Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Moznost prenosu

Gynekologie pavla 19.5.2015

dobry den, je moznost, kdyby nekde ve skrince byla polozaschla krev a ja v te skrince mela osobni veci, ktere by se te krve ale nedotykaly,,,ze by virus jako hiv nebo hepatitida nejak preskocili z te kapky na moje veci ? nebo je to uplna blbost ?dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Možnost přenosu kterou popisujete je prakticky vyloučena.
Příjemný den

Související dotazy

Riziko přenosu planých neštovic
Dobrý večer, mám dotaz ohledně rizika přenosu planých...
Možnost přenosu HIV masturbací
Dobrý večer chtěl bych se zeptat na riziko přenosu...
Plané neštovice a možnost přenosu na dospělého
Dobrý den. Mám na Vás dotaz ohledně neštovic. Včera...
Možnost přenosu HIV
Dobrý den, mel jsem sex s prostitutkou. Poměrně krátký...
Možnost přenosu hepatitis C a HIV
Dobrý den. Ráda bych se zeptala, jaké je riziko přenosu...
Možnost přenosu
Dobrý den, požádal jsem jednu slečnu, aby mi předvedla,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Moznost otehotneni

Dobrý den mam dotaz . Se slečnou (panna) jsem zkoušel lehke proniknutí ale moc...

Moznost otehotneni

Dobry den chtela bych se zeptat kolika procentni moznost otehotnet je kdyz se...

Moznost otehotneni

Dobrý den, s pritelkyni se chranime kondomem, ktery behem styku kontrolujeme,...

Moznost otehotneni po mininterupci

Pritelkyne byla na minintrupci, po mesici jsme meli sex s kondomem. Vim, ze...

Moznost otehotneni po vysazeni HA

Dobry den, prosim o radu. Pred necelym mesicem jsem prestala brat HA (brala...

Moznost otehotneni?

Dobry den, mozna je to detinsky dotaz, ale mohla bych otehotnet z pritelovo...

Moznost otehotneni?

Dobry den, vcera jsme se s klukem pokouseli o nase poprve.Mel kondom a nemohl...

Moznost otehotneni?

Dobry den, o vikendu jsme se s klukem pokouseli o nase poprve.Mel kondom a nemohl...

Moznost otehotneni?Dodatek

Dobry den, dotaz jsem jiz pokladala tady : http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/moznost-otehotneni-62787 Dodatek:...

Moznost otehotneni?Dodatek

Dobry den, svuj dotaz jsem jiz pokladala zde: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/moznost-otehotneni-62787 Chtela...

Moznost tehotenstva

Dobry den. Chcela by som sa spytat aka je moznost toho ze som tehotna. Mala...

Moznost tehotenstvi

Dobry den, jsem 12ty den po nechranenem pohlavnim styku. Mam volesti prsou a...

Moznost tehotenstvi?

Dobrý den.Neberu antikoncepci,23.11 jsem mela silnou menstruaci,ktera se mi...

MOZNOST?

Dekuji vam moc za rychlou odpoved:-)Tak ja se jeste s dovolenim zeptam na jednu...

Moznosti lecby

Me matce pri vysetreni pruchodnosti tepenneho reciste stanovili nalez:Diabeticka...

Mozny lymfom

Dobry den, posledni dva tydny se obavam mozneho onemocneni lymfomem. Jsem od...

Mozny zanet vajecniku a srusty

Dobry den. V unoru v praci na nocni jsem mela z niceho nic zimnici,teplotu,bolest...

Mozol

Dobrý den. Potřebovala bych poradit mám na právě noze vybočení palec ten mě...

Mozol na chodidle

Dobrý večer, mám dotaz na noze mám již delší dobu mozol. Chodím pravidelně na...

Mozol na penisu

Dobrý den, před pár týdny se mi objevilo na penisu něco jako mozol. Je to...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dyspepsi a hlad

Zdravím, Mám furt hlad, mám ten pocit že se chci najíst i když jsem plný a...

Bodnutí vosou do předloktí a bolest svalu

Bolest předloktí po bodnutí včelou. Dobrý den, před týdnem mě bodla včela asi...

HLA B27

Dobrý den, prosím o odpověd na dotaz ohledně pozitivity HLA B27. Před 1/2 rokem...

Otok spodního rtu

Dobry den, Od vcerejsiho dne pozoruji otok spodniho rtu, k čemuž se dnes pridaly...

Slepák

Dobrý den, jsem po operaci slepého střeva. Chtěl jsem se zeptat, jakou dietu...

Bolest varlete a dolní končetiny

Mám asi 1 rok zvětšené pravé varle. Při jeho prohmatání necítím bolest. Ale...

Pavučina před okem

Dobrý den, dnes ráno po probuzení jsem před okem viděla jakousi pavučinku. Je...

Těhotenství v 36 letech - jaká vyšetření

Dobrý den, je mi 37 let. Máme 2 děti - 8 a 5 let a rádi bychom si "pořídili"...

Tetování přes jizvu

Dobrý den. Nechala jsem si na konci září 2015 odstranit na noze znamínko. Po...

Infekce moč. cest

Dobrý den, před cca 2 měsící jsem prodělala zánět močových cest. Gynekoložka...

Manžela trápí několik let průjem

Dobrý den,mého manžela trápí několik let průjem . poslední dobou se to velmi...

Campylobacter přetrvávající potíže

Dobrý den. Koncem listopadu u me začaly trávicí potíže. Diagnostikován campylobacter....

Jak dlouho se drží drogy v těle

Dobrý den, prosím, měla bych dotaz. jelikož nevím na jakého lékaře se zde zaměřit,...

Flek po klíštěti

Dobrý den, mám na Vás malou otázku... Minulý týden jsem na sobě objevil asi...

Petechie


Bolest a tlak v hlavě,bolest zubů, uší a páteře

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu , snad jsem svůj dotaz zadala do...

Chodím často na záchod

Dobrý den, 22.6. mi začala ms, 25.6. už jsem ji skoro neměla a ten samý den...

Mykotická infekce dutiny ústní


Dušnost

Zdravím. Prosím způsobují plicní chlamydie dušnost ,jako oslabení nádechu nebo...

Padání vlasů

Dobrý den, trápí mě velké padání vlasů, lámání nehtů, suchá a velmi citlivá...

Reklama
Zavřít