Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mykoplazmata, stále se vracejí, je třeba přeléčit i muže?

Pohlavní nemoci David . 18.5.2013 redakce uLékaře

Dobry den... chtel sem se zeptat ... me pritelkyni byla prelecena mykoplazmata pred nekolika mesici a ted ji opet boli zada a nejspis se ji nemoc vraci chtel sem se zeptat jestli to treba nemuzu byt ja kvuli komu se ji to vraci za kym bych mel s tim zajit aby mi to prelecili, kdybych to nahodou mel? dekuji..

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

U jakékoli pohlavně přenosné choroby včetně mykoplasmat je třeba vždy léčit oba partnery - obraťte se na urologa či venerologa. I po přeléčení antibiotiky může dojít k recidivě, mykoplasmová infekce je velmi obtížně léčitelná.

Související dotazy

Mykoplazmata
Dobrý den , můj přítel asi pul roku trpí na bolesti...
Mykoplazmata, musí se partnerce stále vracet?
Dobry den, chtel sem se zeptat .. moje partnerka pred...
Mykoplazmata
Dobrý den, prosím o radu. Moje 2,5 letá dcera byla...
Mykoplazmata
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. V červnu jsem prodělala...
Mykoplazmata
Dobrý den, ráda bych se zeptala, co znamená nález pozitivní...
Pálení močové trubice
Dobrý den, prosím Vás o radu. Na podzim jsem bral 2x...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mykoplazmata

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. V červnu jsem prodělala plicní mykoplazmata,...

Mykoplazmata

Vážená paní doktorko, obracím (30 let) se na Vás s problémem, který s partnerkou...

Mykoplazmata

Vážená paní doktorko, obracím (30 let) se na Vás s problémem, který s partnerkou...

Mykoplazmata

Dobrý den, prosím o radu. Moje 2,5 letá dcera byla 24.11. oočkována Trivivacem,přesto...

Mykoplazmata

Dobry den, rada bych si udelala jasno,jelikoz nazory se ruzni. Je potreba lecit...

Mykoplazmata - zánět děložního hrdla

Dobrý den, paní doktorka mi dnes sdělila že mám pozitviní bakterie - myktoplazma...

Mykoplazmata a kvasinky

Dobry den, asi pred mesicem jsem mel nechraneni styk, a tak jsem se vydal na...

Mykoplazmata na pruduskach v tehotenstvi

Dobry den, jsem 16+2tt a pred mesicem mi byly v krvi nalezena pruduskova...

Mykoplazmata v moči

Dobrý den dnes na infekčním oddělení(dělali mi kompletní vyšetření) mi sdělili...

Mykoplazmata, musí se partnerce stále vracet?

Dobry den, chtel sem se zeptat .. moje partnerka pred par mesici prodelala mykoplazmata...

Mykoplazmata, urologické potíže

Dobry den, muj milenec mi oznamil, ze mel urologicke obtize a ze mu nasli mykoplazmata,...

Mykoplazmy a ureaplazmy

Dobry den, cca tristvrte roka mam diagnostikovane mykoplazmy a ureaplazmy v...

Mykoplqzma pneumonie

Dobry den, koncem unora jsem dostala kasel, sla jsem k obvodnimu dr a ten mi...

Mykos

Zdravím. Mohl bych se zeptat, zda eozinofily a eozinofilýlíe souvisí s nákazou...

Mykosa

Dobrý den, nedávno se mi v oblasti třísel a v podpaží udělaly červené až...

Mykosa

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, asi před měsícem jsem byl u lékaře s pálením...

Mykosa

Dobry den, Je mi 15 a mam v podpazdi svetle cerveny flek,ktery se loupe a nekdy...

Mykosa

Dobrý den, je mi 19 a žiji sexuálně s mojí přítelkyní. Jednoho dne z ničeho...

Mykosa

Svědění konečníku Dobrý den, již několik let mám problémy se svěděním konečníku,...

Mykosa

Dobrý den už pár měsíců se mi nějak více špiní penis ... momentálně sex nemám...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×