Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Sertivan a Doxycyklin

Léky Petra 18.3.2019

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné užívat antidepresiva Sertivan na antibiotika Doxycyklin. Léčím se na ureoplasmu. Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Petr Tomandl


Dobry den, pani Petro neni mi znamo, ze by se mela tato zvolena leciva jakkoliv vyznamne ovlivnovat. Proto soucasne uzivani techto leku pokladam za mozne a bezpecne. Nemusite mit obav. S pozdravem MUDr.Petr Tomandl

Související dotazy

Bolesti kloubů a sertivan
Vazena pani doktorko, rada bych zkonzultovaka svuj...
Sertivan 50mg
Dobry den, jiz 1 rok uzivam sertivan 50mg, snasim jej...
Vynechání léku Sertivan
Mám takový problém: na začátku července roku 2012 jsem...
Sertivan 50mg
Dobrý den, právě vysazuji lék sertivan 50mg., a zajímalo...
Doxycyklin
Dobry den, gynekolog mi dal na zaklade citlivosti Doxyciklin...
Snášenlivost léku Sertivan
Dobrý den, dostala jsem dnes na léčení deprese lék...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Serotonin


Serotonin v krvi


Serotoninový syndrom

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli můžu lék Mirzaten kombinovat s potravinovým...

Serotoninový syndrom?

Dobrý.den, tři měsíce beru antidepresiva citalec 20 a nyní pět dní navýšení...

Serova lecba

Dobry den pi.doktorko.V kostce ma anamnéza:od 3let alergik,astmatik bydlici...

SEROXAT

Dobrý den, ráda bych se zeptala na návykovost SEROXATU ? Jak je nebezpečný...

Seroxat a Helex a alkohol

Zdravím, momentalne uzivam seroxat 20mg a helex 0,25mg. Pomaly to zacinam vysadzat....

Serozní cystadenom v.s. hlavy pankreatu

Dobrý den,nádor je velký 3 cm,potíže mám občas,zaháním je deganem,dietou..měla...

Sertivan 50mg


Sertivan 50mg

Dobry den, jiz 1 rok uzivam sertivan 50mg, snasim jej dobre. Mam dotaz, zda...

Sertivan a Neurol v těhotenství

Dobrý den, jsem v prvním měsíci těhotenství a již třetím rokem užívám AD. Do...

Sertivan50mg a Mirzaten30mg najednou?

dobrý den, mám dotaz. Užívám léky Mirzaten 30Mg asi 2 měsíce. Po této době...

Sertralin a abstinenční příznaky u kojence

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně užívání sertralinu a kojení. Již přes 10let...

Sertralin a alkohol

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat jestli se může něco stát, když při užívání...

Sertralin a Ibalgin

Dobrý den, pro úzkostnou poruchu beru třetí týden 50mg Setralinu denně, občas...

Sertralin a jeho občasné užití

Dobrý den.Brala jsem cca 2 roky sertralin. Byla jsem s ním velmi spokojená.Doma...

Sertralin a jeho snižování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak mohu správně snižovat sertralin 50 gen.,...

Sertralin a Neurol

Dobrý večer,již dva měsíce ve svých 55letech ránonevím jistě,co je za den a...

Sertralin a Piracetam

Dobrý den, lze užívat současně Sertralin (1 tbl denně večer) s Piracetamem?...

Sertralin a přibírání na váze

Dobrý den, zajímalo by mne, co je způsobeno tím, že se po léku Sertralin přibírá...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Záchvaty kašle v noci


Je mi 16 let, mám problémy z předkozkou

Dobrý den. Je mi 16 let mám problémy z předkozkou a se žaludem. Když mi stoji...

Vyrážka a HIV

Dobry den. Mela jsem rizikovy pohlavni styk. Zhruba po 3 tydnech mě bolelo v...

Krční mandle

Dobrý den, mám problém s krčními mandlemi. Asi před 4 měsíci jsem prodělala...

TSH v normě, ft3 a ft4 zvýšené

Dobrý den, dle dvou vyšetření s odstupem jednoho měsíce (září a říjen 2013)...

Vysřelující a píchavé bolesti ruzně po těle

Dobrý den vážená paní primářko, chtěl bych Vás požádat o radu ohledně mých...

Bolest v pravém podbřišku a varleti


Noční křeče nohou

Dobry den, jiz asi treti den my neni dobre, pocit na zvraceni, nechutenstvi,...

Psychika po vysazení antikoncepce

Je mi 25 let, od 15 let jsem brala antikoncepci kvůli pleti a srovnání menstruace...

Bolest zápěstí

Dobrý den chtěl jsem se zeptat ,priblizne 2 mesice me poboliva zapesti ,na chvili...

Bulka konečníku

Dobrý den, je mi 36, cca před 3 roky jsem byl na částečné kolonoskopii a mimo...

Otok rtu

Dobrý den,mám problém s otékáním bud horního nebo spodího rtu,většinou jen poloviny...

Zvětšené nadvarle.

Dobrý den.Mám zvětšené nadvarle 2-3cm.Mezi ním a varletem je jakýsi velmi malí...

Bolest a tlak v hlavě,bolest zubů, uší a páteře

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu , snad jsem svůj dotaz zadala do...

Střevní chřipka

Dobry den, pred 6 dny jsem mela strevni chripku (nakazila me pravdepodobne...

Recidivující infekce močových cest

Dobry den,pan doktor, chcela by som sa spytat, ci sa da spravit vysetrenie...

Zlomený či naražený nos?

Dobrý den, předevčírem jsem se pobil s jedním chlapem. Dostal jsem...

Bolest v zádech a bílkovina v moči


Silná menstruace


Červené pupínky na zadku

Dobrý den Už přes rok se mi na zadku vytvářejí červené velké pupínky které...

Reklama
Zavřít