,...

Metoda no-poo

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je metoda mytí vlasů no-poo nějak škodlivá?...

Metoda proti předčasné ejakulaci.

Dobrý den. V momentě blížící se ejakulace zatnutí Kogelova svalu a umožnění...

Metoda určení chlamydia trachomatis

Dobrý den, vzhledem k rizikovým pohlavním stykům v minulosti bych si chtěl...

Metody ošetření zubního kazu

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké jsou neinvazivní metody léčení zubního...

Metody vyšetření střev

existuje jiná metoda vyšetření střev než kolonoskopie?

Metotrexat a mateřstvi´

Hezký den, jak je to s metotrexatem a mateřstvím? Když ho vysadím, budu mít...

Metotrexát, sklerodermia

Dobrý deň, mám 17rokov a pred rokom mi diagnostikovali lokálnu skleromermiu....

Metylalkohol

Dobrý den cítím se dobře, jen zaludek boli, ale mám problém s překrvení sliznice....

Metylalkohol

Dobrý podvečer mám takú prosbu že včera na Silvestra som to trochu prehnal s...

Metylalkohol

Dobrý den bojím se o otravu metylalkoholem ze soboty na neděli jsme pili bolel...

Metylkobalamin

Dobrý den, je v česku k dostání preparát s metylkobalaminem, nejlépe sublinguální?...

Metypred

Dobrý den, 4roky užívám metypred 4mg . Mám revma . Před dvěmi měsíci mi nasadily...

Metypred a sarkoidoza II. stupně

Dobrý den, po recidivě plicní sarkoidozy II. st. mi byl předepsán Metypred 32mg/den....

Metypred v těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se prosím zeptat jaká je bezpečná dávka Metypredu v...

Mezenteriální cysta

Dobrý den, byla jsem na vyšetření MR pánve, kam mě poslal neurolog pro několikaleté...

Mezenteriální lymfadenitida

Dobrý den, syna začalo bolet místo kde je slepé střevo lékař jej poslal na sono...

Mezenteriální lymfadenitida

Dobrý den, dnes synovi (5let)na sonu zjistili, že má zvětšenou slezinu, která...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nedosažení orgasmu

Vážený pane doktore, píšu raději tady, je mi docela trapné chodit s tímto problémem...

Žíly

Dobrý den, je mi 17 let a asi tak už cca 3 měsíce mám hodně zvětšené a viditelné...

Bulka prsu

Dobrý den, je mi 29 let,před třemi lety jsem si nahmatala malou boulicku v prsu.Na...

Žíly

Vážený pane doktore, mám možná z Vašeho pohledu banální problém, ale byl bych...

Žíly

Dobry den,chtěl bych se Vás zeptat zda viditelné žili na šourku vis.foto jsou...

Bulka prsu

Dobrý den ca před 3 týdny jsem si nahmatala cca do 1cm velkou jakoby bulku...

Bulka prsu

Dobrý den, je mi 17 let a dnes jsem si nahmatala na pravém prsu, přímo pod bradavkou...

Žíly

Dobrý den,mám dotaz ohledně mé tchýně,Má problém s křečovými žíly na obou dkk,závěr...

ŽILY

DOBRY DEN MAM ZANET ŽIL NA LDK LEKAŘ MI NAPSAL HEPARIN GEL IBALGIN A 2X DENNĚ...

Pocení po prodělané chřipce

Dobrý den, v polovině února jsem prodělal chřipku ?, která byla léčena ATB...

Bulka pod žebry

Dobrý den pane doktore/paní doktorko,cca 2 roky chodím k praktické lékařce s...

Žíly

dobrý den, já jenom doplním otázku od pana jiřího martinů, kterou jsem dostal...

Žíly

Dobrý den, mám takový problém. Je mi 56 let a mám dost nadváhu. V horkém počasí...

Mravenčení


Bulka pod žaludem

Dobrý den , před pár týdny se mi udělala pod žaludem pod kůží malá bílá bulka...

Otlaky kolem očí

Dobrý den, byla jsem plavat a bohužel mé plavecké brýle byly tak utaženy, že...

Bulka pod žaludem

Udělal se mi bulka pod žaludem nevím co s tim jinak mě to nebolí, poradte mi...

Bulka pod žaludem

Dobrý večer před týdnem se mi udělala bulka pod žaludem nevím co to muže byt...

Vyrážka kolem konečníku

Dobrý den, už přes 14 dní mam problém se zarudnutím kolem konečníku, ze začátku...

Bulka pod žaludem

Dobry den Udělala se mi bulka pod žaludem je nebolestivá při stoporeni je viditelna...