Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možné těhotenství

Gynekologie PetraSm . 7.5.2010 redakce uLékaře

Dobrýden, užívám hormonální antikoncepci Mirelle, na úzkostný stavy, ktere jsem měla, mě byl doporučen Novo-Passit. Užila jsem během 3 dní 1 x 5 ml. Pak jsem zjistila, že snižuje účinky antikoncepce. toho jsem užila po skončení menstruace. Mohu být těhotná? Děkuji moc za odpoved.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ano, můžete. Doporučuji tedy vyčkat konce periody a provést těhotenský test. Hezký den.

Související dotazy

Je možné těhotenství?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. S přítelkyní jsme...
Možné těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. Měsíc jsme měli s přítelem...
Možné těhotenství?
Dobrý den. Je mi 15let. Od 12ti mám menses nepravidelný...
Možné těhotenství?
Dobrý den je mi 28 , tři roky jsem měla Mirenu , 3.10...
Možné těhotenství?
Dotaz ohledně rěhotenství. Dobrý den, na to , že...
Možné těhotenství?
Dobrý den, zhruba před měsícem jsem měla menstruaci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možné předávkování


Možné příčiny zhoršení bolestí zad


Možné příznaky CMP?


Možné příznaky těhotenství


Možné riziko otěhotnění


Možné spolknutí baterie dítětem?


Možné sražení autem.


Možné sražení hlavy


Možné symptomy RS?


Možné těhotenstí? Ano či ne


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolení břicha ve 29. týdnu těhotenství

Dobrý den, pane doktore :) jsem ve 29. týdnu a trápímě už druhý den blesti břicha...

Strach z nákazy HIV

Dobrý den, asi před 3 týdny jsem měla nezraněny pohlavní styk, dostála jsem...

Zelená rýma

Dobrý den, prosím o radu, od září bojujeme s tříletým synem s infekcemi horních...

Motání hlavy, zatmění před očima

Dobrý den. Mohl bych se zeptat... Už delší dobu mě téměř neustále bolí a často...

Zvětšené uzliny na pravé straně na krku


Popálenina

Chci se zeptat už je to 3 dny co jsem si doslova na sebe hodila omylem hořící...

Kožní obtíže

Dobry vecer mam na nohach takove tecky vubec to nesvedi ani jinak nepaly dekuji...

Problem s kaslem a zarudnuti krku

Dobry den, chtela bych od Vas radu. Uz se asi mesic lecim. Byla jsem v nemocnici...

Natržená šlacha v palci na noze

Dobrý den, Před nějakým časem jsem Vám položil dotaz, ohledně bolestivého palce...

Bušení srdce při ulehnutí


MUDr. Ivona Klocová

Privátní zubní ordinace

Průjem při menstruaci se dá řešit. Víme jak

Menstruace a průjem. Nepříjemná kombinace, která pár dní v měsíci trápí mnoho...

Homeopatie na chlamydie

Dobrý den, je mi 15 let a nedávno jsem po několika virózách, angínách a bronchitidách...

MUDr. Petr Kudělka

Praktický lékař pro dospělé

MUDr. Peter Moravčík

Rehabilitace a fyzikální medicína

Uzliny

Dobrý den! Kvůli zdravotní obtížím a zvětšené uzlině (13 mm,homogenní dle UTZ)...

Svědění a oteklá kůže

Dobrý den, dnes ráno jsem se vzbudila a měla jsem nateklé prsty a ruce. Cítila...

Odlišné zbarvení kůže dolních končetin

Dobrý den, chci se prosím zeptat na dolní končetiny. Asi tak před 4 měsíci...

Chronická vaginitida kvasinková

Dobrý den, jsem už opravdu bezradná a nevím, kam s dotazem. Trápily mě zhruba...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×