Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Mirena

Antikoncepce Lenka 1.8.2011

Dobrý den,několik let užívám HA pilulky,letos se mě na obličeji objevily pigmentové skvrny melasma,zatím mírně nad horním rtem.Zvažuji nechat si zavést Mirenu,může i toto tělísko které obsahuje hormony způsobovat dále rozšiřování pigmentových skvrn?Nikde jsem o skvrnách v nežadoucích účincích mireny nic nenašla.Děkuji

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, není jisté, že objevení se pigmentových skvrn u vás má na svědomí hormonální antikoncepce. Může to být způsobené např.zvýšeným sluněním, přirozením stárnutím pokožky, aj. Každopádně Mirena by neměla mít vliv na zhoršení pigmentových skvrn.

Související dotazy

Mirena
Dobrý den Chci se zeptat, zdali je vhodné tělísko...
Mirena
Dobrý den. Chtěla bych znát Váš názor na tělísko Mirena....
Mirena
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli je vhodná mirena...
Mirena
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, má mirena zásadní...
Mirena
Dobrý den,objednala jsem se na kavitaci a potřebuji...
Mirena
Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli lze zavest...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mirena

Dobrý den, můj dotaz se týká nitroděložního tělíska. Rodila jsem 4.11. a chtěla...

Mirena

Dobrý den, Chtěla bych se jen zeptat ohledně vyndání vnitroděložního tělíska...

Mirena

Dobrý den, mám zavedené nitroděložní tělísko Mirena už asi rok a dva měsíce....

Mirena

Dobrý den, mám téměř rok zavedenou Mirenu. Celý rok průběžně špiním. Mences...

Mirena

Dobrý večer, již nějaku dobu přemýšlím o Mireně. MUDr. mi ji pouze vychválil...

Mirena

Dobrý den. Prosím o radu. Již cca rok pozoruji studenou pravou ruku (dlaň)...

Mirena

Dobrý den,je mi 37 let a chtěla bych vyměnit anti.prášky za tělísko Mirena.Mám...

Mirena

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat po jak dlouhý dobe po zavedění Mireny mužu mít...

Mirena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tělísko Mirena. Nechala jsem si jí zavést...

Mirena

Dobrý den,objednala jsem se na kavitaci a potřebuji vědět,zda tělisko mirena...

Mirena

Dobry den,chtela bych si nechat zavest mirenu,ale nevim jestli je pro mne vhodna,je...

Mirena

Dobrý den, v březnu 2011 mi bylo zavedeno nitroděložní tělísko Mirena, v červenci...

Mirena

Dobrý den. Chtěla bych znát Váš názor na tělísko Mirena. V současné době mám...

MIRENA

Od 08 2006 mám zavedené nitroděložní tělísko MIRENA.Od 08 2007 nemenstruuji...

Mirena

Dobrý den, po jak dlouhé době můžu mít styk po zavedení mirény, abych byla...

Mirena

Dobrý den, užívala jsem antikoncepci SUNYA, lékař mi před rokem doporučil nehormonální...

Mirena

Dobrý den. Plánueme s manželem druhé dítě, po trech letech jsem si nechala vyjmout...

Mirena

Dobrý den,mám necelé 2 roky mirenu a zatu dobu jsem přibrala 13kg .Muj ošetřující...

Mirena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat nebo spíše ujistit ohledně užití Mireny. Mirenu...

Mirena

Dobrý den, 6 týdnů mám zavedeno nitroděložmí tělísko Mirena. Jsem 7 měsíců...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tepová frekvence

Dobrý den, rád bych se zeptal na tepovou frekvenci. Je mi 40 let dvakrát týdně...

Antikoncepce

Dobrý den,6.3.2014 jsem začala brát antikoncepci a včera jsem měla pohlavni...

Zvýšená glykémie

Dobrý den, mám dotaz...má ranní glykemie je 5,9- 6,1....test ogtt cukrovku nepotvrdil...

Mravenčení končetin

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, jelikož běhám po doktorech již od listopadu...

Častější močení a bodání v pravém podbřišku

Dobrý den. Od včerejšího večera mě bodá v pravém podbřišku a také chodim častěji...

Písek v ledvinách

Dobry den, je mi 18 let a uz jednou jsem mela pisek v ledvinach, vcera me zase...

Purinol

Dobry den, jsem kardiak (pred 3mi lety 2x IM - od te doby v poradku) dodrzuji...

Azitromycin a alkohol


Vysoká děložní sliznice, je to DOBŘE nebo ŠPATNĚ?

Prosím, pokud má žena vysokou děložní sliznici, je to DOBŘE nebo ŠPATNĚ, a má...

Masturbace ve spánku

Dobrý den s přítelem máme problém.Oba jezdíme s kamionem takže jsme pořád spolu...

Artroskopie

Dobrý den pane doktore, blíží se mi termín operace, respektive artroskopického...

Výrustek u kloubu palce nohy

Dobrý den, mamku (55let) už několik let trápí bolest nohou, z boku ze strany...

Operace tenisového lokte

jak probiha operace tenisove lokte ? , jak dlouha je rekonvalestence ? A po...

Nateklá žláza na levé straně krku, viróza

5ti letý vnuk, má nateklou žlázu na levé straně krku.Před 14 dny byl očkován...

Spadlá nožní klenba a halux

Dobrý den, asi měsíc mám bolesti v levé noze dole, chodidlo u prstů anárt. Bolest...

Loupání kůže na žaludu a předkožce

Dobrý den, S přítelkyní provozujeme sex bez kondomů asi 4 týdny, až do teď...

Tmavě hnědá moč

Dobrý den! Týká se to mé mamky (61 let). Má už asi 4 týdny tmavě hnědou moč!...

Bolest v podbrisku pri curani v těhotenství

Dobrý den, Jsem 18+2tt a už pár dní mě tlačí v podbřišku při curani. Není...

Strup v nose- opakující se

Dobrý den, v nose se mi udělal strup, a už ani nevím z čeho, ale já jakmile...

Tezeo 80mg/12,5mg

Dobrý den, lékař mi změnil léky na tlak z Lodoz 0,25 1x denně na Tezeo 80mg/12,5mg....