Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Mirena

Antikoncepce Hana 12.12.2007

Dobrý večer, prosím o Váš názor. Je větší riziko ponechání tělíska Mirena v malé pánvy (mimi dělohu), nebo další operování. Jednu LPSK mám již za sebou, bohužel mi tělísko nenašli. Momentálně je mi dobře. Děkuji za odpověď. Hana

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ponechané nitroděložní tělísko by samozřejmě potíže (bolesti břicha, chronický zánět apod., akutní náhlá břišní příhoda) působit mohlo, jsou však případy, kdy se vycestování tělíska zjistí úplnou náhodou, aniž by pacientka měla jakékoliv klinické obtíže. Pokud jste již po operaci, při které bylo tělísko hledáno a nebylo nalezeno, a nemáte klinické obtíže, je možné čekat. Pokud se ale obtíže opět objeví, operaci se nevyhnete.

Související dotazy

Mirena
Dobrý den Chci se zeptat, zdali je vhodné tělísko...
Mirena
Dobrý den. Chtěla bych znát Váš názor na tělísko Mirena....
Mirena
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, má mirena zásadní...
Mirena
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli je vhodná mirena...
Mirena
Dobrý den.Uvažuji o zavedení tělíska Mirena,ale po...
Mirena
Dobrý den přeji, prosím o odpověď. Může mirena způsobovat...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mirena

Dobrý den, dnes je to rok od zavedení Mireny a po půl roce mám každý měsíc křeče...

Mirena

Dobrý večer, v červenci mi bude 46 let, mám již druhou Mirenu, při první jsem...

Mirena

Dobrý den. Od října 2006 mám zavedenou Mirenu. Celou dobu nemenstruuji, kromě...

Mirena

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký je postup při výměně Mireny. Je nutno...

Mirena

Vážená paní doktorko,dovoluji si poprosit Vás o radu ohledně Mireny. Je mi 36...

Mirena

Dobrý den, ráda bych radu ohledně migrén. Mám bolest hlavy cca 7x do měsíce....

Mirena

Dobrý den,měla jsem rok zavedenou mirenu ale minulý měsíc při prevent.prohlídce...

Mirena

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, má mirena zásadní vliv na vytvoření nádoru...

Mirena

Dobrý den, je mi 33 let, jsem 8 týdnů po druhém porodu, stále kojím a na radu...

Mirena

Dobry den, nechala jsem si zavest cca pred mesicem Mirebu. Zhruba po tydnu se...

Mirena

Dobrý den.před 8dnymi byla zavedena již druha mirena.u první po prvním porodu...

Mirena

Dobrý den, v září jsem si nechala zavést Mirenu v době,kdy jsem ještě kojila,docházelo...

MIRENA

DOBRÝ DEN, prosím o radu. Jsem po 3.porodu, po každém následovala mirena, vše...

Miréna

Dobrý den, mirénu mám už skoro 2 roky, nemůžu si na ní stěžovat a nemám menstruaci....

Mirena

Dobrý den .Chtěla bych se zeptat.V pátek jdu na zavedení tělíska.Je mi teprve...

Mirena

Dobrý den, od 5/2013 mám zavedenou mirenu.Z počátku jsem byla upozorněna na...

Mirena

Dobrý den, můj dotaz se týká nitroděložního tělíska. Rodila jsem 4.11. a chtěla...

Mirena

Dobrý den, Chtěla bych se jen zeptat ohledně vyndání vnitroděložního tělíska...

Mirena

Dobrý den, mám zavedené nitroděložní tělísko Mirena už asi rok a dva měsíce....

Mirena

Dobrý den, mám téměř rok zavedenou Mirenu. Celý rok průběžně špiním. Mences...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Polyp žlučníku a bolest břicha

Dobrý den, 5.12.2017 jsem absolvoval komplexní vyšetření včetně ultrazvuku...

Vykašlala asi 3x trochu hlenu s krví


Vyrážka na očním víčku

Dobrý den, už zhruba 3 měsíce mám vyrážku na očním víčku, nepálí ani nesvědí,...

Zápach moči po acetonu


Psychosomatické projevy stresu

Dobry den, muj problem trva cca mesic. Vznikl pri fyzicke aktivite! Pocituju...

Opožděná menstruace, bolest v podbřišku


Bolest mezi lopatkami

Dobrý den, cca 3 měsíce mám bolesti mezi lopatkami, která se přesunuje k hrudní...

Adenom hypofýzi

Dobrý den, ráda bych se zeptala na výsledky a prognózu nálezu na mr mozku a...

Yersenie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na nutnost vyšetření či možnost nákazy. Před...

Kouty ve vlasech u muže a jejích léčba

Dobrý den, zvažuji vyzkoušení Minoxidilu z důvodu začínajících koutů - nejspíše...

Bolest prsních bradavek

Dobrý den, mám takový problém, beru antikoncepci AZALIA kvůli omezení hormonů,...

Stav po sklerotizaci končetin

Dobrý den, je to přesně 3 týdny co jsem po sklerotizaci žil na pravé dolní...

Arachnoidalni cysta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda opravdu již nikdy nemůže dojít ke zvětšení...

Natekla pochva

Dobry den, dnes rano jsme meli s pritelem sex po delsi dobe. Po sexu jsem se...

Motání hlavy

Dobry den. Uz vice jak 2 mesice se mi mota hlava prakticky 24 hodin denne. K...

Zduřelé uzliny v třísle

Dobry den, zhruba pred tydnem se mi stalo, ze jsem pri pohlavnim styku nedosahl...

Svědění vagíny

Dobrý den, už skoro 3 měsíce mě trápí svědění vagíny. Ne uvnitř ale v okolí...

Svrab

dobrý den, měl bych dvě otázky. je nutné aby se objevili pupínky u svrabu nebo...

Porucha relaxace LK levé komory srdce

Dobrý den, prosím Vás o radu,je mi 38 let,od svých 22 let mám implantovaný...

Vyhřezlá ploténka

Dobrý den,chci se zeptat jakým způsobem probíhá a jak dlouho trvá léčba vyhřezlé...

Reklama