Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možné těhotenství

Gynekologie eM . 26.9.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné být těhotná jestliže jsem s přítelem měla chráněný sex, po kterém jsem menstruaci měla, ale další měsíc se menstruace nedostavila....

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud proběhla normální menses a další styk nebyl není gravidita pravděpodobná, pro jistotu si udělejte gravitest,ať se uklidníte. Příjemný den

Související dotazy

Je možné těhotenství?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. S přítelkyní jsme...
Možné těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. Měsíc jsme měli s přítelem...
Možné těhotenství?
Dobrý den. Je mi 15let. Od 12ti mám menses nepravidelný...
Možné těhotenství?
Dobrý den je mi 28 , tři roky jsem měla Mirenu , 3.10...
Možné těhotenství?
Dotaz ohledně rěhotenství. Dobrý den, na to , že...
Možné těhotenství?
Dobrý den, zhruba před měsícem jsem měla menstruaci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možné předávkování


Možné příčiny zhoršení bolestí zad


Možné příznaky CMP?


Možné příznaky těhotenství


Možné riziko otěhotnění


Možné spolknutí baterie dítětem?


Možné sražení autem.


Možné sražení hlavy


Možné symptomy RS?


Možné těhotenstí? Ano či ne


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Komunikace místo afrodiziaka?


Zduřeniny pod žaludem II


Průjem, horečky, nevolnost


Ketony a těhotenská cukrovka


Přípravek Chlorella


Neustálé nutkání na močení


Cizí tělísko v oku


Kyselina acetylsalicylová dokáže pomoci i srdci


Přetržený vaz + meniskus


Sexuální touha, Nadrženost


Kýla a těhotenství


Gilbertova choroba


Naražená žebra


Vyrovnaná lordosa


Lymfangiom a obraz na MRi


LSIL včetně hpv, biopsie děložního čípku


Mohu se nakazit HIV z jídla?


MUDr. Zbyněk Luňáček

Praktický lékař pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×