Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Mirena a trombfilní mutace

Gynekologie Milena 18.10.2009

Dobrý den,
je pro mne vhodné nitroděložní tělísko Mirena, pokud mi na základě opakovaných samovolných potratů byly zjištěny heretogenní trombofilní mutace (v genu pro protrombin a MTHFR C677T)? Jinak problémy s trombofilií nemám.
Děkuji mnohokrát předem, Milena

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Mileno!
Nevidím důvod, proč byste tělísko nemohla používat, nitroděložní tělíska nezpůsobují trombosy.

Související dotazy

Mirena
Dobrý den Chci se zeptat, zdali je vhodné tělísko...
Leidenská mutace versus Miréna
Před rokem a půl jsem prodělala plicní embolii, následnýám...
Leydenská mutace
Dobrý den, už dlouho přemýšlím že bych darovala krev....
Protrombinová mutace
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na protrombinovou...
Leidenská mutace
Dobrý den existuje nějaká první pomoc při leidenské...
Trombofilní mutace
Dobrý den při odběrech byla zjištěna mutace f 2 a f5...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mirena a oddálení menstruace

Dobrý den, mám zavedené tělísko Mirena a potřebuji oddálit menstruaci. Mám si...

Mirena a oddálení menstruace


Mirena a padání vlasů

Dobrý den, před 3 měsíci mi byla zavedena Mirena z důvodu nadměrného krvácení...

Mirena a problémy

Dobrý den, v květnu 2012 mi lékař našel polyp v děloze a odoperoval ho. Nebyl...

Mirena a psychické potíže

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může Mirena způsobit psychické potíže?...

Mirena a riziko plicné embolie

Dobrý den, v roce 2016/4 jsem prodělala masivní plicní embolii. Mám systémový...

Mirena a sex.praktiky

Dobrý den,přes rok mám zavedenou Mirenu. Bez obtíží. Nyní zjištěno posunutí...

Mirena a streptokok

Dobrý den, řešíme s lékařem potíže s mirenou, protože neustále špiním nebo slabě...

Mirena a špinění

Dobrý den, 25.dubna jsem byla na zavedení tělíska Mirena, které proběhlo po...

Mirena a tloustnutí?

Dobrý den, asi to není první dotaz, četla sem o tomto tělísku hodně, ale stejně...

Mirena a varixy

Dobrý den, mám 44 let a chtěla bych se zeptat jaký máte názor na nitroděložní...

Mirena a venušiny kuličky

Dobrý den, mám Mirenu zavedenu asi 3 měsíce, po dvou porodech. Vše je OK a nemohu...

Mirena a vlákna

Dobrý den, mám 2.rokem mirenu a stále s lékařem řešíme potíže s dlouhodobým...

Mirena a vypadávání vlasů? spraví se to někdy?

Dobrý den, mám 9 měsíců zavednou mirenu, asi tak týden po vysazení HA, před...

Mirena a vysoký krevní tlak

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může Mirena způsobovat vysoký krevní tlak....

Mirena a vyšší věk

Dobrý den, používala jsem Mirenu 5 let, naprosto bez potíží, menstruace mi...

Mirena a zakloněná děloha

Dobrý den, jsem po druhém porodu a další dítě neplánuji. Chtěla jsem si nechat...

Mirena a znovuobjevení menstruace

Dobrý den, 2 a půl roku mám zavedenou Mirenu. 2 roky bez jakýchkoliv obtíží...

Mirena antikoncepce

Dobrý den, mám Mirenu zavedenu od března loňského roku. Již 2x jsem byla na...

Mirena bolest

Dobry den. Mam zavedenou Mirenu 5 let (za 3 mesice by bylo vyndani) a posledni...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Černé nitky ve stolici

dobrý den, je mi 23 let mám takový problém, již zhruba 2 týdny mám černé jakoby...

Narkóza a dýchání

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tento problém. V květnu jsem byla na gynekologické...

Píchání mezi lopatkami

Dobrý den,už tři týdny mě nepříjemně píchá mezi lopatkami.Nejhorší je to ráno...

Můžu si vzít ibalgin pokud užívám antibiotika?


Bolest v uchu při smrkání

Dobrý den, asi před měsícem měl syn( 3 roky) zánět středního ucha a museli mu...

Laboratorní výsledky krve a moči

Dobrý den,mohu se zeptat, zda mám mít obavy,když mám Neutrofilní segmenty 30...

Hustá stolica

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu. Mám 20 rokov a čo sa týka môjho...

Vyrážka na noze

Dobrý den paní doktorko, asi před 4 dny se mi na noze udělala tato vyrážka (největší...

Antibiotiká a alkohol


Bolest varlete při doteku

Dobrý den, ne vždy, ale často se mi stává, že pri dotyku na levém varleti pociťuji...

Kolaps

Dobrý den, jsem po operaci discize ureteroely, která probehla dobře v celkové...

Kyselina močová


Bolest břicha vázaná na pohyb


Angina a fyzická zátež

Antibiotika a sport Dobrý den, mam angínu a dnes začínám brát Ospen 1500. Za...

Varixy

Dobry den.Je mi 33 let.Mam zilni nedostatectnost a krecove zily.Pod kotnikem...

Žíla na levém spánku

Dobrý den paní doktorko chtěl bych se zeptat čas od času mi vyskočí na levé...

Rozdvojená osobnost

je možné aby někdo měl rozdvojenou osobnost z toho aby jedna byla schizofrenik...

Bolest pod levou lopatkou

Pekny den, mam problem asi trictvrte roku s bolesti tlakovou pri pohybu pod...

Přerušovaný spánek

Dobrý den. Obracím se na Vás s problémem přerušovaného spánku. Chodím obvykle...

Bolest a svědění mezi půlkami pod kostrčí

Dobrý den, už několik měsíců se mi občas vrací bolest a svědění mezi půlkami...

Reklama
Zavřít