Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mohu být těhotná?

Gynekologie Lucie . 19.5.2013

Dobrý den,před 5ti dny jsem vzala poslední tabletu antikoncepce a ještě jsem to nedostala.Je možnost,že jsem těhotná?Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud jste chybovala v užívání antikoncepce, možné to je. Při pravidelném užívání otěhotnění nehrozí.

Související dotazy

Myslíte, že bych mohla být těhotná?
Krásný den pane doktore. Chtěla bych se zeptat. Zhruba...
Jsem těhotná?
Dobrý den, chtěla bych vědět jaká je šance že jsem...
Nadýchala se postřiku proti škodcúm, těhotná
Dobry den, dnes jsem z testu zjistila ze jsem tehotna,...
Můžu být těhotná, i když jsem brala Orgametril?
Dobrý den, s manželem se snažíme už 3 roky o miminko,...
Mohu být těhotná?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné být...
Mohu být těhotná?
Dobrý den, chtela jsem se zeptat jestli bych mohla...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mohu brát dvoje antibiotika?


Mohu brát Norethisteron, když mi vynechala menstruace?


Mohu být HIV pozitivní?




Mohu být přesto těhotná?


Mohu byt tehotna

Dobry den, chtela jsem se Vas zeptat jestli je mozne, ze jsem tehotna. Udelala...

Mohu být těhotná ?

Dobrý den, prosím vás je možné,že jsem těhotná když jsem naposledy s přítelem...

Mohu být těhotná i po 3 negativních testech?

Dobrý den, v únoru jsme vysadila HA a byla darovat vajíčka. Po darování, jsem...

Mohu být Těhotná při antikoncepci?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli bych mohla být těhotná když jsem od...

Mohu byt tehotna z tzv. kapicek touhy?

Dobry den, potrebovala bych od vas pomoc. Nedavno mi bylo 15 let, mam pritele...

Mohu být těhotná?

Dobrý den,začátek poslední menstruace jsem měla 24.9. a podle ovultestu byla...

Mohu být těhotná?

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat.V den,kdy jsem měla dostat měsíčky jsem měla...

Mohu být těhotná?

Dobrý den již 2. měsíc beru hormonální antikoncepci Regisha. Dva dny před 7...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, beru pravidelně HA Minisiston a poslední tři dny se mi motá a bolí...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mohou stát za zpoždění menstruace prášky na...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Po dobrání druhého platíčka antikoncepce se...

Mohu být těhotná?

Dobrý den,minulý týden jsem užila dve tablety antikoncepce v jeden den....Užívám...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné být těhotná, když jsem měla před...

Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je nějaká možnost, že bych mohla otěhotnět....

Mohu být těhotná?

Dobrý den,zhruba před měsícem jsem vysadila moji antikoncepci a jiz ji nechci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest ledvin rano


Zakalená a zapáchajicí moč


Ureaplasma


Tmavá stolice


Bolest hlavy


MUDr. Miluše Dosedělová

Praktický lékař pro dospělé

Obezita


B - lymfocity


Spermiogram


Alergická reakce po štípnutí hmyzem se může projevit kdykoli


Operace leukoplakie v močovém měchýři


Problémy s pochvou


Dlouhodobý kašel


MUDr. Martin Lukeš

Urosanté - urologické a andrologické centrum

Vyšetření prostaty konečníkem? Chvilka, kterou zvládnete


Následky nespavosti


Parkinsonova choroba


Svědění,pálení pochvy a bílý výtok


MUDr. Iva Cibulková

Ordinace PL pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×