Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Minoxidil

Kožní obtíže Jana . 15.9.2012

Je dlouhodobé užívání Minoxidilu (v Neocapilu) nebezpečné? Někde jsem četla, že je to nebezpečné pro srdce.

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Pokud používáte minoxidil v lokální podobě ( ne v tabletách), pak se nemusíte obávat nežádoucích účinků.

Související dotazy

Minoxidil
Beru minoxidil v tabletách, chtěl jsem se zeptat, jestli...
Minoxidil
Dobrý den,jaké množství leku minoxidil je účinné a...
Minoxidil
Dobrý den, mám vyšší tlak a tak mě napadlo brát na...
Minoxidil
Dobrý den,jaké množství leku minoxidil je účinné a...
Minoxidil
Nasel jsem na internetu ze je to lek proti padani vlasu...
Minoxidil
Dobry den,nasel jsem tabletky 10mg chci se zeptat jake...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Minisiston

Dobrý den, nedávno jsem vám psala (Beru antikoncepci minisiston a chci se zeptat,...

Minisiston

Dobrý Den chtěla bych se zeptat jak účinkují Ethinylestradiolum , Levonorgestrelum...

Minisiston

Dobrý den, před 12 dny jsem začala používat antikoncepci Minisiston. (Menstruace...

Minisiston - prodloužení cyklu

Dobrý den, potřebovala bych posunout menstruaci o týden. Beru antikoncepci minisiston....

Minisiston - prodloužení cyklu

Dobrý den, potřebovala bych posunout menstruaci o týden. Beru antikoncepci minisiston....

Minisiston + Klion d 100

Ohrozí vaginální tablety Klion d 100 antikoncepční ochranu? Antikoncepce Minisiston....

Minisiston a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda užívání antibiotik Klacid SR 500mg ovlivní...

Minisiston a cotrimoxazol al forte

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat,zda lék Cotrimoxazol al forte rapidně snižuje...

Minisiston a penbene

Dobrý den, beru antikoncepci Minisiston a dnes mi lékař předepsal antibiotika...

Minisiston X Ospen 500

Dobrý den! Potřebovala bych vědět, jestli antibiotika Ospen 500 mohou ovlivnit...

Minoxidil

Nasel jsem na internetu ze je to lek proti padani vlasu a ze v tabletach ma...

Minoxidil

Dobrý den,jaké množství leku minoxidil je účinné a zároveň srdci bezpecne? Děkuji...

Minoxidil

Dobrý den,jaké množství leku minoxidil je účinné a zároveň srdci bezpecne? Děkuji...

Minoxidil

Dobry den,nasel jsem tabletky 10mg chci se zeptat jake mnozstvi denne je dostatecne...

Minoxidil

Beru minoxidil v tabletách, chtěl jsem se zeptat, jestli po vysazení zmizí nežadoucí...

Minoxidil

Dobrý den, mám vyšší tlak a tak mě napadlo brát na to minoxidil protože jsou...

Minoxidil

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaká jsou případná rizika dlouhodobého užívání...

Minoxidil před operací

Dobrý den, užívám přípravek na vlasy obsahující 5% Minoxidilum (Regaine,...

Minoxidil před operací

Dobrý den, užívám přípravek na vlasy obsahující 5% Minoxidilum (Regaine,...

Minoxidil tabletky

Dobry den jiz sem se tu ptal jestli po vysazeni teblet minoxidilu zmizi chlupy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest na tvrdém patře


Pupinky (bradavicky) na stydkych pyscich


Tetanie a panické ataky


Výtok z bradavky, bolest břicha


Komplikace po císařském řezu


Artróza - Gonartróza


Intimní


Stav po operaci slepého střeva


Celiakie


Mravenčení


MUDr. Jiří Kučera

Praktický lékař pro dospělé

Naučte se samovyšetření prsu


Vytržený zub


Těhotenství a cytologie


MUDr. František Rousek

Chirurgická ambulance

Ječné zrno


Bulka v spodni celisni


Hemeroid?


Gyrablock


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×