Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nachlazení

Martina . 24.2.2016 redakce uLékaře

Chtela bych se zeptat jestli je bezpečné užívat Medoxin 500mg ve 37tt tehotenstvi, paní doktorka me docela vystresovala ze bych mohla porodit a nejak dále se nevyjádřila. Ma vliv na porod? Dekuju za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobry den, antibiotikum Medoxin patri do skupiny cefalosporinu, ktere je mozno v tehotenstvi uzivat.Ve 37. tydnu je navic riziko z leku mensi nez v I. trimestru. Tyto antibiotika urcite porod nevyvolaji ani nijak neovlivni.

Související dotazy

Nachlazení
Dobrý den, před týdnem jsme odjeli na půl roku ven,...
Nachlazení, rýma, bolesti v krku
Dobrý den, již 14 dní mne trápí asi viróza nebo nachlazení,...
Opakované nachlazení, bolesti v krku
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz týkající se mých...
Nachlazení
Dobrý den, mého strejdu odvezli včera do nemocnice...
Prevence nachlazení u domácího mazlíčka
Dobrý den, vážená poradno, v současnosti se stala společenskou...
Nachlazení
Dobrý den, chci se zeptat. Můj 5- ti měsíční syn pět...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nahrazeni bilku a kravskych vyrobku

Dobry den,memu rocnimu chlapeckovi zjistlili alergii na vajecny bilek a kravske...

Nahrazení HST

Užívám Angelic, pomáhá mi proti pocení a návalům, na psychiku ne. Psychické...

Nahrazení Marvelonu Regulonem

Dobrý den. Pět let užívám Marvelon. Jela jsem do zahraničí s tím, že jsem brala...

Nahrazení zubu, implantát

Dobrý den, jsem 20 ti letá studentka, a v 9 letech jsem měla úraz, při kterém...

Náhražka prášků železa homeopatiky

Dobrý den, mám dlouhodobý problém s chudokrevností bohužel takový, že musím...

Nahromaděná dáseň

Dobrý den nosím rovnátka již nějáký měsíc(2),měl jsem mezeru mezi zuby mezi...

Nahřívání obličeje horským sluníčkem

Dobrý den, protože jsem dostala rýmu, nahřívala jsem si obličej tzv. horským...

Nahřívání zad při rehabilitaci páteře a osteoporoze

Prosím Vás o radu. Mám Sudekovu chorobu v hlezně po operaci a celkovou osteoporozu,...

Nachlazené 8měsíční miminko

Dobrý den, 8měsíční syn je už několik dní nachlazený. Předevčírem jsme šli k...

Nachlazené miminko

Dobrý den, pane doktore, chtěla jsem se Vás zeptat. Mám doma 3 měsíční miminko...

Nachlazení

Dobry den uz 5mesicu mam rymu a vykaslavam hleny ne moc a tak 4krat dene Byla...

Nachlazení

Dobrý den, již třetí týden mě trápí bolest v krku, rýma, kašel, po probuzení...

Nachlazení

Dobrý den, moje dcera 6 let už 4 týdny kašle zprvu to byl kašel suchý dávivý...

Nachlazení

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat..Asi před cca 14 dnama jsem byla s kamarádem...

Nachlazeni

Dobry den, mam dotaz. Mam rymu jak cip. Ucpane obe dirky a do toho jsem dostala...

Nachlazení

Dobrý den, před týdnem jsme odjeli na půl roku ven, na naši zahrádku. Měla jsem...

Nachlazení

Pred 14 dny zvýšena teplota, rýma, ucpání nosu-nosní kapky- pravděpodobně viróza....

Nachlazení

Dobrý den, je mi 16 let a téměř pravidelně sportuji... Poslední 3 dny mě však...

NACHLAZENÍ

Dobrý den, byla jsem nachlazená, vlhký kašel, rýma. Ale až s ustupujícím onemocněním...

Nachlazení

Dobrý den,dcera - 5 let,právě prodělává chřipku,první dny měla teplotu,která...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×