Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Mononukleóza

Infekce Petra 26.2.2008

Dobrý den, chtěla bych se na něco zeptat. Vrátili jsme se s tříletým synem před 14 dny z nemocnice, měl mononukleozu. Paní doktorka nám brala ted krev a máme zvýšené bílé krvinky. Myslíte že to může být následek kortikoidů? Dá se nějak snížení ovlivnit?? Jestli ano prosím čím? Předem mockrát děkuji za odpověď a přeji krásný den Petra

Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, bohužel nepíšete, jak moc zvýšené bílé krvinky váš syn má, mírné zvýšení po proběhlém zánětu je však zcela normální a nějakou dobu může přetrvávat, pak dojde postupně k normalizaci hladiny. Kortikoidy příčinou zvýšení nebudou. Na vše se ale vyptejte vaší lékařky, jistě vám vše vysvětlí.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Infeční mononukleóza
Dobrý den, před týdnem mi byla diagnostikována mononukleóza...
Mononukleóza
Dobrý den, před rokem jsem prodělala infekční mononukleózu....
Mononukleoza a cestování
Mononukleóza Dobrý den, byla mi diagnostikována lehčí...
Mononukleóza
Dobrý den, už více jak 2 měcíce jsem více unavená mám...
Infekční mononukleoza
Dobrý den, mám problém s reaktivací mononukleózy....
Prodělaná infekční mononukleóza
Dobrý den, v červenci 2016 jsem prodělala infekční...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mononukleóza

Proč se u mononulkeózy nepoužívá speciální protivirová léčba?

Mononukleoza

Dobrý den. Můj syn 1/2003 prodělal před necelým rokem inf. mononukleosu, trpí...

Mononukleóza

Vážená paní doktorko, cca před 2 lety jsem prodělala mononukleózu s teplotou,...

Mononukleoza

Dobrý den, ke konci července mi byla diagnostikovaná mononukleoza, celý jeden...

Mononukleóza

Dobrý den, tento měsíc jsem prodělala mononukleózu, začalo to angínou a pak...

Mononukleoza

Dobrý den, omlouvám se zda už jste na tento dotaz odpovídali,ale nikde jsem...

Mononukleoza

Dobrý den, nevěděla jsem přesně kam svůj dotaz zařadit, týká se totiž mononukleózy....

Mononukleoza

Dobrý den chtěla bych vas timto poprosit o váš nazor na můj připad Na nový...

Mononukleóza

Dobrý den, zhruba před týdnem mi byla diagnostikována hnisavá angína, ale...

Mononukleóza

Dobrý den, může se u jaterní diety kečup, případně jiná dochucovadla? Jak dlouho...

Mononukleoza

Dobrý den , měla ybch takový dotaz, Sestra 13 let, byla pře 14 dni léčena antibiotiky,...

Mononukleoza

Dobrý den. Mám dotaz ohledně výsledků odběru krve. Před třemi lety jsem prodělala...

Mononukleoza

Dobrý den paní doktorko, obracím se na Vás s dotazem ohledně mononukleozy....

Mononukleoza

Dobrý den v listopadu jsem měla angýnu brala jsem Augmentin po dobraní mě stále...

Mononukleoza

Dobrý den,ráda bych se s vámi poradila o mém onemocnění. Je mi 17 let a jsou...

Mononukleoza

Dobrý den, Dne 19. kvetna jsme se s kamarádem líbali, v tu dobu jsem měla...

Mononukleóza

Dobrý den, zajímá mě, zda ke stanovení dg. mononukleoza stačí sbj. příznaky...

Mononukleoza

Dobry den.chcela by som sa opytat co znamenaju vysledky na EBV virus anti EBV...

Mononukleóza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu jíst při mononukleoze popcorn.

Mononukleóza

Dobrý den, moc prosím o Váš názor. Syn 2 roky, měl týden horečky kolem 39 stupňů....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Anorektální absces

Dobrý den. Občas se mi udělá nezid mezi pulkami nebo v blizkosti genitalii....

Noční pomočování u dospělého


CT mozku

Dobrý de, pořád mě bolí hlava, ale lékařka si myslí, že je to dospíváním, ale...

Krvácení mimo menstruační cyklus


Bakerova pseudocysta

Dobrý den, prosím, je možné, aby Bakerova pseudocysta v podkolenní jamce sama...

Bolesti zad, motání hlavy


Tlak v tříslech


Zvýšený nádorový marker CA 19-9

Dobrý den paní doktorko, dlouhodobě jsem měla problémy se žlučníkem, ale po...

Hemeroidy

Dobrý den, prosím chci se ujistit zda-li se jedná "pouze" o hemeroidy či jinou...

Recidivující močové záněty

Dobrý den, s přítelem jsme se vrátili v neděli 25.6. Z víkendového pobytu v...

Dlouhodobý kašel

Dobrý den, Už přes 2 měsíce mě trápí suchý drazdivy kašel. Začalo to bolestí...

Závěr magnetické rezonance

Dobrý den, závěr MR mé dcery ( 17 let ) zní: drobná ( do 4 mm ) vícečetná ložiska...

Fialové pupínky na noze

Dobrý den, na pravé noze se mi udělali velké pupínky, které jsou lehce do fialova...

Angina


Krev v ejakulátu

Dobrý den. Byl jsem 17.3. na biopsii prostaty pod UZ kontrolou - 10 vzorků z...

Hustota semene

jemi 46 mam problem při vyronu semene nejprv jeto řitke pak to zhoustne ke koncy...

Hodnota PSA


Anorektální absces

před třemi týdny mi byl operativně rozříznut avyčištěn anorektální abces a poté...

Antidepresiva

Dobrý den, již před lety jsem brala antidepresivum Citalec, ale dost jsem po...

Lze zjistit streptokok v moči?

Dobrý den, lze zjistit streptokok z moči? Prodělala jsem angínu, ale bolesti...

Zavřít reklamu