Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mužu být těhotná

Mateřství petra . 11.9.2009

dobrý den potřebuji poradit dne 22.8.jsme se s manželem pokusili o miminko,7.9 normálně dorazila menstruace,ale měla jsem jí jen 2 dny(silná menstruace),normálně jí mám 5-6dní,.pobolívají mě prsa.mohu být těhotná skoušela jsem hned po ukončení mestruace test a byl negativní.žádné léky neberu,žádné jiný zdravotní problémy nemám.děkuji za odpověd

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, těhotná somozřejmě být můžete, nicméně pokud vyšel těhotenský test negativně, je to velice nepravděpodobné. Hezký den.

Související dotazy

Můžu být těhotná?
Dobry den,prosim o radu.Koncem srpna minuleho roku...
Můžu být těhotná, i když jsem brala Orgametril?
Dobrý den, s manželem se snažíme už 3 roky o miminko,...
Můžu být těhotná?
Dobrý den 2 dny před menstruací jsem měla pohlavní...
Jsem těhotná?
Dobrý den, chtěla bych vědět jaká je šance že jsem...
Můžu být těhotná?
dobry den ja jsem mněla pohlaví styk a ješte jsem...
Můžu být těhotná?
mám dotaz když beru antikoncepci Regulon...a s přitelem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Můžu být homosexuál ?

Dobrý den pane doktore. Chci se vás zeptat. Teď jsem četl na internetu článek...

Můžu být homosexual?

Dobrý den paní doktorko. Vím , že toto asi není zrovna dotaz , který by měl...

Můžu být homosexual?

Ještě raz dobrý den. Už mám na vás opravdu poslední dotaz a už vás nebudu obtěžovat....

Můžu být homosexual?

Dobrý den paní doktorko. Asi před týdnem jsem vám psal dotaz, zda můžu být homosexual...

Můžu být homosexual?

Dobrý den paní doktorko. Ani nevíte jak jsem rád , že jsem vás sehnal. Prosím...

Můžu být homosexual?

Dobrý den paní doktorko. Mám na vás jeden dotaz.můžu být homosexual , když mě...

Můžu být nakažen přes felaci?

Jsem panic a dokonce jsem se ještě ani nelíbal. Ale jednou jsem si ho nechal...

Mužu být nakaženej aids?

Dobrý den mužu být nakaženej aids? Přibližně před 4 mesícema jsem měl nechráněnej...

Můžu byt stále prenasšečem HPV?

Dobrý den, mám laserově odstraněné kondylomata, našla jsem si přítele a už kondylomaty...

Mužů byt tehona

Dobrý den chtěla bych se zeptat poslední menstruaci jsem mela 1.8 a končila...

Můžu být těhotná

Dobrý den uz je to týden zpátky co jsem měla sex s přítelem .. Neudělal se před...

Mužu být těhotná

dobrý den chtěla jsem se zeptat jsem 9 dní po operaci pupeční kýli aještě před...

Mužu byt Těhotna

Dobrý den asi před třemi tydny jsme meli s přitelem nechráněný pohlavní styk....

Můžu být těhotná

Dobrý den, mám dotaz ohledně možného těhotenství. Beru HA cerazette už 3.měsícem,...

Můžu být těhotná

Dobrý den, Chtěla bych se s Vámi poradit. Asi před měsícem jsem vysadila antikoncepci,při...

Můžu být těhotná

První dotaz jsem psala a odvídala mi na něj jiná paní doktorka. A nevím,jak...

Mužů byt těhotna

Dobry den ,asi sem divná ale mam strach ze jsem těhotná v květnu sem měla nechraněny...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den . V lednu jsem vysadila antikoncepci ,po dobrání poslední tabletky...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den, mám na vás jeden dotaz. Je mi 17 let a už asi rok beru hormonální...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den, mám na vás jeden dotaz. Je mi 17 let a už asi rok beru hormonální...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×