Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Nádor

Jiný problém Petra 22.7.2016

Dobry den, absolvovala jsem magnetickou rezonanci bez kontrastní látky z duvodu těhotenství. Jednalo se o podezření na nezhoubny nádor hypofyzy. Výsledek vyšetření byl v pořádku. Je možné, ze pokud by byl nador maly, tak by se bez kontrastní látky nezobrazil?

Odpovídá lékař:

MUDr. Marie Vaňačová


dobrý den,
prakticky žádné vyšetření nedá stoprocentní odpověď,ale toto je vysoce nepravděpodobné.MR je vyšetření s vysokou výpovědní hodnotou,domnívám se,že můžete být klidná.

Související dotazy

Nádor dutin
Dobrý den byl jsem na rtg dutin a mám zastrenou levou...
Nádor
Dobrý den, mám dotaz ohledně zdraví mé matky. Byl jí...
Nádor v oblasti močového měchýře
Dobrý den, dnes mi byl diagnostikovan nádor v močovém...
Nádor slinivky
Manželovi určili diagnózu nádor uprostřed slinivky...
Nádor mozku
Dobrý večer, mohu se zeptat co to znamená. Doktor mi...
Zjistili mi nezhoubný nádor na koleni
Dobrý den. Je mi 15 let a už před dvěma lety mi zjistili...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nadměrný výtok

Dobry den, Chtela bych se zeptat, jiz treti den me trapi vaginalni nadmerny...

Nadměrný vzrůst

Dobrý den, tady Jakub. Je mi za 7 dní 13 let. (30.6.2004 jsem se narodil) a...

Nadmořská výška a těhotenství

Dobrý den, jsem v cca 20.týdnu těhotenství. Uvažujeme o pětidenním pobytu na...

Nadmořská výška a těhotenství

Dobrý den, jsem v cca 20.týdnu těhotenství. Uvažujeme o pětidenním pobytu na...

Nadmuté břicho

Dobrý den,mám 8letého syna ,který si poslední zhruba 2 měsíce stěžuje téměř...

Nadmuté břicho

Dobrý den, pane doktore, přibližně 5 týdnů mám gastroenterologické problémy....

Nadmuté břicho

Dobrý den, už asi 3 dny mam tak nejak nafouklé břicho a nevim z čeho by to...

Nadmuté břicho, špatné dýchání

Dobrý den, již několik dní mám pocit nadmutého břicha, jako kdybych tam měla...

Nadočnicové oblouky

Dobrý den, Je mi 18 let a již asi půl roku mě trápí následující problém (viz...

Nádor

Dobrý deň, je možné, aby makroadenóm hrubého čreva metastazoval do pečene?

Nádor

Prosím o informaci co je Chaplinův nádor. Děkuji

Nador

Dobrý den, mám prosbu. Byl jsem u urologa a v lékařské zprávě mám napsáno toto:...

Nádor

Prosím můžete mi odpovědět co znamená tahle věta:VYSOCE SUSP.TROMBÓZA SINUS...

Nádor

Dobry den, prosim o Vás názor z vysledku krve, mohlo by se jednat o rakovinu...

Nador

Dobry den, chtela bych se zeptat. v dubnu jsem prodelala dve chripky a od ty...

Nádor

Dobrý den,ráda bych se zeptala můj děda prodělal epileptický záchvat s tím,že...

Nádor

Dobrý den, již nějaký čas trpím silnými především bodavými bolestmi. Neustále...

Nádor

Sedím dlouho u pc třeba 8 hodin.Myslíte si že už mám nádor?Sem takový unaveny.Je...

Nádor

Dobrý den, je mi patnáct let a mám podezření na nádor v mozku. Mám časté bolení...

Nádor

Dobrý den, byla jsem v červenci 2015 na operaci žlučníku. Měla jsem skoro každý...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mravenčení


Hodne plodove vody

Dobry den, chtela bych se zeptat na nadbytek plodove vody. Jsem 33tt a pani...

Hlinik a alobal

Dobry den p. dr. Rad bych se vas zeptal na pouzivani hlinikovych priboru, ci...

Lupání v třísle

Dobrý den, zhruba od puberty (dnes mi je 26) jsem si všímal, že mi při zvedání...

Invalidní důchod na psychické problémy

Dobrý den, Chtěl bych se Vás zeptat, jak je to s invalidním důchodem, na...

Dlouhotrvající kašel

Kašel- prosím o radu ohledně kašle mého syna 2 roky a 2 měsíce starého. Už asi...

Otlak na prstu u nohy

Dobrý den můžu prosím znát váš názor na hnědý pruh na malíčku který tam mám...

Nejasné zhoršování stavu

Dobrý den, 3/2015 mi byla diagnostikována snížená fungce štítné žlázy, začala...

Chondropatie a Dysplazie pately

Dobrý den, od malička jsem velice aktivní člověk. Díky bratrovi, který začal...

Prujem po cvičení


Přípravek Heart tonic


Pálení pochvy po sexu


Bolest v krku


Konzumace alkoholu po zanetu slinivky

Dobry den,přítel prodělal v září 2014 zanet slinivky, po bujarem takřka 24 hodinovem...

Závislost na ibalginu

Vzniká při užívání léka Ibalgin 400 po 2-4 týdnech užívání závislost na tomto...

Kapavka

Dobrý den Chtěl bych se zeptat ,byla my zjistena kapavka,mam atb Doxybene 100mg...

Vyšší hladina krevního cukru


Zánět ledvin


Sinus pilonidalis - vyjmuti stehu

Dobry den, dne 6.12.2013 jsem prodelal operaci vyjmuti sinus pilonidalis. Operace...

Pukanie v uchu

Dobrý deň, prosím o radu. Dúfam, že to dobre opíšem, neviem ani aké slová by...

Reklama
Zavřít