Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Moskova mrtvice

Mozek a nervy mirka . 10.4.2010 redakce uLékaře

dobry den pane doktore mam maminku už rok a pul po mrtvici je ochrnuta na levou stranu rukou a nohou nehne chci se zeptat ne chce vubec cvičit jestli existuje naka operace aby mohla chodit alespon v choditku sama se otočit do jit si na wc nebo naka lečba moc děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Mirko! Bohužel, léčba nepomůže. Po mrtvici s trvalými následky je prvotní snaha postiženého, jeho touha žít, cvičit, získat zpět maximum původních schopnstí a pohyblivosti. Někdy to jde lépe, někdy hůře, ale bez matčiny spolupráce je příznivý postup prakticky vyloučen.

Související dotazy

Mrtvice?
dobry vecer chtela bych se zeptat tatinek je onkologicky...
Stav po silné mrtvici
Dobrý den, děda převčírem dostal silnou mrtvici. Podle...
Stav po mozkové mrtvici
Dobrý den,   prosím o radu. 14 dni po porodu jsem...
Stav po mrtvici a řidičský průkaz
Mrtvice a řidičák. Dobrý den, tatínek 87 let je od...
NImesil a riziko infarktu, mrtvice
Dobrý den. Ráda bych se zeptala,zda mohu bez obav užít...
Mrtvice
Dobrý den je možné po mrtvici (flek na rovnováze) cvičit...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Morbus Scheuermann

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat co znamena tato diagnoza,díky moc za info

Morfologický UTZ

Dobrý den, v 20 +0 tt som bola na podrobnom morfologickom sone. V závere je...

Morganella Morganii

Dobrý den, příteli byla zjištěna Morganella susp. morganii. Chtěla bych se zeptat,...

Morgellony

Dobrý den, potřebuji radu.. Jsem postižen pravděpodobně touto nemocí: http://objevto.blog.cz/1002/jak-se-zije-s-morgellony Prosím,...

Morgellony, zánět lymf.uzlin

Dobrý den, jsem vydesena, potřebuji pomoct. Od 13 let mam na bradě male bile...

Moringa

Dobrý večer, slyšela jsem v rozhlase o blahodárných účincích zázračného stromu...

Morphin a SPO2

Příbuzný po aspiraci tekutiny s nadměrnou tvorbou hlenu na ARO měl SPO2 mezi...

Mortalita chřipky

Dobrý den, kolik ročně zemře v ČR lidi na chřipku?

Mořská sůl

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,je zdravé si čistit zuby mořskou solí?Neponičí...

Mořský ježek

dobrý den,minulé léto jsem stoupla na ježka.Vytáhli jsme bodlinky,ale 3 černé...

Motá se mi tělo i pohupuje

Dobrý den, mám sice potíže že zády ale nevím jestli můj problém s tímto souvisí....

Motani

Dobry den prosim o radu zjistili mi 7 lozisek v bile hmote mozku skleroza vyloucena...

Motani

Dobry den byla jsem na odberu mozkomisniho moku takhle mi vyloucili sklerozu...

Motani

Hezky den. Chtěla bych vás požádat zda by jste mi nemohla poradit. Jednoho dne...

Motání , strach ze smrti

Dobrý den , je mi 14 let za 2 měsíce 15 . Už 3 měsíce nebyl ani jeden den ,...

Motání a bolest hlavy

Dobrý den, psal jsem vám už včera kvůli dotazu na CT, jestli to můžu vyřešit...

Motání a bolest hlavy

dobrý den v posledním půl roku mě každou chvilku bolí hlava ,ale jen levá strana...

Motání a bolest hlavy

Dobrý den,je mi 26 let.chci se zeptat na časté motání hlavy,Došlo to na mě asi...

Motání a bolest hlavy

Poslední dobou se mi při změně polohy motá hlava (např. když si lehnu ) po chvilce...

Motání a bolest hlavy

Dobrý den moc vás prosím o radu už delší dobu mívám motaní hlavy až na padnuti...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Komunikace místo afrodiziaka?


Zduřeniny pod žaludem II


Průjem, horečky, nevolnost


Ketony a těhotenská cukrovka


Přípravek Chlorella


Neustálé nutkání na močení


Cizí tělísko v oku


Kyselina acetylsalicylová dokáže pomoci i srdci


Přetržený vaz + meniskus


Sexuální touha, Nadrženost


Kýla a těhotenství


Gilbertova choroba


Naražená žebra


Vyrovnaná lordosa


Lymfangiom a obraz na MRi


LSIL včetně hpv, biopsie děložního čípku


Mohu se nakazit HIV z jídla?


MUDr. Zbyněk Luňáček

Praktický lékař pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×