Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Nadmořská výška a těhotenství

Gynekologie Kamila 9.12.2011

Dobrý den,
jsem v cca 20.týdnu těhotenství. Uvažujeme o pětidenním pobytu na horách v ČR, hotel se však nachází v nadmořské výšce 1.200 m. Chtěla bych se zeptat, zda by tato nadmořská výška mohla nějak negativně ovlivnit těhotenství/miminko? V tom případě bychom samozřejmě nejeli.
Moc děkuji.
Kamila

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Nijak bych se toho nebál, i tam přeci normálně žijí těhotné a zdravý vzduch vám jen prospěje
příjemný den

Související dotazy

Nadmořská výška a těhotenství
Dobrý den, jsem v cca 20.týdnu těhotenství. Uvažujeme...
Vhodná nadmořská výška pro miminko
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaká je vhodná nadmořská...
Krevní obraz - nadmořská výška
Dobrý den, u mé 13ti měsíční dcery byl zjištěn nedostatek...
Výška fundu
Dobrý den pane doktore, jsem ve 34 týdnu a doktorka...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Výška fundu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je v normě výška...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nadměrný růst chloupků na bradě

Dobrý den, chtěla bych poradit, po porodu druhé dcery a po skončení kojení mi...

Nadměrný růst chlupů

Dobrý den, mám takový problém, za poslední půl rok, mi strašně narostlo hodně...

Nadměrný růst chlupů u ženy

Dobrý den, již od mládí mě trápí nadměrný růst chloupků po celém těle. Po porodu...

Nadměrný růst ochlupení

Dobrý den, je mi 18 let Mám silné(husté) ochlupení na nohou,pozadí (délkově...

Nadměrný spánek

Dobrý den, už opravdu nevím co se mnou je. Je mi 20 a uz cca 1, 5 roku pracuji.....

Nadměrný spánek

Dobrý den. Již více jak dva roky mám problém s probouzením, spát chodím kůli...

Nadměrný spánek při užívání léků na depresi

dobry den beru, beru tři roky zollof, neurol a mirzaten. Ten si beru někdy ip...

Nadměrný úbytek váhy

Dobrý den pane doktore, ráda bych se touto cestou zeptala na problém svojí...

Nadměrný výtok

Dobry den, Chtela bych se zeptat, jiz treti den me trapi vaginalni nadmerny...

Nadměrný vzrůst

Dobrý den, tady Jakub. Je mi za 7 dní 13 let. (30.6.2004 jsem se narodil) a...

Nadmořská výška a těhotenství

Dobrý den, jsem v cca 20.týdnu těhotenství. Uvažujeme o pětidenním pobytu na...

Nadmuté břicho

Dobrý den,mám 8letého syna ,který si poslední zhruba 2 měsíce stěžuje téměř...

Nadmuté břicho

Dobrý den, pane doktore, přibližně 5 týdnů mám gastroenterologické problémy....

Nadmuté břicho

Dobrý den, už asi 3 dny mam tak nejak nafouklé břicho a nevim z čeho by to...

Nadmuté břicho, špatné dýchání

Dobrý den, již několik dní mám pocit nadmutého břicha, jako kdybych tam měla...

Nadočnicové oblouky

Dobrý den, Je mi 18 let a již asi půl roku mě trápí následující problém (viz...

Nádor

Dobrý deň, je možné, aby makroadenóm hrubého čreva metastazoval do pečene?

Nádor

Dobry den, absolvovala jsem magnetickou rezonanci bez kontrastní látky z duvodu...

Nádor

Prosím o informaci co je Chaplinův nádor. Děkuji

Nador

Dobrý den, mám prosbu. Byl jsem u urologa a v lékařské zprávě mám napsáno toto:...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otok kolene

Dobrý den, už měsíc mám otok kolene. Bolest je celkem velká a neustává. Navštívila...

Brnění pravé ruky v noci

Asi 2 roky mám v noci brnění pravé ruky. Lékařka mi řekla, že je to od páteře....

Nos

Občas mě bolí nos a boli na dotik špička Nosu s červená nemůžu ani strkat co...

Divné pocity v hrdle

: Teploty nemám , trvá to cca 7-10 dni , zvětšené uzliny , polykání nebolí ale...

Křeče a plynatost


"Dira" v ruce

Dobry vecer, asi pres pul rokem se mi na ruce zacala delat tato dira nebo boule,...

Nezaplombovaná díra v zubu

Před pár dny byla naše dcera (5 let) u zubařky s kazem. Zubařka jí ho vyvrtala...

Bolest zad vlevo dole


Výrustek nad kotníkem

Dobrý den, už dlouho cca půl roku mám na kotníku otlačenou načervenalou kůži....

Baker cista

mam baker cistu o velikosti mensiho vejce ,bolestiva,doporucena operace.jak...

Díra ve stoliččce

Dobrý den chci se zeptat mám už pár let ve stoličce hlubokou diru mám pocit...

Občasná ztráta sluchu

: V posledních pár týdnech se mi několikrát stalo, že jsem na z ničeho nic na...

Popálenina 2.stupně

Dobrý večer. 1.12 jsem na sebe nešťastnou náhodou převrhla petilitrovy hrnec...

Zlomenina obratle

dobrý den, měl sem autonehodu a zlomil sem si při tom první dva krční obratle,...

Očkovaní proti rakovině děložního čípku

Dobrý den, mám pohlavní bradavice a lečím se týden mastí Aldara, chtěla bych...

Neutralizace pH v ústech

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda na neutralizaci pH v ústech po jídle stačí...

Bolest zad


Únavový syndrom a nachlazení

Dobrý den, mám takový zapeklitý problém a už nevím, jak to mám řešit, tak zkouším...

Kašel

Dobrý večer, lékař na plicním mi doporučil inhalaci s vodným roztokem Bromhexinu.Nikde...

Léčím se na psychiatrii z kancerofobie. Nyní mám velký strach z rakoviny jícnu,hltanu atd.

: Dobrý den, předem bych měla podotknout,že se léčím na psychiatrii z kancerofobie.Nyní...

Reklama
Zavřít