Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

MOP Ureaplasma, Streptokok, E.coli

Gynekologie Zuzana 16.2.2017

Dobrý den,
snažíme s manželem o dítě. V rámci pravidelné preventivní ko a toho, že se prozatím nedaří, mi doktor k cytologii (vše ok) udělal i kultivaci, kde vyšla pozitivní Ureaplasma, streptokok, e-coli...Byla mě i manželovi nasazena 10denni léčba atb Doxybene+macmiror na 12 dní. Léčba atb byla uskutečněna až z příchodem MS a vag.tobolky až po skončení MS - tedy s 4denním odstupem. V té době žádná sex.aktivita.
První dotaz je, zda tyto bakterie mohli bránit otěhotnění?

Druhý dotaz, po ukončení MS a již dobrání atb (macmiror zbýva 6) mě stále občasně palí u poševního vchodu. Může to být stále ta ureoplasma a může to odstranit eště macmiror nebo je potřeba se radši objednat na gynekologii na dalši výtěrya přip jiná ATB?

Děkuji za vaši trpělivost

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, bakteriální vaginóza mohla ovlivnit proces fertilizace a snížit možnost otěhotně...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Ureaplasma
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se ureaplasma...
Streptokok
Dobrý den, již 3 týdny mě bolelo v krku. Byla jsem...
Streptokok
Dobrý den, měla jsem obtíže při styku s partnerem,...
Streptokok
Dobrý den, minuly týden jsem byla u lékaře kvůli chřipce-...
Přenos ureaplasma urealyticum
Dobrý den, Je mozne se nakazit ureaplasma urealyticum...
Streptokok
Dobrý den, dceři 6 měsíců byl ze stěru v krku zjištěn...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Monopost - opakované použití jedné ampulky

Dobrý den, je mi 74 let a mám glaukom. Kapu kapky Monopost vždy večer po jedné...

Monopost a bolest svalu

Dobry den, cca 4. rok jsem sledovan kvuli hranicnimu nitroocnimu tlaku, HRT,...

Monovisc


Monstrozní obezita

Mám 135kg a měřím 165cm. Byla jsem poučena, že mám monstrozni život ohrožující...

Monteggiova zlomenina

Dobrý den, dcera 5,5r. si zlomila ruku,v nemocnici si na rentgenu nevšimli,že...

Monteggiova zlomenina

děkuji za rychlou odpověď, ještě jsem se tedy chtěla zeptat, řekli nám,že je...

Montelukast Teva 10mg a HAC

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli hrozí otěhotnětí nebo je ochrana antikoncepce...

Montgomeryho žlázka na bradavce, zvětšení v těhotenství

Dobrý den, tímto prostřednictvím bych se vás chtěla zeptat na názor k výrůstků...

Montiho ventil

Dobrý den, jsem od ledna po operaci, kdy mi byl do pupku v operován Montiho...

MOP

Dobry den, Minuly tyzden som bola na preventivnej prohlidke a v MOP mi boli...

MOP-diplokoky

Dobry den, Minuly tyzden som bola na preventivnej prohlidke a v MOP mi boli...

Morální dilema

Dobrý den! Asi před rokem a půl jsem si zřídil internetovou dětskou psychologickou...

Morální problém ? Ano či ne ?

Dobrý den. Chci se zeptat na Váš názor jako lékaře ... Jde o to , jestli je...

Moraxela

Dobrý den, ve 3 letech mému synovi zjistili ve výtěru z nosu a krku bacil moraxela,...

Moraxella

Dobry den, nasa dcera (5 r.) opakovane pocas zimnych mesiacov (uz druhy rok...

Morbus Bechtěrev

Dobry den.chtel bych se zeptat zdali by me pri vysetreni patere pred dvema lety...

Morbus Bechtěrev

Dobrý den, před několika léty, jsem měla 2x Iridocyklitidu a bolasti zad a kloubu....

Morbus Bechtěrev - léčba

Dobrý den chci se zeptat mám Bechterevovu chorobu už deset let cvičim plavbu...

Morbus Crohn

dobrý den,chtěl bych se zeptat:mám udělanou enteraklýzu s postižením cca 10cm...

Morbus crohn - Tetování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Mám Chronovu chorobu a chtel bych vědět jesli...