Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Mozol na penisu

Kožní obtíže Karel 28.8.2012

Dobrý den,

před pár týdny se mi objevilo na penisu něco jako mozol. Je to o něco tužší než okolní tkáň, nebolí a je to suché.
Může to být způsobeno neopatrným zacházením při masturbaci?

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši


Mohlo by jít i o virovou infekci - počínající kondyloma, raději navštivte kožního lékaře.

Související dotazy

Mozoly
Dobrý den, zajíma jak se jmenuje tento úkaz co mám...
Mozol na chodidle
Dobrý večer, mám dotaz na noze mám již delší dobu mozol....
Mozol s odřeninou v oblasti uzdičky
Dobry den, minuly tyden se mi v oblasti uzdicky na...
Mozol
Dobrý den. Potřebovala bych poradit mám na právě noze...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Moznost prenosu

dobry den, je moznost, kdyby nekde ve skrince byla polozaschla krev a ja v te...

Moznost tehotenstva

Dobry den. Chcela by som sa spytat aka je moznost toho ze som tehotna. Mala...

Moznost tehotenstvi

Dobry den, jsem 12ty den po nechranenem pohlavnim styku. Mam volesti prsou a...

Moznost tehotenstvi?

Dobrý den.Neberu antikoncepci,23.11 jsem mela silnou menstruaci,ktera se mi...

MOZNOST?

Dekuji vam moc za rychlou odpoved:-)Tak ja se jeste s dovolenim zeptam na jednu...

Moznosti lecby

Me matce pri vysetreni pruchodnosti tepenneho reciste stanovili nalez:Diabeticka...

Mozny lymfom

Dobry den, posledni dva tydny se obavam mozneho onemocneni lymfomem. Jsem od...

Mozny zanet vajecniku a srusty

Dobry den. V unoru v praci na nocni jsem mela z niceho nic zimnici,teplotu,bolest...

Mozol

Dobrý den. Potřebovala bych poradit mám na právě noze vybočení palec ten mě...

Mozol na chodidle

Dobrý večer, mám dotaz na noze mám již delší dobu mozol. Chodím pravidelně na...

Mozol nohy s kuřím okem

Dobrý den,na okraji nohy se mi udělalo takové bílé kolečko(viz foto) na které,když...

Mozol s odřeninou v oblasti uzdičky

Dobry den, minuly tyden se mi v oblasti uzdicky na penisu objevily dva utvary,...

Mozoly

Dobrý den, již několik měsíců mám na nohách zvláštní suchou kůži ve tvaru bulky,...

Mozoly

Dobrý den, zajíma jak se jmenuje tento úkaz co mám na kloubech ruky , na palci...

Mozové žlázy na penisu

Dobrý den, je mi 17 let a chtěl bych se zeptat jestli jdou nějak odstranit mazové...

Môže ísť o neuroboreliózu?

Dobrý deň. Chcel by som Vám opísať môj problém. Pred pol rokom som bol hospitalizovaný...

Môže to byt psychika .. ?

Dobry den.Ani neviem kde zacat a ako zacat.Vsetko sa to zacalo asi pred 3mesiacmi..nasla...

Môže to byť štitna žľaza?

Mám problém s hrdlom často vypluvam husté tvrdé hlieny a ked mám sucho v nosteku...

Môžem čiernu rascu konzumovať ,ak mám sklerozu multiplex a picham si interferony?

Dobrý deň. Na nete som sa dočítala,že čierna rasca by mala pomáhať pri autoimunitnych...

Možem kombinovať liečbu Sertralinom a vyzivovym doplnkom Modin?

Dobrý deň, chcem sa opýtať ci mozem kombinovať liečbu sertralinom a vyzivovym...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Divulze anu

Dobrý den, kvůli řitní trhlině jsem objednaná na divulzi anu. Můj lékař mi řekl,...

Hypofunkce štítné žlázy a otěhotnění

Dobrý den pane doktore, mám na Vás dotaz ohledně otěhotnění. Již přes rok se...

Pálení penisu po sexu

Dobrý den, prosím vás ctel bych se zeptat mám problém s tím že po sexu,nebo...

Praskání v kolenou

Dobrý den. Je mi 27 let a od svých 15ti let pozoruji silné praskání v kolenou...

Bolest čelistního kloubu

Dobrý den, asi dva roky mě "trápí" bolest čelistního kloubu, není to nijak výrazná...

Zápěstí - otok

Na zápěstí se mě udělal otok viz foto. Když ruku nenamáhám, tak to neboli. Otok...

Poranění kolenního kloubu

Dobrý den , upadl jsem na motorce a luplo mi v koleni , byl jsem na pohotovosti...

Helicobacter pylori- eradikace

Dobrý den. Ráda bych věděla jak jinak na Helicobacter Pylori než antibiotiky,...

Přenos salmonely


Svírání srdce

dobrý den, asi rok a půl se mi zdá, že jsem az prilis citlivý na stres/adrenalin,...

Závratě, občasné nevolnosti hlavně po jídle, třes rukou, občasné brnění nohou, škubnuti nohou

Dobrý den, jdu si k vám pro radu. Nějakou dobu mě trápí tyto symptomy. Závratě,...

Přeskakování srdce

Dobrý den, pociťuji časté přeskakování srdce a to hlavně v noci. probudím se...

Mravenčení levé ruky

Dobrý den, přibližně 5 let mám problémy s levou polovinou těla, začalo to otokem,...

Nadýmání


Změna lyrica 150mg naPregabalin 150Milan Phaema

lekaeník ně změnil z lyrica na Pregabalin a necítím se po něm dobře,potím se...

Brnění rukou v noci


Trombocytóza

Dobrý den přeji, prosím mám dotaz. Při odběru krve mi byly zjištěny zvýšené...

Snížené granulocyty, zvýšené lymfocyty u 15ti letého dítěte

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně svého 15ti letého syna. Při běžných kontrolních...

Točení hlavy vleže


Mám problem s palenim chodidel

Dobry den,mam problem s palenim chodidel vždycky mě začnou palet večer pomaha...

Reklama