Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možný potrat

Gynekologie Lenule . 14.8.2012

Dobrý den, Zjistila jsem těhotenství, které mi potvrdila i doktorka.Na ultrazvuku byl vidět i gestační váček. Ale pár dnů na to jsem začala špinit a pak krvácet se stejnými příznaky jako u menstruace. Na pohotovosti mi řekli že je vše v pořádku. Po opakované návštěvě pohotovosti mi pan doktor řekl, že to necháme být tak a po menstruaci mám dojít na ultrazv. kontrolu. Chci se zeptat, jestli je pravděpodobnost pokračování tohoto těhotensví? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, těhotenství nepokračuje. Potratila jste, lékař chce po menstruaci zkontrolovat, zda je deloha prázdná.

Související dotazy

Možný potrat v 16tt
Dobrý den,mám dotaz na možný potrat v 16tt,hodně mě...
Opakované potraty
Dobrý den, prosím o radu. V roce 2010 porod syna...
Špinění po potratu
Dobrý den, prosím Vás, prodělala jsem samovolný potrat...
Potrat
Dobry den, chtela bych se zeptat do jakeho mesice tehotenstvi...
Opakovaný potrat
Dobrý den. Ráda bych věděla váš názor na můj problém....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnosti terapie nodózní strumy


Možnosto otěhotnění

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaké je riziko otěhotnění - v případě že...

Možný autismus

Dobrý den, mám na Vás dotaz, moje sestra (skoro 4 roky) má veliký problém, když...

Možný genetický problém

Dobrý den, obracím se na vás s následujícím dotazem. Před necelým měsícem mi...

Možný melanom

Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se Vás zeptat na toto znaménko, mohlo by...

Možný nádor

Dobrý den p. doktorko, chtěla bych se Vás zeptat, zda - li je možné, aby po...

Možný nádor na močové trubici

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli uvedené skutečnosti nenasvědčují...

Možný nález na mozku


Možný nežádoucí účinek antikoncepce?


Možný nežádoucí účinek Luivacu?


Možný potrat v 16tt

Dobrý den,mám dotaz na možný potrat v 16tt,hodně mě bolelo v podbříšku tak sem...

Možný potrat?

Dobry den, beru antikoncepci, ale z niceho nic me zacalo strasne bolet bricho,...

Možný prenos Hepatitidy C

Dobrý deň, zaujímal by ma možný prenos hepatitídy C, ak má človek poranenie...

Možný problém s erekcí ?

S přítelkyní to vždy bylo skvělé, ale poslední týden, když jsme chtěli zkusit...

Možný problém se štítnou žlázou u tříletého dítěte

Dobry den, chtěla bych se zeptat - dceri v červnu budou 3 roky, cca rok se...

Možný přenos infekce

Dobry den, mam uzkostny dotaz. Kdyz jsem dnes sla na kontrolu v nemocnici. Tak...

Možný přenos pohlavní choroby- jak postupovat

Dobrý den, před týdnem jsem měl pouze chráněný pohlavní styk s kondomem se ženou...

Možný sex po dobrání léků?

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat. Minulý týden se u mě objevila infekce...

Možný těhotenství

Dobrý den, dělala jsem těh. test a vyšel mi slabě pozitviní, podotýkám týden...

Možný úraz hlavy

Dobrý den, potřeboval bych s Vámi zkonzultovat jednu věc, která mě trápí. Stalo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Zvětšený podbřišek


Bolest Achillovy šlachy


Svědění kůže


Pivo po dobrání Doxybene

Dobry den chci ze zeptat,vcera ve 23:00 jsem dobral posledni prasek Doxybene...

Hnědé skvrny na zádech a rukou


Bulka na krku


MUDr. Jiří Růžička

Praktický lékař pro dospělé

Autotrakční lehátko - srdce a koagulční léčba


Zvětšený brzlík


Bušení srdce


Jednodenní zvracení - nakažlivost


Tehotenstvi


Borelioza?


Šetřící léky na bolesti


EBV virosa + gyn. problém


Antibiotika a alkohol


Odstranění krčních mandlí

Dobry den, prosim Vas chtela jsem se zeptat na operaci krcnich mandlich, zda...

Zvýšená tvorba modřin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×