Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může to být roseola syfilitica?

Kožní obtíže Vojtěch 31.12.2018

Dobry den, chtel bych se zeptat. Muze tohle byt roseloa syphilitica? Mel jsem parkrat oralni sex bez ochrany. Zadny vridek na penisu jsem v pocatcich nepozoroval, pouze klasicky uhrovity pupinek. Ted se mi na tele objevily takove pupinky male, ktere jsou takove svedive. Jsou na hrudi, zebrech a hyzdich a zacina mi svedet i u trisel a na stehnech, take me svedi i hlava. Mam obavy co to muze byt, mozna falesne, ale nechci nakazit partnerku.

Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová


Dobrý den, ne, takto vyrážka u sekundární syfilis nevypadá. Navíc bývá nesvědivý. Mohlo by jít o realci např. na novou kosmetiku, sprchový gel, aviváž, prací prášek atd. Pokud by se projevy rozšiřovaly či je svědění úporné, pak si kupte např. Zodac, Analergin (proti alergii). V případě že to nepomůže a nález se bude zhoršovat či měnit, pak navštivte lékaře.
S pozdravem

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může to být nádor?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může neléčený výtok způsobit rakovinu....

Může to být nádor?


Muže to být petechie?

Dobrý den, v létě se mi udělali na zádech červené tečky jak kdyby krev pod...

Může to být pohlavní nemoc?


Může to být psychogenní kašel?


Může to být rakovina

Dobrý den... Už od 4 třídy kouřím ( momentálně půjdu do 1.ročníku na střední...

Může to být rakovina prsu?

Dobrý den, na levém prsu se mi objevilo něco bílého(Zasílám fotografii). Je...

Může to být rakovina žaludku?

Dobrý den. Už přes týden mám bolesti žaludku-ve střední části pod žebry,pocit...

Může to být rakovina?

Dobrý den,již 3/4 roku mám pocit boule v levé části krku.Na endo)yvšetření hadicí...

Může to být rakovina?

Dobrý den, je mi 19 let. Asi před dvěmi týdny jsem si zkoušela udělat samovyšetření...

Může to být RS?

Dobrý den, již delší dobu mi mravenčí (nebo občas pocit pálení) v pravé ruce...

Může to být svrab?

Dobrý den. Mám na vás dotaz. Byl bych moc rád kdyby vám tyto poznatky stačily...

Může to být syfilis?

Dobrý den přikládám fotografii vřídku co se mi udělal pod prsem.Mám i v puse...

Může to být štítná žláza?

Dobrý den, pokusím se ve zkratce popsat potíže, které mě již delší dobu provázejí..Od...

Může to být štítná žláza?

Dobrý den, pokusím se ve zkratce popsat potíže, které mě již delší dobu provázejí..Od...

Může to být štítná žláza?

Dobrý den, ráda bych požádala o radu. Je mi 23 let a od minulého roku mám víc...

Může to být ŠŽ?

Dobrý den, mému synovi je 14 let,před třemi týdny mu začaly vypadat vlasy.Vyzkoušeli...

Muže to být tasemnice

dobrý den,paní doktorko trápí me bolesti břicha,pořád mám zácpu,na levé straně...

Může to být těhotenství?

Dobrý den, měla bych na Vás otázku. S manželem se snažíme o dítě už přes...

Může to být těhotenství?

Dobrý den, mám takový dotaz, od 3.10. mi začaly plodné dny v tento den jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Magnesium a Vitamín D

Dobrý den, od listopadu jsem se léčil s nedostatkem vitamínu D. V únoru polovině...

Brnění v levé noze

Dobrý den, obracím se na Vás s problémem, se kterým si nevím rady. Již několik...

Bušení srdce

Dobrý den, je mi 16 let a už 2x se mi stalo, že jsem cítila jak mi buší srdce,...

Osmička v těhotenství

Dobrý den. Včera jsem byla na pravidelné kontrole u svého zubaře s tím, že mě...

Termín porodu

Dobrý den, z důvodu nespokojenosti jsme s přítelem kolem 29tt změnili lékaře....

Zlomenina pažní kosti

Dobrá den. Pšed 14 dny jsem uklouzla . první vyšetření prokázalo abruptio tuberculi...

Voda v uchu

Před 2 dny jsem se koupala a potapela,dostala se mi do ucha voda a nechce ven...

Metaplazie žaludku

Dobrý den, mám metaplázii žaludku. Už 5 měsíců užívám Helicid20 1až2 denně...

Mazové žlázky

Dobry den nemam na žaludu a varlatech kondylomata? Dekuji

Vyšetření plic

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mi spirometrii či jiné potřebné vyšetření...

Chronická pankreatitida

Dobrý den. Chtěla bych vás poprosit o radu. V roce 2008 jsem prodělala akutní...

Chronický zánět spojivek

Dobrý den, už rok mě trápí chronický zánět spojivek : sekret z očního koutku...

Bolest hlavy od krční páteře

Dobrý den, zlobí mi krční páteř, což je asi v mém věku normální. Hlavně nyní,...

Ovulační krvácení

Dobrý den, asi před 4 dny mi začalo mimomenstruační špinění a lehké krvácení....

Autoimunitní onemocnění

Dobrý den, léčím se 12let na autoimunitní onemocnění štítné žlázy. Letos mi...

Nekončící špinění

Dobrý den. Už je to přes rok, co se u mě poprvé objevilo špinění. Nejdříve...

Bolest loktů do předloktí

Zdravím, cca dva roky mě trápí bolest kosti (obou loktů až po prsty). Bolest...

Bolesti konečníku


Bolesti břicha, zvracení, průjem dlouhotrvající

Dobrý den, Už zhruba 4 měsíce trpím opakovanými bolestmi břicha a pocity na...

Bulka na klíční kosti

Dobrý den, už několik let se léčím na endokrinologii. Byl mi ultrazvukem zjištěný...