Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možné těhotenství

Martina . 7.10.2015

Dobrý den, beru antikoncepci Femoden, pravidelně, maximální zpoždění jsou tri hodiny...poslední den mé menstruace jsem měla nechráněný pohlavní styk...v dnes jsem užila poslední tabletu z plata..takže následuje menses...chci se zeptat, jestli můžu být těhotná i když se menstruace dostaví

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


V tom případě je gravidita více než nepravděpodobná. Příjemný den

Související dotazy

Je možné těhotenství?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. S přítelkyní jsme...
Možné těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. Měsíc jsme měli s přítelem...
Možné těhotenství?
Dobrý den. Je mi 15let. Od 12ti mám menses nepravidelný...
Možné těhotenství?
Dobrý den je mi 28 , tři roky jsem měla Mirenu , 3.10...
Možné těhotenství?
Dotaz ohledně rěhotenství. Dobrý den, na to , že...
Možné těhotenství?
Dobrý den, zhruba před měsícem jsem měla menstruaci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možné předávkování


Možné příčiny zhoršení bolestí zad


Možné příznaky CMP?


Možné příznaky těhotenství


Možné riziko otěhotnění


Možné spolknutí baterie dítětem?


Možné sražení autem.


Možné sražení hlavy


Možné symptomy RS?


Možné těhotenstí? Ano či ne


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×