Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Můžu být těhotná ?

Gynekologie Ruzenka . 21.2.2012

Dobrý den . V lednu jsem vysadila antikoncepci ,po dobrání poslední tabletky mi menstruace přišla 3 den ,,,Teď jsem 36DC a Menstruace nikde . A těhotenský test negativní ... Vždycky mi MS chodila kolem 28-30dne . Můžu být těhotná ? Nebo je to jen nějaká porucha ? Kdy mám jít k Dr ? Děkuji Moc .

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den,menstruace chodila pravidelně při antikoncepci. můžete mít prodloužený cyklus po vysazení.samo se to srovná.pokud je možnost, že byste mohla otěhotnět, udělejte si test.

Související dotazy

Můžu být těhotná?
Dobry den,prosim o radu.Koncem srpna minuleho roku...
Můžu být těhotná, i když jsem brala Orgametril?
Dobrý den, s manželem se snažíme už 3 roky o miminko,...
Jsem těhotná?
Dobrý den, chtěla bych vědět jaká je šance že jsem...
Můžu být těhotná?
Dobrý den 2 dny před menstruací jsem měla pohlavní...
Můžu být těhotná?
dobry den ja jsem mněla pohlaví styk a ješte jsem...
Můžu být těhotná?
mám dotaz když beru antikoncepci Regulon...a s přitelem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Můžu byt stále prenasšečem HPV?

Dobrý den, mám laserově odstraněné kondylomata, našla jsem si přítele a už kondylomaty...

Mužů byt tehona

Dobrý den chtěla bych se zeptat poslední menstruaci jsem mela 1.8 a končila...

Mužů byt těhotna

Dobry den ,asi sem divná ale mam strach ze jsem těhotná v květnu sem měla nechraněny...

Můžu být těhotná

První dotaz jsem psala a odvídala mi na něj jiná paní doktorka. A nevím,jak...

Můžu být těhotná

Dobrý den, Chtěla bych se s Vámi poradit. Asi před měsícem jsem vysadila antikoncepci,při...

Můžu být těhotná

Dobrý den, mám dotaz ohledně možného těhotenství. Beru HA cerazette už 3.měsícem,...

Mužu být těhotná

dobrý den potřebuji poradit dne 22.8.jsme se s manželem pokusili o miminko,7.9...

Mužu byt Těhotna

Dobrý den asi před třemi tydny jsme meli s přitelem nechráněný pohlavní styk....

Mužu být těhotná

dobrý den chtěla jsem se zeptat jsem 9 dní po operaci pupeční kýli aještě před...

Můžu být těhotná

Dobrý den uz je to týden zpátky co jsem měla sex s přítelem .. Neudělal se před...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den, mám na vás jeden dotaz. Je mi 17 let a už asi rok beru hormonální...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den, mám na vás jeden dotaz. Je mi 17 let a už asi rok beru hormonální...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den, s přítelem jsme měli 2x nechráněný sex..s odstupem X hodin, jednou...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den, beru teprve 12 dní antikoncepci a spala jsem s přítelem.Je tu nějaké...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den, Prosím o radu. Mohu být těhotná ? Brala jsem COTRIMOXAZOL FORTE. Dobrala...

Můžu být těhotná ?

Dobrý Den, chci se zeptat....s přítelem jsme měli nechráněný pohl.styk, ale...

Můžu být těhotná při braní antikoncepce

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Už tři roky beru antikoncepci Minerva. Prášky...

Můžu být těhotná se psem?


Můžu být těhotná, i když jsem brala Orgametril?

Dobrý den, s manželem se snažíme už 3 roky o miminko, ale bohužel se zatím nazadařilo....

Můžu být těhotná?

Dobrý den , chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná, když se do mě můj...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest ledvin rano


Zakalená a zapáchajicí moč


Ureaplasma


Tmavá stolice


Bolest hlavy


MUDr. Miluše Dosedělová

Praktický lékař pro dospělé

Obezita


B - lymfocity


Spermiogram


Alergická reakce po štípnutí hmyzem se může projevit kdykoli


Operace leukoplakie v močovém měchýři


Problémy s pochvou


Dlouhodobý kašel


MUDr. Martin Lukeš

Urosanté - urologické a andrologické centrum

Vyšetření prostaty konečníkem? Chvilka, kterou zvládnete


Následky nespavosti


Parkinsonova choroba


Svědění,pálení pochvy a bílý výtok


MUDr. Iva Cibulková

Ordinace PL pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×