Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

MR krční páteře, indikace k operaci

Mozek a nervy martina . 24.5.2013 redakce uLékaře

dobry den,mr mam nalez chondroza c5/6 s plosnou dorzalni protruzi v lechkem kontaktu s michou. Jakou mi doporucujete lecbu a jestli je nutna operace. Dekuji

Odpovídá:

MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

Dobrý den, indikaci k operaci nelze stanovit jen na podkladě nálezu magnetické rezonance, záleží především na potížích a klinickém nálezu. Nicméně výše popsaný nález bych k operaci asi neindikovala, tím spíše že krční mícha asi v pořádku. nejdůležitější léčbou bolestí páteře je cvičení páteře, posílení šíjových svalů

Související dotazy

Bolesti hlavy a krční páteře
Dobrý den , prosím o radu a pomoc. Mám dlouhodobé...
Operace krční páteře
Dobrý den, byl jsem před rokem na operaci krční páteře,...
Vyhřezlá ploténka krční páteře
Dobrý den, od 10.prosince mám problém s vyhřezlou...
Operace páteře
Dobrý den chtěla bych se zeptat..mám 14 dní po operaci...
Operace páteře
Dobrý den je mi 19 let . Indikace :ventrolisteza L5....
Operace krční páteře ??
Dobry den v roce 2012 jsem spadnul asi z 2m výšky na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

MR hodnocení

Dobrý den.Posílala jsem MR do odborné poradny a teď bych potřebovala vědět co...

MR hypofýzy

Dobrý den, syn 20 let dnes absolvoval MR hypofýzy z důvodů podezření na centrál.hypogonadismus/s...

MR kolena

Dobrý den,prosím vysvetlit MR kolena a poradit dalsiu lečbu:Lézia MM gr III Degenerat.zmeny...

MR kolene

Dobrý den. Pane doktore jak mám rozumět této diagnóze(zprávě)? Popřípadě jaký...

MR kolene

Dobrý den,jsem po MR kolene s výsledkem-patol.ostře ohraničené ložisko infrapatellárně,prefemorálně...

MR kolene

Dobrý den, před pár dny jsem byla na magnetické rezonanci pravého kolene. Už...

MR koleního kloubu

Dobrý den, chtěl jsem se vás zeptat měl jsem úraz že jsem blbě spadnul na koleno.Na...

MR krční páteře

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení zprávy z MR vyšetření manželovi...

MR krční páteře

Dobrý den, byla jsem na MR páteře , kde bych vás moc prosila o vysvětlení tohoto...

MR krční páteře a mozku

.Dobrý den,MR jsem měla na mozek a krční páteř.Mozek-vyšetření provedeno nativitě...

MR krku

Dobrý den, prosím o Váš názor k nálezu na MR krku u muže, 49 let: enhancující...

MR kvůli potížím s koordinací

Dobrý den. mám dotaz můj skoro osmiletý syn byl na MR, kvůli potížím s koordinací....

MR kycle

Dobry den, pane doktore. Pres pernamentni a dlouho pretrvavajici silne denni...

MR kycle

Velice Vam dekuji pane doktore za Vasi ochotu,velice jste mne potesil, ze mi...

MR Lp

Dobrý den, prosím o vysvětlení nálezu na MR Lp. Neuroložka sama nevěděla co...

MR Lp

Dobrý den, prosím, můžete mi vysvětlit nález na MR LSp? Protruze disku L4/5...

MR LS chrbtice

Dobrý deň. Vážený pán doktor. V roku 2008 som mal ako 33 ročný autonehodu pri...

MR LS páteře

Dobrý den posím o váš názor jsem 4 roky po operaci od operace stálá bolest do...

MR LS páteře

Pane doktore prosím Vás o názor jsou-li mé výsledky z Mr k operaci.Děkuji....

MR LSp

DOBRÝ DEN.MOHU MOC POPROSIT JAK BUDE POKRAČOVAT LÉČBA?VŘELE DĚKUJI ZE SRDCE.D...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×