Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Možné těhotenství

Gynekologie PetraSm 7.5.2010

Dobrýden, užívám hormonální antikoncepci Mirelle, na úzkostný stavy, ktere jsem měla, mě byl doporučen Novo-Passit. Užila jsem během 3 dní 1 x 5 ml. Pak jsem zjistila, že snižuje účinky antikoncepce. toho jsem užila po skončení menstruace. Mohu být těhotná? Děkuji moc za odpoved.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
ano, můžete. Doporučuji tedy vyčkat konce periody a provést těhotenský test.
Hezký den.

Související dotazy

Je možné těhotenství?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. S přítelkyní jsme...
Možné těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. Měsíc jsme měli s přítelem...
Možné těhotenství?
Dobrý den. Je mi 15let. Od 12ti mám menses nepravidelný...
Možné těhotenství?
Dobrý den je mi 28 , tři roky jsem měla Mirenu , 3.10...
Možné těhotenství?
Dotaz ohledně rěhotenství. Dobrý den, na to , že...
Možné těhotenství?
Dobrý den, zhruba před měsícem jsem měla menstruaci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možné těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnění 3 dny před menstruací.S...

Možné těhotenství

Dobrý den mela bych dotaz s přítelem sem mela nechraneni sex a vim že přítel...

Možné těhotenství

Dobrý den, mám dva dotazy. V sobotu jsem s nástupem menstruace začala užívat...

Možné těhotenství

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Jsem zoufalá. Užívám antikoncepci...

Možné těhotenství

Dobry večer ,pročítám otazky a odpovědi ohledně otehotneni pred menstruaci,Též...

Možné těhotenství

Dobrý den ,beru antikoncepci Lunafem.Po tydeni pauze ( menstruace) jsem zacla...

Možné těhotenství

Dobrý den mám takový problém 13.7.2015 jsem dostala menstruaci bylo to po 19.dnech...

Možné těhotenství

Dobrý den, potřebuji co nejrychleji poradit. Je mi 16 let a s pritelem jsme...

Možné těhotenství

Dobrý den je mi 42 let , menstruaci jsem nedostala mám spozdeni 14 dni poslední...

Možné těhotenství

Dobrý den, rád bych se zeptal na účinnost hormonální antikoncepce, kterou...

Možné těhotenství

Dobrý den, mám dotaz. S přítelem jsme měli anální sex, avšak v poslední chvíli...

Možné těhotenství

Dobrý den, několik měsíců užívám HA Foxinette (předtím asi 3 roky Vreyu)....

Možné těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné že jsem těhotná i když beru...

Možné těhotenství

Dobrý den včera jsem byla u svého gynekologa s tím jestli nejsem těhotná. Dělal...

Možné těhotenství

Dobrý den,mám na Vas prosbu.S partnerem zkousíme miminko zhruba tři měsíce,měsíčky...

Možné těhotenství

dobry den, s pritelem jsem meli pohlavni styk a hned za 2 dny jsem dostala MS,...

Možné těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné těhotenství, když mám pravidelnou...

Možné těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné otěhotnět, když beru pravidelně antikoncepci...

Možné těhotenství

Dobrý den, s přítelem používáme při pohl. styku vždy kondom, nikdy nepraskl...

Možné těhotenství

Dobrý den, užívám druhé plato antikoncepce Mercilon. Navíc přítel používá...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nehojící se praskliny na patách

Dobrý den, už několik let mám problémy s praskající kůží na patách. Praskliny...

Tlak v podžebří

Dobrý den. Už asi měsíc mám pocit tlaku v levém a někdy i v pravém podžebří...

Nález na páteři, co dál?

Dobrý den,chtela bych zjistit co me ceka a nemine ,mam problém bolesti zad a...

Pocit knedlíku v krku

Dobrý den, už delší dobu mám pocit , že mám něco v krku tzv. knedlík a špatně...

Bublání v břiše

dobry den mam potiže s travenim během celého dne mi celkem hlasite bubla kruči...

Výtok z močové trubice

Dobrý den, rád bych se zeptal na malý vytok z močové trubice.Je hustější lehce...

Pálení močové trubice


Folikulitida


Kavernom

Dobrý den, stalo se mi, že jsem v práci zkolabovala a ztratila vědomí, nic...

Čepy na mandlích a chronická rýma

Dobrý den, mám takový problém v oblasti krku a nosu. Nutno ze začátku řict,...

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Mononukleóza


Bolest prsou

Dobry den..tyden me pobolivaji prsa..nekdy jedno..jindy obe..je to bolest palciva..jako...

Bublání v břiše

Dobry den. Již dva mesice mi skoro neustale bubla v brise. Mam divne pocity...

Ekzém u miminka

Dobry den, muj syn mel od narozeni sem tam drsny,suchy zarudly flicek na koncetinach,...

Chlamydie

Dobrý den. Od listopadu min.roku se neustále léčím se zánětem průdušek(brala...

Kvasinky

Dobrý den, už delší dobu mám problém s kvasinkami, vždycky mi ale pomohl Clotrimazol...

Pálení při močení


Stav po trhání zubů


Pálení žáhy a užívání Mirtazapinu

Dobrý den, prosím o radu, může mé žaludeční problémy způsobovat lék Mirtazapin...

Reklama
Zavřít