Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Minoxidil

Kožní obtíže Jan 6.10.2014

Beru minoxidil v tabletách, chtěl jsem se zeptat, jestli po vysazení zmizí nežadoucí ochlupení na zádech apod? Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Silvie Rafčíková MBA

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Centrum estetické medicíny

Dobrý večer,
většinou ne. S pozdravem

Související dotazy

Minoxidil
Dobrý den,jaké množství leku minoxidil je účinné a...
Minoxidil
Dobrý den, mám vyšší tlak a tak mě napadlo brát na...
Minoxidil
Dobrý den,jaké množství leku minoxidil je účinné a...
Minoxidil
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, už asi 14 dní používám...
Minoxidil
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaká jsou případná...
Minoxidil
Dobry den,nasel jsem tabletky 10mg chci se zeptat jake...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Minisiston - prodloužení cyklu

Dobrý den, potřebovala bych posunout menstruaci o týden. Beru antikoncepci minisiston....

Minisiston + Klion d 100

Ohrozí vaginální tablety Klion d 100 antikoncepční ochranu? Antikoncepce Minisiston....

Minisiston a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda užívání antibiotik Klacid SR 500mg ovlivní...

Minisiston a cotrimoxazol al forte

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat,zda lék Cotrimoxazol al forte rapidně snižuje...

Minisiston a penbene

Dobrý den, beru antikoncepci Minisiston a dnes mi lékař předepsal antibiotika...

Minisiston X Ospen 500

Dobrý den! Potřebovala bych vědět, jestli antibiotika Ospen 500 mohou ovlivnit...

Minoxidil

Nasel jsem na internetu ze je to lek proti padani vlasu a ze v tabletach ma...

Minoxidil

Dobrý den,jaké množství leku minoxidil je účinné a zároveň srdci bezpecne? Děkuji...

Minoxidil

Dobrý den,jaké množství leku minoxidil je účinné a zároveň srdci bezpecne? Děkuji...

Minoxidil

Dobry den,nasel jsem tabletky 10mg chci se zeptat jake mnozstvi denne je dostatecne...

Minoxidil

Dobrý den, mám vyšší tlak a tak mě napadlo brát na to minoxidil protože jsou...

Minoxidil

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, už asi 14 dní používám roztok minoxidilu na...

Minoxidil

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaká jsou případná rizika dlouhodobého užívání...

Minoxidil

Je dlouhodobé užívání Minoxidilu (v Neocapilu) nebezpečné? Někde jsem četla,...

Minoxidil před operací

Dobrý den, užívám přípravek na vlasy obsahující 5% Minoxidilum (Regaine,...

Minoxidil před operací

Dobrý den, užívám přípravek na vlasy obsahující 5% Minoxidilum (Regaine,...

Minoxidil tabletky

Dobry den jiz sem se tu ptal jestli po vysazeni teblet minoxidilu zmizi chlupy...

Minoxidil tabletky

Podle nekterych lekaru po vysazeni tablet se vsechno casem vrati do povodniho...

Minoxidil tablety

Dobře, ale zatím jsem se nedozvěděl to co jsem chtěl vědět, jestli po vysazení...

Minulý červenec se mi pod prsem udělaly takové nepravidelné flíčky

Již minuly červenec se mi pod prsem udělaly takové nepravidelné flíčky, červené,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest v kříži a vystřelování bolesti do nohou

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Je mi 22 let a skoro rok mám sedavé zaměstnání....

Bolest nohy po odstranění melanomu

Dobrý den, přítelkyně byla 26. 9. 2016 na operaci zhoubného melanomu, umístěného...

Fibrom penisu

Dobrý den pane doktore (paní doktorko). Obracím se na Vás s pro mne nepříjemnou...

Špatné dýchání a tlak na hrudi

Dobrý den, je mi 23 a strašně často se mi špatně dýchá a mám tlak na hrudi....

Červené tečky v obličeji

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, Asi před třemi roky se mi na tváři pod okem,...

Bulka u konečníku

Dobrý den, mám asi druhý den pod kůží cca u řitního otvoru při nahmatání bolestivou...

Nádorové markery zvýšené CA 19-9, AFT, CEA

Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych se zeptat, zda když mám až tyto 3 nádorové...

Bolesti v třísle v 27.tt gravidity

Dobrý den. Jsem ve 27.týdnu těhotenství.V posledních pár dnech mě jednou za...

Antikoncepce u poruchy srážlivosti krve

Potřebovala bych vědět pro mou 18-cti letou známouzda může užívat hormonální...

Vyrůstky u postevacku

Dobrý den je to cca půl roku zpět co se mi u postevacku jakoby začaly vyrůstat...

Bolesti krční páteře

Dobrý den mám velké bolesti zad při sezení asi krční páteř byl jsem na rtg .chtěl...

Kolení vazy

dobrý den chtěl jsem se zeptat jak se poznají natažené nebo natržené vazy v...

Histamínová intolerancia

Dobrý deň, mala som problémy s mliečnymi výrobkami(kŕče a bolesti brucha,...

Bolest klenby na plosce nohy

Dobrý den, moji známou trápí bolesti na klenbě nohy na chodidle, když na ní...

Znamená to, že se můj stav zlepšuje anebo zhoršuje ?

Dobrý den. Už třetí měsíc trpím bolestí v oblasti bederní páteře. Bolest postupuje...

Paralen Grip v těhotenství

Dobry den,jsem v 18tt mela jsem teploty 38,5 a omylem jsem si vzala paralen...

Očkování proti meningokokům

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně vedlejších účinků při očkování Trumenba...

Porovnání nálezu na ekg

Dobrý den, pane doktore. Již 16 let mám dg. naznačené deprese ST v II,III a...

Přetrvávající tvorba hlenů po rýmě

Dobrý den, dcera (4r.) měla silnou nepřestávající rýmu, Mudr. jí zjistila v...

Čištění kanálku v 28. týdnu těhotenství

Dobrý den, jsem ve 28. týdnu těhotenství a dneska mi čistili kanálky v zubu...

Reklama
Zavřít