Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Možné těhotenství

Gynekologie Martina 21.8.2015

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné těhotenství, když mám pravidelnou menstruaci, i po nechráněném pohlavním styku ( první dva až tři dny silnou a poté slábne) antikoncepci neberu

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

V tom případě je gravidita nepravděpodobná.
Příjemný den

Související dotazy

Je možné těhotenství?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. S přítelkyní jsme...
Možné těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. Měsíc jsme měli s přítelem...
Možné těhotenství?
Dobrý den. Je mi 15let. Od 12ti mám menses nepravidelný...
Možné těhotenství?
Dobrý den je mi 28 , tři roky jsem měla Mirenu , 3.10...
Možné těhotenství?
Dotaz ohledně rěhotenství. Dobrý den, na to , že...
Možné těhotenství?
Dobrý den, zhruba před měsícem jsem měla menstruaci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možné těhotenství

Dobrý den, potřebuji co nejrychleji poradit. Je mi 16 let a s pritelem jsme...

Možné těhotenství

Dobrý den je mi 42 let , menstruaci jsem nedostala mám spozdeni 14 dni poslední...

Možné těhotenství

Dobrý den, rád bych se zeptal na účinnost hormonální antikoncepce, kterou...

Možné těhotenství

Dobrýden, užívám hormonální antikoncepci Mirelle, na úzkostný stavy, ktere jsem...

Možné těhotenství

Dobrý den, mám dotaz. S přítelem jsme měli anální sex, avšak v poslední chvíli...

Možné těhotenství

Dobrý den, několik měsíců užívám HA Foxinette (předtím asi 3 roky Vreyu)....

Možné těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné že jsem těhotná i když beru...

Možné těhotenství

Dobrý den včera jsem byla u svého gynekologa s tím jestli nejsem těhotná. Dělal...

Možné těhotenství

Dobrý den,mám na Vas prosbu.S partnerem zkousíme miminko zhruba tři měsíce,měsíčky...

Možné těhotenství

dobry den, s pritelem jsem meli pohlavni styk a hned za 2 dny jsem dostala MS,...

Možné těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné otěhotnět, když beru pravidelně antikoncepci...

Možné těhotenství

Dobrý den, s přítelem používáme při pohl. styku vždy kondom, nikdy nepraskl...

Možné těhotenství

Dobrý den, užívám druhé plato antikoncepce Mercilon. Navíc přítel používá...

Možné těhotenství

Dobrý den, omlouvám se, je to asi strašná blbost..ale chci se zeptat...je nějaká...

MOŽNÉ TĚHOTENSTVÍ

DOBRÝ DEN,MÁM TAKOVÝ PROBLÉM,S MANŽELEM SE SNAŽÍME O DRUHÉHO POTOMKA,JENŽE MÁM...

Možné těhotenství

Dobrý den, s přítelkyní jsme oba byli ve spodním prádle, ona seděla na mém...

Možné těhotenství

Dobrý den pane doktore, užívala jsem dva měsíce HA Logest a přešla jsem na HA...

Možné těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné že jsem těhotná ??Měla jsem teď...

Možné těhotenství

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu a názor. Je možné, abych byla těhotná,...

Možné těhotenství

Dobrý den , chtěla jsem se zeptat přestala jsem užívat antikoncepci menstruaci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Diagnóza Distorsio art

Dobrý den, dne 22.02.2016 mi byl klasifikována diagnóza:Distorsio art. TC I.dx.cum...

Zapomenutá pilulka


Vysvětlení EEG

Dobry den muzete mi rict co tohle znamena vysetreni eeg posilam fotku

Bulka varlete


Bílé flíčky na uzdičce

Dobrý den už asi 14 dní mám bílé flíčky na uzdičce, Na dotek bolestive, horší...

Elevace jaterních parametrů

Dobrý den, mám dotaz ohledně zvýšených jaterních testů mého syna , na předoperačním...

Kožní hnisavý proces

dobrý večer před týdnem se mi udelala tvrdá bolestivá boule na koleni a oteklo...

Bolest žeber na levé straně

Dobrý den, už asi týden mě trápí krátkodobá bolest na levé straně žeber. Při...

Krev po stolici


Zvětšení tříselných lymfatických uzlin

: Dobrý den, už asi pul roku mám jakoby tlak, někdy i bolest v uzlinách v...

Vyrážka na penisu

Dobrý deň Mám 17 rokov a chcel by som sa spýtať na jeden problém, ktorý mám...

Bolest po vytržení zubu

Dobrý den pane doktore, v sobotu 13.12 jsem byl na trhání 7-tky v pravo dole.No...

Bolest bříška prstu ruky při dotyku.

Dobrý den, mám potíže s palcem a ukazovákem pravé ruky. Pociťuji nepříjemnou...

Problémy s trávením


Bulka na intimní partii

Dobrý den, nedávno se mi udělala bulka tam dole, zdá se mi že vyrostla a když...

Bolest klitorisu


Zolpinox?

A co se psychiky týče, tak bude působit zolpinox na moje vnímání podobně jako...

Časté nucení na stolici.

Dobrý den, v posledních dnech mám neustálé nucení vyměšování konečníkem, denně...

Nádor slinivky


Zvýšená hladina draslíku v krvi

Dobrý den pane doktore, na preventivní prohlídce mi byla zjištěná vysoká hladina...

Reklama
Zavřít