Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Migréna

Mozek a nervy Vlasta . 3.1.2008

Prosím o radu. Je mi 61 let. Již několik let trpím migrénou, léčím se na neurologii a užívám léky: Relpax, Cinie, Sumigra. Frekvence záchvatů se stupňují na 6x za měsíc i při užívání preventivních léků. CT mozku negativní. Myslíte, že je tento stav normální?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, bohužel mnohdy lze migrénu léky ovlivnit jen velmi slabě. Vyhněte se jakémukoliv stresu, naučte se odpočívat a relaxovat. Zeptejte se svého neurologa, zda by bylo možné zkusit jinou kombinaci léků.

Související dotazy

Migréna
Dobrý den , Co mam delat když mam silnou migrenu...
Migréna
Ahoj , už čtvrty den mě boli hlava jako kdybych mela...
Migréna
Zdravém Vás, po jedné zkoušce soborní zkoušce mi nebylo...
Migréna
Dobrý den, už nevím na koho se obrátit, proto zkouším...
Migréna - léky
Dobrý den, už kdysi se mi stávalo, že jsem viděla...
Migréna
Dobrý den, Již dlouho mě trápí problém s plísňovými...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Miecha

Dobrý deń!Prosím o vysvetlenie-mozog bez patolog. nálezu,len arteficiálne zvýšenie...

Miera pravdepodobnosti systémového ochorenia spojiva na základe autoprozilátok

Dobrý deň prajem, chcem sa opýtať aká je miera pravdepodobnosti systémového...

Miera pravdepodobnosti systémového ochorenia spojiva na základe autoprozilátok

Dobrý deň prajem, chcem sa opýtať aká je miera pravdepodobnosti systémového...

Mierna bolesť v kolene

Zdravím mám taký problém pred nedávnou mi puklo v kolene a prešlo pár mesiac...

Mierna bolesť v ľavom semenníku

Mám problém, že ma mierne boli ľavý semenník a niekedy aj v podbrušku. Bolesť...

Mierna teplota a nechtenstvo

Dobrý deň, chcel by som sa vás spýtať či je možné aby niektorá z pohlavných...

Mierny tlak a "mravenčenie" v okoli konecnika

Dobry den. uz istu dobu (cca 2 roky) mam znepokojujuci problem s "mravencenim"...

Mifegyne a alkohol

Dobry den. Dnes jsem u lekarky pozila prvni 3 tablety Mifegyne a chci se zeptat,...

Migéna a analgetika

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat. Už nějakou dobu trpím panickými poruchami...

Migralgin

Dobrý den, Mám žaludeční vředy (dle bolestí, zatím jsem nebyla na gastroskopii),...

Migréna

V dotazu jsem zapomněla na poděkování a pozdrav, omluvám se. Marta

Migrena

Dobry den. Jiz od detstvi trpim na migreny. Byla jsem dokonce i na kineziologii,...

Migrena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné že by mi začala migrena z antikoncepce?od...

Migréna

Dobrý den,chci se zeptat,poslední půl rok se mi stává jednou nebo dvakrát týdně...

Migrena

Dobry den,prosim vas vie algeziolog pomoct od migren? Pretoze chodim na neurologiu...

Migrena

Dobry den, posledni rok jsem zacala trpet migrenou. Na internetu jsem nasla...

Migréna

Dobrý den, trápí mě velmi silná bolest hlavy většinou my bolí jenom půlka hlava....

Migrena

Od 16 let trpím migrenou, je mi 65 let a bolesti jsou časté- neurologicky jsem...

Migréna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda migréna (migrenozní bolest hlavy) musí...

Migréna

Dobrý den.celý život jsem trpěla migrénou.Po přechodu bolesti ustoupily.Nyní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pozor na škrkavky!


Oči


Červený flek u kostrče

Dobry den, U kostrce se mi udelal cerveny flek, je suchy, trochu se olupuje,...

Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


STRACH Z ALS


Flek na tříslech

Dobrý den Na tříslech se mi asi před měsícem objevil tenhle flek. Byl neškodný...

Špinění


Bolest kyčle

Dobrý den pane doktore mám problem už asi třetí týden s levou kyčlí dával jsem...

Bolesti zad, motání hlavy


Výtěr z krku

Dobrý den, už 3 týdny řeším se svou obvodní lékařkou zvětšené krční mandle,...

Zubní sklovina - jak jí posílit?


Roupy

Dobrý den.Před půl rokem jsem byla přeléčena tbl.Vermox proti roupu dětskému.To...

Krev v moči


Alergie na kaši?

Dobrý den, od 4 měsíce se snažím dcerku přikrmovat zeleninovými příkrmy (aby...

Maltofer- únava


Laboratorní výsledky

Prosím o vysvětlení výsledků z krve : lipaza 1,12 ....cholesterol 5,95....sedimentace...

MUDr. David Kubíček

Chirurgie, rehabilitace

Chronická bolest svalů a kloubů

Dobrý den, přibližně třetím rokem trpím celkovou únavou, nevýkoností, bolestmi...

Escheria coli v moči


MUDr. Libor Novák

Dermatovenerologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×