Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možné těhotenství

Gynekologie Lucie . 14.5.2012 redakce uLékaře

Dobrý den potřebovala bych se zeptat... Nedostala jsem menstruaci a ve čtvrtek sem si dělala první test a vyšel pozitivní... pak sem si dělala další 3 a všechny byli pozitivní... dneska jsem byla u doktora a říkal že na ultrazvuku není ještě nic vidět... sliznici mám 7mm... je možný že jsem těhotná? čekám teď na výsledky z krve... ale zajímá mě jestli je to možný že bych byla.... s přítelem se o to snažíme... děkuji za odpověď...

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Test může zachytit graviditu dříve než ultrazvuk vyčkejte kontrolního s odstupem času a budete mít jasno. Příjemný den.

Související dotazy

Je možné těhotenství?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. S přítelkyní jsme...
Možné těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. Měsíc jsme měli s přítelem...
Možné těhotenství?
Dobrý den. Je mi 15let. Od 12ti mám menses nepravidelný...
Možné těhotenství?
Dobrý den je mi 28 , tři roky jsem měla Mirenu , 3.10...
Možné těhotenství?
Dotaz ohledně rěhotenství. Dobrý den, na to , že...
Možné těhotenství?
Dobrý den, zhruba před měsícem jsem měla menstruaci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možné předávkování


Možné příčiny zhoršení bolestí zad


Možné příznaky CMP?


Možné příznaky těhotenství


Možné riziko otěhotnění


Možné spolknutí baterie dítětem?


Možné sražení autem.


Možné sražení hlavy


Možné symptomy RS?


Možné těhotenstí? Ano či ne


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×